Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Részemről nagy plusz a német amazonnak! December végén rendeltem egy BlitzWolf BW-LT1 lámpát, mely egy ma hajnali áramszünet óta teljsen megadta magát.
Apukám kb anyanyelvi szinten beszél németül, úgyhogy írtunk nekik cseten az imént, hogy mi a teendő ilyenkor. A történet vége, hogy a vételárat vissza utalják, a terméket pedig a magas postai díjak miatt nem kell visszaküldeni. Használni persze így nem tudom, de korrekt és gyors ügyintézést tapasztaltam! Le a kalappal
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Német amazon hogy szállít hozzánk? DHL a határig vagy a postára is ők viszik, onnan kerül majd hozzám?
Csomagom tracking szerint 13-án "célorszagba érkezett", azóta semmi mozgás...azon gondolkodom nem e azon a kamionon volt. -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Én december 26-án rendeltem egy terméket, melyet 28-án fel is adtak.
Kaptam DHL tracking numbert, ami alapján annyit látok, hogy feladták, a honlapjuk átirányít a magyar posta nyomkövetési oldalára. Ott viszont utolsó infó a csomagról "2016.12.29 08:00 Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad".
A csomagot mára ígérték, de nem jött. Mennyit érdemes várnom vele, vagy már most kérdezzek rá?Köszi előre is (első rendelés amazonról: )
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest