Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Vartanus #14187 üzenetére
A support az érdekes, nekem eddig nem nagyon kellett ezzel foglalkoznom, sem asus, sem asrock lapnál.
Írj ide és mi segítünk, itt hamarabb kapsz segítséget.
A supportal én mindig úgy voltam, hogy addig nem ér egy fabatkát sem, amíg ki nem jön, és meg nem nézi élőben mi a baj, vagy távoli kapcsolaton meg nem nézi a gépemet, hogy mi lehet a gond a konfigurációval.
Tudom ez csak az én szép álmom nálunk magyarhonban, de külföldön azért nem olyan lehetetlen. Meg ugye ilyen csak az oem gyártóknál van, az egybegépeknél support és szervizszolgáltatás.
Synology nasoknál viszont a távgyógyászatkiemelkedő nem tagadom, az nagyon jól működik.
Alaplapoknál és pc-nél ugye az a baj, hogy százféle konfiguráció, százféle anomáliával bír.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest