- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenicsab #9187 üzenetére
Helló, ma délután rendeltem meg, ki is fizettem. Foxposttal küldik:
Amúgy majd veszek a nappaliba is egy olcsóbbat valószínűleg, az LG 43UH6207 4K tévéhez is, mert azon ugyan megy az Amazon natívan és a YouTube is (még), de a Max már évek óta nem. Csak még megvárom hogy ez milyen lesz, és lehet majd egy Xiaomi TV Box S 2nd Gen (PFJ4151EU) vagy az új Google Streamer lesz. Az még ráér.
Az amazon garancia biztos, de ninden költség a vevőt terheli a visszaküldésnél ebben az árkategóriában
.Ezért is vettem magyar boltból, mert nem mindegy, hogy én küldöm itt a magyar boltba vissza olcsóbban, és ők meg külföldre onnan, de nem az én költségemen vagy én levelezgetek az Amazonnal, és vállalom a teljes külföldi postázgatást.
Ami nekem még külön "tetszik":
Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) árak, multimédia lejátszó akciók (arukereso.hu)
Románia jobban teljesít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest