Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz kenicsab #9187 üzenetére
Helló, ma délután rendeltem meg, ki is fizettem. Foxposttal küldik:
Amúgy majd veszek a nappaliba is egy olcsóbbat valószínűleg, az LG 43UH6207 4K tévéhez is, mert azon ugyan megy az Amazon natívan és a YouTube is (még), de a Max már évek óta nem. Csak még megvárom hogy ez milyen lesz, és lehet majd egy Xiaomi TV Box S 2nd Gen (PFJ4151EU) vagy az új Google Streamer lesz. Az még ráér.Az amazon garancia biztos, de ninden költség a vevőt terheli a visszaküldésnél ebben az árkategóriában
.Ezért is vettem magyar boltból, mert nem mindegy, hogy én küldöm itt a magyar boltba vissza olcsóbban, és ők meg külföldre onnan, de nem az én költségemen vagy én levelezgetek az Amazonnal, és vállalom a teljes külföldi postázgatást.
Ami nekem még külön "tetszik":
Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) árak, multimédia lejátszó akciók (arukereso.hu)
Románia jobban teljesít![ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest