Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
Ez az amazon egyre gusztustalanabb. Majdnem 1 hónapja visszaküldtem 2 hibásan kiküldött rendelést, ami már 2 hete kiérkezett, de csak múlt hétfőn voltak hajlandóak a futártól átvenni. Azóta nem történik semmi, legalább 20 levelet írtam, mindig másik ügyintéző válaszol, és mindig elölről el kell mesélnem az egész történetet. A vissza szállítás díját állítólag visszaküldték, de a termékét nem. Minden egyes alkalommal megkérdezem, hogy átvették e a csomagot, és leellenőrizték e a tartalmát, de erre soha nem válaszolnak. Egyszerűen felháborító amit művelnek.
-
artos
tag
Sziasztok, szeretnék megosztani veletek egy sztorit az Amazonról, kíváncsi vagyok valaki futott e bele hasonlóba. Több mint 10 éve rendelek Amazonról, eddig nem volt igazából semmi problémám, szerintem elköltöttem már több 10e. eurót. Múltkor rendeltem az egyik európai oldalról egy sport kabátot. Kiszállították rendben, de nagyobb méretet küldtek. Megreklamáltam, küldtem fotókat, mire azonnal küldtek egy újat. Akivel leveleztem írta hogy február 1-ig küldjem vissza a rossz méretet. Megjött az újabb csomag, pechemre ugyan olyan nagyot küldtek. Ekkor kezdődött a kálváriám. Újból megreklamáltam, mondtam hogy visszaküldöm mind a kettőt, és küldjenek egy jó méretet. Ettől teljesen elzárkóztak, azt mondták küldjem vissza mind a kettőt, és jóváírják a kártyás fizetést. Azt mondták ha szeretnék vásároljam meg újra. Majd kitalálták, hogy az a méret amit rendeltem nincs is, rosszul rögzítették fel az Amazonon. Ettől függetlenül a mai napig fent van, ebben a méretben. Amikor próbáltam chaten kommunikálni velük, a harmadik mondat után bemásoltak az Amazon szabályzatából részleteket, majd kiléptek a chatből, levelekre nem válaszolnak. És tegnap előtt kiverték teljesen a biztosítékot, gondoltam írok egy jó kis vélemény a terméknél, de ledöbbentem, mert kiírta, hogy megsértettem az Amazon kommunikációs szabályzatát, ezért letiltanak minden kommentelésről. Persze rögtön jeleztem chaten az ügyfélszolgálaton, ahol közölték hogy félreértés az egész és rögtön visszaállítják a fiókomat. Persze azóta sem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest