- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
No, hétvégén bekerült a gépe az új 270X a kis 5800k mellé. Tapasztalat egyelőre kevés, de az nagyon pozitív.
Semmi komolyabb játékot még nem raktam fel, ugyanis sorrendbe igyekszem végigvinni az elmúlt évek kimaradt játékait.
Viszont próbának GTA4-et és Black Ops 2-t raktam fel. GTA4 olyan, amilyen optimalizálatlan konzolport. De azért 45-55-ös átlag fps-sel elmegy minden maxon + driveres AA ráadva. Ami mondjuk szart se ér valamiért. Ehhez képest igp-n 20-25fps-em volt minden low 1440x900-ban is.A Black Ops2-n viszont már látszik, hogy jobban optimalizálták. Ugye grafikailag sokkal sokkal szebb, mint a gta. És igazából nem tudtam már mit följebb tenni, hogy megrezzenjen a fix 60fps. Minden maxon 1080p-ben AA full, amit csak lehet. V-sync bekapcsolva. Így atomstabil 60fps.
Jó, persze ez sem egy eget-regető grafikájú játék, de viszonyítás képpen a Black Ops 1-gyet toltam IGP-n és 1440-ben low-mediumon is alig volt játszahtó... Sőt, azért hagytam félbe mert kb játszhatatlan volt összességében.
Szóval egyelőre nagyon megvagyok elégedve vele. Komolyabb játékok is jönnek majd később. Amit érdemes figyelembe venni ilyen esetben, hogy a procira így igp nélkül nagyobb terhelés hárul. Ezáltal adott OC szinten nagyobb fesz kell neki, különben fagyás lesz. Nálam is ez volt, mire egy kollega ajánlotta, hogy vegyem visszább a procit és adjak kis feszt rá... és láss csodát, azóta nem fagyott.
Jelenleg 3,8ghz-en megy a proci, tehát alapon. Majd idővel azért tornászom feljebb kicsit. De egyelőre nem látom okát. Lag vagy microlagot nem tapasztaltam, pedig a gta4 azért eléggé prociéhes játék és optimalizálatlan is. Bár már nem mai darab az se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Filmvilág
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core I5-8600K
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest