Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Hali (bár másoknak is szól a kérdés),
Most rendeltem először amazonon, évek óta van fiókom és ugyanezt az üzenetet kaptam, de a pénzt azért levonták.
Mi a francot kell csatolni? Banktól kapott internet kártya, de számlázási címet akar, ami semmilyen bankkártyán nincs.
Se bankkivonatomon nincs ilyen. Mit akarnak? Járt valaki más így?
Köszi.
Német oldalról van szó.
Szerk.: Most nézem, hogy a pénzt se vonta le, pedig értesítés jött róla. Valaki tudja, hogy ilyenkor mi van? Nem értem mit ért billing alatt, lehet hogy elírtam a kártyaadatokat? Mivel felfüggesztették a fiókom, nem tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest