- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
2500 - 2401
6706 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
nekem nem volt szenvedés. simán elértem a 3.5ghz-et,1.40V fesszel. de nekem nem kell 3.2ghz-nél(1.30V) több. napokban nyomtam fel 3.8ghz.ig 1.45V mellett prime95 alatt volt 50 fok stabilan.azt akarom még meg kérdezni hogy a magas nb és a magas HT szorzó kárt tehet a alaplapban? max nem indul tudom,de azon kívül?
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
AMD X2
senior tag
-
HaZsolt
őstag
-
AMD X2
senior tag
-
HaZsolt
őstag
-
F.B.I.
veterán
Csalódtam ebben a prociban (630). Szenvedés még a 3,5Ghz is, majdnem 1,5V kell neki, elég vicces.
A teljesítményével nincs gond de tuningolni még 1x nem ezt vennék.
-
darál0w
Jómunkásember
ezekszerint nincs...
-
HaZsolt
őstag
Ahogy régebben nézegettem a híreket arról volt szó, hogy lesz c3-as Athlon II x3-as proci. Megnéztem az AMD oldalán ott nem volt semmi ilyesmi. Tehát akkor nincs c3as?
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
Tegnap nézelődött haver a nagykereknél...hát nem nagyon voltak feloldható magos kódokkal.

-
darál0w
Jómunkásember
-
gabo89
senior tag
Na megjöttek az alkatrészek. Felhívtam a srácot, azt mondja hogy cadac felirat van a procin, úgyhogy az L3 kilőve. Nemsokára összerakja, és megnézi a 4. magot, hogy jó-e.
Tegnap találtam egy fórumtársat (xAttilax), akinek M3A770DE lapja van. Ő egy Sempron-t kétmagosított. Azt írta, nála csak auto-ra kellet állítani az ACC-t.
Mindjárt kiderül.Amúgy előfordul még Deneb magos Athlon II a boltokban?
Lehet írni kellet volna nekik (iponnak), hogy ha lehet cyc feliratosat küldjenek.

-
darál0w
Jómunkásember
-
éN79
addikt
Arock A785GMH-m van, és az ACC az alábbiak szerint működik: az L3-at csak az ACC-vel együtt lehet aktiválni, így sajnos ha olyan procit fog ki valaki, akinél mondjuk a natív két magon kívül az L3 még jó lenne, de a 3. vagy és 4. mag nem jó, akkor nem fog tudni stabil rendszert kialakitani. Illetve még így is lehet, de ehhez még nagyobb mázli kell, mert az ACC magfeloldása az alábbiak szerint megy (emlékezetből):
core0
core0-1
core0-1-2
core0-1-3A baj ott van, hogy elvileg a core 0 és core 0-1 sem feltétlenül azt az állapotot tükrözi, ahogy a boltban megvett ép magok vannak (tehát nem biztos, hogy ami a gyártás során jó magnak bizonyult, az a 0 és 1).
Ennek ellenére nekem egy FX5000 nagyon szépen eldöcög a lapban, semmi panaszom rá. -
darál0w
Jómunkásember
Asrock lapokat egyáltalán nem ismerem. nemtudom mit rejthet a BIOSa

Csak akkor azt nem értem, hogy ha pl. jó a +mag, de az L3 nem (vagy forditva), akkor azt belehet-e külön állítani, hogy csak az egyik aktiválódjon
nálam ez ugy működik, ugye én eleve 4 magos vagyok L3 nélkül, hogy ha HYBRIDRE állítom, máshoz nem nyulok, akkor van L3. ez a HYBRID meg ugye ACCn belül van.
és a magok letiltása , valamint aktiválása is csak akkor működik, ha HYBRIDre van állítva, ezáltal ha magokat letiltok, akkor is van L3am.
szoval ha jo az L3, akkor az fog menni külön is, a + magok nélkül. ha meg nem jo az L3, egyszerűen nem fog menni. ennyi. de attol a +magokat lehet aktiválni

Láttam egy youtube videon, egy asus lapon acc-t és unleashing mode-t engedélyezett a srác. Ez csak asus funkció, vagy nálad is ilyen volt?
gondolom ASUSék így hívják. nekem ilyen nincs. azaz van, csak más a neve

-
gabo89
senior tag
Köszi!
Közben rájöttem, hogy az EC Firmware Selection funkció csak a gigabyte lapoknál van.
A lap egy Asrock M3A770DE lesz. Azt olvastam, hogy az Asrocknál csak az ACC-t kell állítani. Csak akkor azt nem értem, hogy ha pl. jó a +mag, de az L3 nem (vagy forditva), akkor azt belehet-e külön állítani, hogy csak az egyik aktiválódjon. Majd kiderül.
Láttam egy youtube videon, egy asus lapon acc-t és unleashing mode-t engedélyezett a srác. Ez csak asus funkció, vagy nálad is ilyen volt?
Igazából azért kérdezgetek, mert a srác akinek lesz a gép, messze lakik, és nem tudom neki megcsinálni. Ha látnám, könnyebb lenne.

-
darál0w
Jómunkásember
hali.
a CACYC/AACYC nál az L3 is aktiválhato, AADAC/CADACnál pedig "csak" a letiltott magok. de nembiztos hogy menni fog...szerencse kérdése.
letiltott magot az ACC auto-ra állításával lehet feloldani, az L3 cache-t pedig az EC Firmware Selection hybrid-re állításával lehet feloldani. Jól informálódtam?
ez BIOSfüggő. nálam HYBRIDre kell állítani, ekkor aktiválodik az L3. ACCn belül pedig nekem egyenként lehet aktiválni, illetve letiltani a magokat. majd kdierül ha megvan a lap, h hogy működik

-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy x3 425-ös procit egy ismerősömnek, meg hozzá egy megfelelő lapot. Még nem jöttek meg.
Szóval olvastam a fórumot, és akkor így arra jutottam, hogy a CACYC/AACYC kódos proci Deneb magos, a AADAC/CADAC pedig Propus magos. A letiltott magot az ACC auto-ra állításával lehet feloldani, az L3 cache-t pedig az EC Firmware Selection hybrid-re állításával lehet feloldani. Jól informálódtam?
Ha véletlenül (ami tudom, nagyon valószínű) AADAC/CADAC kódos processzort kap az ismerős, van lehetősége a 4. magot beüzemelni-e? Mert valaki írta, hogy csak a cyc kódosnál esélyes. -
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
A HT és NB legyen 2000 körül vagy alatta, állítsd a szorzójukat és együt kell hogy menjenek. A memókat oszd vissza, ha kicsit feljebb csúsznak a drasztikus fsb miatt (mondjuk 1066-os, flmegy 1080-90-re, akkor tolj neki 0,1V feszt ha nem akarod nagyon visszaosztani) én mindenképpen visszavenném őket és mehet a proci szorzóval a játék.
Lehet, hogy nem fog többet menni és 1,45V felé azért ne menj, hosszú távon nem egészséges, mondjuk, mire megdöglene én lecserélem (2-3év).
Okosan!Nekem 3500 felé nem ment az istenek sem de holnap még megkínzom bár én az alacsonyabb fesz híve vagyok, mert 3,2Ghz, 4 maggal mindenre elég otthon, akinek meg nem az ne ilyet vegyen.

-
Exelsior
őstag
nyomtam neki még de kellett neki a fesz.
most igy megy de voltak gondjaim a HT-vel meg az NB-vel. még most sem vágom hogy mit állítsak be jól hogy stabil legyen a gép.
azt tudom hogy a HT ne menjen 2000mhz felé. de elöbb is 2300-an volt és semmi gond nem volt az első húzáskor sem. valaki segithetne érthetően röviden mert a a cikk nekem sok egyszerre.32 fok alaból terheléskor 42 körül. -
darál0w
Jómunkásember
-
Exelsior
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Exelsior
őstag
hát skacok tényleg rosszul raktam fel a hűtőt. LOL végre normálisan felraktam és most 23 fok alaphelyzetben terheléskor prime 95-el 30perc után 35foc max. kemény. nagyon jó ez a hűtő 1évig rosszul volt felrakva egy AMD kíséretében. de most végre jól rögzítettem.

Eddig ennyit adtam neki majd lehet megpróbálok többet szerintetek menne ezzel a hűtővel meg lappal?
-
stratova
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Exelsior
őstag
engem az érdekelne ha húzom a procit (630-as) akkor vissza vegyem-e a nb szorzót meg a ht szorzót. mert most auto-n van. fsb 219-en memokat vissza osztottam. gyári hűtővel prime95 alatt 43fok esetleg valaki segíthetne hogy állítsam be hogy többet csikarjak ki a prociból. a config az adatlapomon. köszönöm a segítségeteket de félek hogy valami elbaszok mondjuk akkor Cmos reset max

-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
lsc
nagyúr
-
Exelsior
őstag
tudnátok segíteni tuning-ba? fsb-n kivül mit állitsak még? NB-t mennyire vegyem vissza stb. meg a memóriákat hogy elérjek egy 3ghz-es mezőt?
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
Beindult a 630, jelenleg 3,28 ghz 1,31V-on, próbáltam 1,3V-on tartani (BIOS) de nem ment.
Még próbálkozom majd, 300-as FSB-el simán elindult a gép de 1,35V felé nem szeretnék menni.
-
F.B.I.
veterán
Az IES (energy saving, asrock) progi bekavarhat a tuningnak?

-
darál0w
Jómunkásember
-
Exelsior
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
stratova
veterán
Nézegettem, is milyen kódnál remélhető a Deneb magból adódó L3, de vélhetően netes rendelés leszen, kivéve ha a prociért személyesen megy be koma, mert több részletben kellene számlázni. Ha jól néztem abba sem rokkanok bele ha nem deneb, L3 ugyan nem lesz de lehet, hogy alacsonyabb az alapfesz.
-
darál0w
Jómunkásember
-
stratova
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Exelsior
őstag
na szétszedtem a gépet leszedtem a silent knight 2-öt,vissza raktam a gyári hűtőt amit a procival kaptam így most már jó 31-35 fok alapból. de a gép inditásakor mig a windows el nem inditom addig 1.400-es feszt ad neki a lap. overdrive-al veszem vissza induláskor,máskülönben megint csak melegedne. valami volt a tuning hűtőmmel nem ügy hűtött ahogy kellett volna. köszi a helpet srácok. még érdekelne meddig lehet húzni gyári hűtővel a 630-at amíg nem gáz a hőfok?
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
GTA 4-nél fontosabb a fix-en meglévő (és nem kis szerencsével feloldható) 4 mag mint a vagy az L3, ha sikerül mellé 1600-as CL8-as ramokat szerezni. - aL3 nem sokat dob rajta...mondhatni elhanyagolhato...az viszont h 2,3, vagy 4 mag, az igen is szembetűnő különbséggel jár.

Próbálta már valamelyikőtök az overclockot alapfesz alatt, milyen eredményre jutott? - 1.325V az alapfeszem. 1.25Von használom 3250mhzen feloldott L3al

A másik oldalról is megközelítve sikerült esetleg 600e ill. 605e körüli TDP-t elérni? - proct külön nem mértem ki, de a teljes rendszerem , beleértve perifériát, IDLE 100Wot eszik...
Ehhez a procihoz, illetve ha a jó Isten sokáig élteti esetleg egy későbbi Bulldozer alapúhoz elég egy frissített 770-es lap (sb710, usb3, sata3, EC-AOD-ACC, 8+2 fázis) vagy mindenképp várni kellene a 870-esre (crossfire nem játszik). - elég a 770es is, még ha tuningolni is akarsz, akkor is

Tudunk már valamit alrról, mi az amit az AM3 a kompatibilitás ellenére nem fog tudni kihasználni a Bulldozerből? ha megfelelő BIOSt írnak a lapgyártók, vszínű, h mindent leeht benne használni.
lsd. a lapomhoz is kijött már uj BIOS Thubanhoz

-
darál0w
Jómunkásember
-
stratova
veterán
Üdv!
Bár sok reakciót még nem kaptam a 620-as konfigra a leendő tulajtól. Felmerült bennem pár kérdés, amiket bátorkodnék itt feltenni mivel kapcsolódik a procihoz. GTA 4-nél fontosabb a fix-en meglévő (és nem kis szerencsével feloldható) 4 mag mint a vagy az L3, ha sikerül mellé 1600-as CL8-as ramokat szerezni.
Próbálta már valamelyikőtök az overclockot alapfesz alatt, milyen eredményre jutott?
A másik oldalról is megközelítve sikerült esetleg 600e ill. 605e körüli TDP-t elérni?
Ehhez a procihoz, illetve ha a jó Isten sokáig élteti esetleg egy későbbi Bulldozer alapúhoz elég egy frissített 770-es lap (sb710, usb3, sata3, EC-AOD-ACC, 8+2 fázis) vagy mindenképp várni kellene a 870-esre (crossfire nem játszik). Tudunk már valamit alrról, mi az amit az AM3 a kompatibilitás ellenére nem fog tudni kihasználni a Bulldozerből? -
Exelsior
őstag
Overdrive-al levettem a feszt a procinak és most jobb lett a hőfok.szerintem itt a bios-al van gond ami alapból nagy feszt ad neki és lejjebb nem is bírom vinni. de prime95alatt is felmegy a kupak hő 72fokra a magok meg 65-re. nem értem. és még húzva sincs a proci.
-
Exelsior
őstag
-
F.B.I.
veterán
-
Exelsior
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség a szakiktól :Tegnap vetem egy amd athlon 630-ast és be is üzemeltem megy jól, ahoz képest hogy az alaplapom régi. DS4.es 790x giga lap. BIOS frissítéssel elérhető hogy menjen ebben a lapban is és megy is de van egy kis gond.
Úgy melegszik mint a hülye. nincs húzva és alapból 1.42-n megy a feszültsége. és terhelés nélkül 45-50 foc. ha elkezdem terhelni akár 70 focra is felmegy. A Sílent Knight 2-es hűtővel lazán nem szabadna ilyen melegnek lennie. mitől lehet? mit tegyek? -
darál0w
Jómunkásember
mi kellene?
mire akarod használni?

-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
kardosbalint
csendes tag
Bocs, AMD Athlon X3
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
Akkor a cpu-z egy xar de már megszoktam.
Mennyire húzhatom az NB és HT-t értelmes keretek között vagy nincs értelme, tartsam őket 2000 környékén, esetleg 0,1V fesz nekik vagy a csak a procit tuningoljam.
Inetelnél ugye ilyen nem volt csak proc húzás, memó visszaoszt és csók de itt ezek gyorsítanak, nem?
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
-
kardosbalint
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az AMD Phenom II X3 processzorokról? -
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
Megjött a 630, sajnos Rana, ugrott az L3. Majd húzom csak települ a rendszer.
-
darál0w
Jómunkásember
-
bishopx2
tag
-
bishopx2
tag
Köszii, a tipet most egy darabig, a tuning és a beállitás pihen mert reggel óta a gépem nem kapcsol be a videokártya miatt...
Most egy notebook-ról nyomom addig, ha vettem kártyát végig nézem a beállításokat...
Elég érdekes ez a ACC illetve NCC mikor beállítottam, hogy all core és mondjuk 2%
mindössze 2perc játék illetve fél tized prime-ig birta...mondjuk remélem nem ez miatt romlott el a kártyám...
-
elfelejtette
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
éN79
addikt
ACC-nél azok a százalékos értékes elvileg arra szolgálnak, hogy egy-egy magon lecsökkentve, merthogy -xx%-is van az asrockon, az értéket, a gyengébb magot kevésbé hajtja, vagy valami ilyesmi. Azaz ha minus értékre rakod, akkor az általad belőtt órajelhez képest annyival kevesebb is lehet az adott mag órajele (ingadozás) így érvén el a kicsit gyengébb mag esetleges stabil működését. Én előnyét még nem láttam, ami nem ment négymagosként, az ezzel sem ment négymagosként, akár milyen alacsony értéket lőttem be neki.
-
bishopx2
tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
bishopx2
tag
-
darál0w
Jómunkásember
attol, h deneb magos, nembiztos, h megy benne az L3.
NCC vagy ACC. nemhiszem, h van köztük különbség.
em nagyon értem mert mikor bekapcsolom, hogy all core akkor egy százalékot kéne beállitani 2% 4% 6% és egészen 10% lehet választani... . én ezeket nempiszkáltam...mind 0%. viszont át kell állítani HYBRIDre. ennyi.
ha megy megy, ha nem, akkor nem fog menni.

-
Blaze71
őstag
-
bishopx2
tag
A cpu-z szerint deneb magos, az első hsz-be azt irták, hogy ezek a procik tudják aktiválni az l3-as gyorsítómemóriát...
Van egy olyan beállitás a biosba, hogy NCC ez a ACC megegyezik csak nforce chipset miatt más a neve...
erről tudsz valamit mondani ? Olvastam róla, de nem nagyon értem mert mikor bekapcsolom, hogy all core akkor egy százalékot kéne beállitani 2% 4% 6% és egészen 10% lehet választani... -
darál0w
Jómunkásember
-
bishopx2
tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
bishopx2
tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
bishopx2
tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
Tuti kifog ha nem lesznek benne A és C betűk, akkor annyi de ha nem hát nem.
A lap egy Asrock A785GXH/128M lett (14K-ba fájt), mert a mostanában összerakott Asrock lapos gépekkel, teljesen megvoltam elégedve és a tulajok is. Mondjuk nem egy FSB bajnok de hátha tud vagy 270-et, az már elég lesz.
Az AMD tuningra kicsit jobban rá kell feküdnöm de talán jobb is, jobban elmegy vele az idő, mint az Intelnél csak a feszektől félek, mert normális (extrém) órajelhez már kellenek az 1,4V és feletti beállítások, ott pedig már lehet kevés tesztelés alatt a Hyper212 a 2 ventijével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2500 - 2401
6706 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)