Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S #6519 üzenetére
Kicsit számolgattam, azért az nem semmi egy 1X gracemont mag majd nem 500 pontot kap cinebench R20 alatt.
Csináltam egy pár számítást, hogy ha a teljesítmények emelkednek valszeg mi kerülhet a piacra. A Raptor Lake pontjait egy biztos a 16 Gracemont mag elég szépen megfogja dobni.
Bár ja várjuk meg a teszteket, és meg látjuk a való életbe melyik gyártó mit fog produkálni.
Talán egy biztos az AM5 nem lesz olcsó, de alaplap se memória se cpu terén.
Bár lehet megint olyan lesz a Launch mint a Zen 3 idejében. Ha nagyon bíznak magukban, és tudják hogy mindent eladnak. Akkor a 6/12 szálas Zen 4 se fog 300 dollár alatt rajtolni.
Idén úgy is fény derül mindenre, szerintem az AM4 még a Am4-et nem fogja eldobni. Mert mint budget platform továbbra is meg fog maradni. Aztán a Zen 3-at még lehet 7 nanométeren gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest