Hirdetés
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Amit viszont elkezdtem kivesezni az a i7-1065G7 vs 4800U osszehasonlitas. Ugye az intel 18% IPC gaint igert az elozo generaciohoz kepest, a Zen2 13%-ot, de eddig nem nagyon volt mod osszehasonlitani oket (vagy nagyon lemaradtam valamirol). Single core tesztben 4% az elonye a Zen2-nek, cserebe a boost orajele 4.2 vs 3.9 (es feltetelezem single core tesztben mindketto tudja is ezt tartani stabilan). Itt ugye a zen-nek van 7.5% orajel elonye, ezt tudta vegul 4%-ra valtani, azaz IPC-ben sem all olyan rosszul az ice lake-hez kepest, cserebe utobbi az orajelben es fogyasztasban nagyon el van maradva, all core nagyobb orajelet (1.8 vs 1.3) tudott 15W-ba belepreselni az AMD 8 magon mint az intel 4-en! Szerintem ha a Zen3 csak a standardot hozna, mint a Zen+, minimalis IPC es orajel novelessel, akkor se kell felnie egyelore az asztali 10 nanos intelektol.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Autós topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest