Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Angliában élő barátomnak szeretnék segíteni TV vásárlásban. Az adott modellt, ha jól látom nem amazon forgalmazza, mennyire "vészes" ez? [link] Meg szabad venni vagy akár nagyon problémás is lehet? Ja és egyébként a valós BF ma fog indulni? -
warcat
veterán
Erőős kételyeim vannak, hogy bármi komolyabb lenne az egész black fridaynek szentelt hét után, számtech cuccoknál el let sütve az összes hihető leárazás, Samu 980 Pro 269€, volt Crucial DDR4 3200 c16 32GB 97,90€-ért stb, ezekre biztos nem lesz több kedvezmény.
A nem amazonos eladók meg tele vannak kamu akciókkal, aka év közben olcsóbb vagy ugyanennyi volt.EA: It's in the crate!
-
Salex1
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy ha ezt megrendelem és garanciális bajom lenne, azt az amazonnal kell-e intéznem (nekem visszapostázni és hasonló) vagy a magyar lenovo szervízbe vihetem? -
-Ben-
veterán
válasz nyul105 #9153 üzenetére
Szia,
Most tévedtem vissza, azt gondoltam, hogy nem kapok választ..
Igen, idáig eljutottam, de valami nem stimmel.
Itt melyiket érdemes választani, amely itthonról is működik?Az elsőnél kér számlaszámot, BIC kódot, IBAN-t és nevet. Próbáltam, nem fogadták el… A második tűnik a leginkább működőképesnek, de eddig azzal se jutottam előrébb. Kéri a kártya tulajdonosának a nevét, a kártya számát és lejárati dátumát, viszont a háromjegyű CVC-t nem. Így hogyan akarja levonni a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz radi8tor #9261 üzenetére
Ez esetben nem értem, hogy mi a gondjuk velem. Saját kártyával próbáltam fizetni, pénz is volt/van rajta, ennek ellenére letiltották a fiókomat, törölték a rendelésemet és követelték, hogy fotózzam le a kártyát, küldjek számlát, stb-stb.. Azóta sincs feloldva az a fiók… Érthetetlen. No, próbáljuk meg újra…
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mondjuk én már rendeltem angol meg német címre is. Akkor talán az lehetett a gond hogy többfelé próbálkoztál.
De én először mindig saját címre rendeltem (évekig) és csak párszor másikra. Szóval lehet van náluk valami algoritmus ami eldönti hogy ez most egy lopott kártya esete vagy te rendelsz másnak valamit.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
b-max
senior tag
Sziasztok,
amazonon hogy lehet fizetni cégként ? Hozzáadtam a bank accountot , de nem jó valamiért.Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
artos
tag
Sziasztok, szeretnék megosztani veletek egy sztorit az Amazonról, kíváncsi vagyok valaki futott e bele hasonlóba. Több mint 10 éve rendelek Amazonról, eddig nem volt igazából semmi problémám, szerintem elköltöttem már több 10e. eurót. Múltkor rendeltem az egyik európai oldalról egy sport kabátot. Kiszállították rendben, de nagyobb méretet küldtek. Megreklamáltam, küldtem fotókat, mire azonnal küldtek egy újat. Akivel leveleztem írta hogy február 1-ig küldjem vissza a rossz méretet. Megjött az újabb csomag, pechemre ugyan olyan nagyot küldtek. Ekkor kezdődött a kálváriám. Újból megreklamáltam, mondtam hogy visszaküldöm mind a kettőt, és küldjenek egy jó méretet. Ettől teljesen elzárkóztak, azt mondták küldjem vissza mind a kettőt, és jóváírják a kártyás fizetést. Azt mondták ha szeretnék vásároljam meg újra. Majd kitalálták, hogy az a méret amit rendeltem nincs is, rosszul rögzítették fel az Amazonon. Ettől függetlenül a mai napig fent van, ebben a méretben. Amikor próbáltam chaten kommunikálni velük, a harmadik mondat után bemásoltak az Amazon szabályzatából részleteket, majd kiléptek a chatből, levelekre nem válaszolnak. És tegnap előtt kiverték teljesen a biztosítékot, gondoltam írok egy jó kis vélemény a terméknél, de ledöbbentem, mert kiírta, hogy megsértettem az Amazon kommunikációs szabályzatát, ezért letiltanak minden kommentelésről. Persze rögtön jeleztem chaten az ügyfélszolgálaton, ahol közölték hogy félreértés az egész és rögtön visszaállítják a fiókomat. Persze azóta sem történt semmi.
-
btraven
őstag
Ha amazon.com-ról vásárolok akkor se kell plusz pénzt (vám, áfa stb) utólag fizetnem arra az összegre amit a fizetésnél levon a kártyámról?
vagy co.uk-ról az se uniós most már. -
flashouse
csendes tag
Sziasztok. Amazon.es-nél szeretnék kicseréltetni egy terméket mert hibás. Ilyenkor a futár hozza az újat és viszi vissza a hibásat vagy hogy működik? (Egy hetes vásárlás és az amazon volt az eladó)
[ Szerkesztve ]
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Ha rendelek az amazon.de-ről egy 3rd gen Fire TV Sticket, akkor milyen plusz költségre lehet számítani? 20€ a Stick, és 6,80€ a szállítás.
Köszönöm!
-
Grundez88
kezdő
Sziasztok!
Német Amazonon van pár jó deal. Mivel járok jobban, ha euró vagy dollár árfolyam van beallitva? Revoluton fizetek. -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem letiltották a fiókomat, mert első vásárlásom és webkártyával akartam fizetni. Írták küldjem el a kártya képét csak az utolsó 3 számjegy látszódjon. Ilyet nemtudtam küldeni, mert webkártya vagyis valamit tudtam. Azótase se email se semmi. Most buktam így á FireStick 4k+ot meg az akkomat is. Lehet valamit tenni? Pénzt nem vonták róla. Azt irták. Biztonsági intézkedés. Kittsebe akartam amazon box a rendelni.
Üdv SRicsi
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Important: Please keep in mind that the Prime benefits are only available to customers in Germany and Austria.
Ez azt (is) jelenti, hogy Magyarorszagra Prime elofizuval sem tudom kihasznalni az ingyenes szallitast ugye?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
pethYeti
addikt
Na Amazontól refund után csak megjött a termék amit rendeltem. Ha nem küldöm vissza akkor legrosszabb esetben később beterhelnek a megrendelés összegével ismét?
-
aktív tag
Sziasztok, ha továbbadok egy Samsung Galaxy Note 20 Ultrát amit Amazonon vettem akkor a gari, hogy működik?
A vásárló fogja tudni érvényesíteni a garanciát az itthoni Samsungnál a számlával? Garijegy meg ilyenek nem voltak a dobozban, csak a telefon. Hány év fog rá vonatkozni?
Köszönöm
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Már leadott rendelés mellé be lehet rakni valahogy extra cuccot? Nem Amazon az eladó, 3 különböző store-ból vásárolnék, és megspórolnám az újbóli ~6 eurós postaköltséget. Vagy simán cancel és rendeljem meg újra?
Illetve gondolom ingyenes visszaküldés Marketplace eladókra nem vonatkozik, csak ha Amazon az eladó?
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Történt velem egy érdekes eset. Rendeltem két filmet (Man of Steel, Batman vs Superman) a brit Amazonról, mindegyik elvileg az Amazontól származik, azonban nem egyszerre történt a szállításuk elindulása, de ez a legkisebb furcsa dolog, ha ez egyáltalán az. A Man of Steel valamiért nem volt trackingelhető, de egy nappal a BvS után megérkezett az is. Bónusz furcsa dolog, hogy egy rendkívül kedvtelen amazon futárnak bemutatkozó futár hozta ki, aki ahogy kinyitottam az ajtót már nyújtotta is a dobozt, majd fordult el és ment le a lépcsőn. A csomag megérkezése után pár órával viszont kaptam egy olyan email-t, hogy a refundolt termék - Man of Steel - visszaérkezett hozzájuk és hamarosan én is visszakapom a pénzemet..... Csakhogy én nem refundoltam. Majd megnéztem az Amazon oldalán, hogy most akkor mi a helyzet, akkor azt láttam, hogy "nem szállítható a termék, probléma lépett fel a szállítással kapcsolatban, visszakozniuk kell a szállítástól". A pontot az i-re pedig ma tették fel azzal, hogy visszautalták a Man of Steel árát.
Tehát hiába lépett fel valamilyen probléma a szállítással kapcsolatban, a film nálam van és a pénzt is visszautalták.....
Járt már így valaki? Amazonnak felfog tűnni, hogy ez történt? Rájuk kéne írnom mielőtt azt gondolják, hogy elakarom sunnyogni a hibájukat?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Első Amazonos rendelésemnél kérném a segítségeteket!
November 22-én rendeltem a német Amazonról egy okosóra-töltőt, amit kifizettem és vártam.
Az elsőre megadott kb 1 hetes érkezési idő, megváltozott 2x is, állandóan hosszabbodott, most jelenleg azt írja, ha ma nem kapom meg akkor refundolhatok holnap.
Ugyanakkor nem világos hogy a tracking ID egy 25 számjegyből álló szám, ami alapján a csomag az Amazonos saját nyomkövetésen kívűl sehol sem követhető, a kiszállító meg az osztrák posta. Azt sem értem hogy November 25-én Németországból átkerült a Lengyelekhez azóta ott dekkol. Ez normális?
Érdemes még várni picit vagy nem, illetve hol-hogyan kell refundolni azt sem tudom.Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz kicsiPistike #9296 üzenetére
Nézz rá a Parcels appban azok kezelik ezt a hosszú számos küldeményeket. Ha az utolsó 4 szám az irányító számod.
Nekem küldtek most 5db... BE végű csomagat ami postás lenne de osszefogjakegy egy csomagba és az ExpressOne futarcég hozza ki. Vagy gépen a webb Eone oldalon is keresheted.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
warcat
veterán
válasz kicsiPistike #9298 üzenetére
Remélhetőleg dispatched and sold by amazon cuccot vettél, amint lejárt az utolsó nap amit kaptál a rendelésed mellett határidőként, akkor a rendelések aloldalon a track my package linkre kattintva megjelenik egy nagy sárga contact us link.Erre kattintva rőviden elregéled, hogy nem érkezett meg a termék és hamarosan elindítják vagy a visszatérítést vagy újra elküldik ha van raktáron.
Egyébként ne lepődj meg a késésen, a jóval jobban fizetett DHL/UPS/GLS csomagok is megcsúsznak 1-2 napot jelenleg a csomagdömpingben.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kicsiPistike
tag
Igen, Dispatched from and sold by Amazon-os cuccot vettem.
Nem lepődök meg a késésen, de a körülményeket furcsállom.
Köszönöm a segítséget, még azt szeretném tudni, itt is van-e valamiféle (30napos) vásárlói védelem illetve várakozási idő, vagy könnyű kifutni a refund-ból és se cucc, se pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest