- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Olvasom az összefoglalóban, a SkyShowtime-al kapcsolatosan, hogy "az androidos app nem jól működik a sticken". Ez mit takar pontosan? Elég szomorúan olvasom, mert azt hittem, hogy ezek a stickek a legtöbb streaming szolgáltatót natívan jól támogatják. Sajnos az én MXQ Pro+ csodám már meglehetősen öreg, Androidból is az 5.1.1. van rajta és nem is hiszem, hogy lenne hozzá újabb, ezért is döntöttem a csere mellett, na meg aztán az utóbbi időben egyre többször eldobja a WiFi-t is, néha összeomlik és újraindítást kér stb, viszont LibreELEC alatt KODI-val ezzel is elég sok mindent meg lehet oldani. Jó, gondolom a Fire stick-nél a hardveres és licenszelt kódoláson van a hangsúly, de hogy őszinte legyek ahol az MXQ egy 47"-s Full HD TV-vel van használva, én nem látok óriási problémát a kép minőségével, csak hát az ősrégi Android, már eléggé kompromisszumos és korlátos, valamint ott vannak az előbb említett hibák is. 2 db.ot vettem a Fire Stick-ből, mert van egy Samsung okos TV-m is, ahol minden általam használt alkalmazás jól működik, beleértve a SkyShowtime-ot is, kivéve egyet, a Yettel TV-t, mert az csatornaváltásokkor rendszerint megfő, ezzel működésképtelenné téve az összes többi használt streaming szolgáltató alkalmazást is, ilyenkor a 230V-os aljzatból kihúz, majd vissza, és lehet újból próbálkozni. Azt hittem ezzel a Fire Stickel megoldódik minden problémám, de most ahogy olvasom itt pedig a SkyShowtime miatt kell majd trükközni mert natívan nem megy, vagy nem jól működik?
Vagy ez a "nem jól működik" csak a refresh rate-re vonatkozik
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)