- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megjött a pót táv. Hát ez sokkal masszívabb, mint az eredeti és működik is azonnal hozzáadás után rendesen. (Amin csodálkozom, tekintve, hogy Kíbából jött egy egyszerű nejlonzacskóban
)
Még kíváncsi leszek, hogy a stick feléled-e ezzel is majd másnap, mert a legutóbbi frissítés óta nem hajlandó elindulni, csak ha kihúzom a tápot és visszadugom. -
FingR86
őstag
teljesítmény a maxon, nincs összevonva és nem próbáltam még lentebb venni. Nézegettem korábban a csatornákat, nem mondanám vészesnek, 2-3 hálózatot látok a környéken. De nálam ez a stick nagyon finnyás a wifire. Mert ott van az LG CX tv és wifin a 130Gb-os filmeket is vajsimán viszi, ugyanazon a wifin lóg mint a stick.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest