- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kb 1 hónapja leadtam az alaplapom garanciáztatni ( Gigabyte F2A85XM-HD3 ), mert nem működött egyik napról a másikra az integrált hálózati kártya.
Tegnap írtam egy levelet a szerviznek amiben érdeklődtem az alaplapról, ma kaptam rá választ miszerint megégett egy alkatrész az alaplapon ami túlfeszültség vagy villámcsapás miatt lehet.
Mivel erre nem terjed ki a garancia ezért elküldték a gyártónak kivizsgálásra és a gyártó dönti most el, hogy megjavítja-e vagy sem. Ez bevett gyakorlat, hogy kiküldik külföldre a meghibásodott alaplapot, ami több hónapot vesz igénybe?
A gép túlfeszültségvédős elosztóban van routerrel együtt, házban más elektromos berendezés( laptopom is ami nincs ilyen elosztón ) tökéletesen működik a lakásban. Ha valami megégett és emiatt ment ténylegesen tönkre az alaplapon a hálózati kapcsolat akkor a körülötte lévő elektromos berendezéseknek nem kellet volna megsérülniük?(Pl router stb.?)
Mielőtt elküldtem az alaplapot megnéztem és nem volt rajta külsőleg látható bármilyen elváltozás.
Előre is köszönöm a válaszotokat és segítségeteket..
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest