Új hozzászólás Aktív témák

• Zoleee89

aktív tag

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Kb 1 hónapja leadtam az alaplapom garanciáztatni ( Gigabyte F2A85XM-HD3 ), mert nem működött egyik napról a másikra az integrált hálózati kártya.
    Tegnap írtam egy levelet a szerviznek amiben érdeklődtem az alaplapról, ma kaptam rá választ miszerint megégett egy alkatrész az alaplapon ami túlfeszültség vagy villámcsapás miatt lehet.
    Mivel erre nem terjed ki a garancia ezért elküldték a gyártónak kivizsgálásra és a gyártó dönti most el, hogy megjavítja-e vagy sem. Ez bevett gyakorlat, hogy kiküldik külföldre a meghibásodott alaplapot, ami több hónapot vesz igénybe?
    A gép túlfeszültségvédős elosztóban van routerrel együtt, házban más elektromos berendezés( laptopom is ami nincs ilyen elosztón ) tökéletesen működik a lakásban. Ha valami megégett és emiatt ment ténylegesen tönkre az alaplapon a hálózati kapcsolat akkor a körülötte lévő elektromos berendezéseknek nem kellet volna megsérülniük?(Pl router stb.?)
    Mielőtt elküldtem az alaplapot megnéztem és nem volt rajta külsőleg látható bármilyen elváltozás.
    Előre is köszönöm a válaszotokat és segítségeteket..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés