- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
martonx #9836 üzenetére
Én azért vettem K-s procit mert nem vagyok korlátozva,nekem egy gépnél igen fontos tényező a minél nagyobb szabadság és későbbi bővíthetőség/fejleszthetőség
A mindenből drágább dolgommal tovább is fogom bírni,a konfig fogyasztása is jobb lesz,nem kell félnem mikor durran el valami. Tuning nem túl lihegős szerintem,ha alap feszültségeken is jócskán tudok emelni a ferkvenciákon,akkor az ingyen teljesítmény, és nem 10%-ot nyertem a tuninggal 30fpsből lett stabil 47fps....és eléggé érezhető mondjuk a játékok alatt de mondjuk a handbrake videó dekódolásnál vagy mikor zenéket tömörítek,mert én dolgozom is a géppel,persze most nyáron főleg játékKb 2-3óra alatt belőttem a gépet,én is szeretem csinálni,de a kedvedért ha gondolod lemérek neked pár banch-et a 6700-asod szintjén meg az én 5800K tuningnál,és még azt sem mondhatod hogy a non K-s procid olcsóbb mint a K-s mert néha még drágább is,szóval én nem értelek téged,de részemről is lezártam csak mégy egy reakciót azért mindenképp kívántam tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged