Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Aktiviti
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
No ma én is beléptem a klubba egy Asrock FM2A75 Pro4-M lappal ás egy A10 5800K procival

Most raktam össze a gépet, kicsit féltem az Asrock laptól, de felesleges volt, minden ment elsőre, aztán majd meglátjuk. Viszont ami botrányos, az a gyári hűtő
Alapon még nem gázos, de játék közben mondjuk eléggé hangos, és nem is igazán hűt jól (idle 40fok körül van, terhelve bőven van 60 szerintem) van valami beállítás, amivel lehet ezen finomítani?A kingston HyperX Blu 1600-as memóriáimat ezen táblázat alapján belőttem 1866mhz-re,eddig hiba nélkül mentek.
Teljesítményben nagyjából hozza azt amit vártam, hétköznapi felhasználásban nem láttam eddig hátrányát az i5-el szemben (netezés,filmezás,letöltés stb) játékokba amire kellet az is jó nagyjából, viszi az SC2-őt viszonylag szépen FullHD-ban medium beállításokon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Alapon még nem gázos, de játék közben mondjuk eléggé hangos, és nem is igazán hűt jól (idle 40fok körül van, terhelve bőven van 60 szerintem) van valami beállítás, amivel lehet ezen finomítani?