Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Részemről nagy plusz a német amazonnak! December végén rendeltem egy BlitzWolf BW-LT1 lámpát, mely egy ma hajnali áramszünet óta teljsen megadta magát.
Apukám kb anyanyelvi szinten beszél németül, úgyhogy írtunk nekik cseten az imént, hogy mi a teendő ilyenkor. A történet vége, hogy a vételárat vissza utalják, a terméket pedig a magas postai díjak miatt nem kell visszaküldeni. Használni persze így nem tudom, de korrekt és gyors ügyintézést tapasztaltam! Le a kalappal
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Német amazon hogy szállít hozzánk? DHL a határig vagy a postára is ők viszik, onnan kerül majd hozzám?
Csomagom tracking szerint 13-án "célorszagba érkezett", azóta semmi mozgás...azon gondolkodom nem e azon a kamionon volt. -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Én december 26-án rendeltem egy terméket, melyet 28-án fel is adtak.
Kaptam DHL tracking numbert, ami alapján annyit látok, hogy feladták, a honlapjuk átirányít a magyar posta nyomkövetési oldalára. Ott viszont utolsó infó a csomagról "2016.12.29 08:00 Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad".
A csomagot mára ígérték, de nem jött. Mennyit érdemes várnom vele, vagy már most kérdezzek rá?Köszi előre is (első rendelés amazonról: )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs