Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiPistike
tag
Megküldték duplán a cuccot, ugyanattól rendeltem ugyanazt a terméket, csak másodjára már drágábban adták. Az első-olcsobb árárt refundolták már elötte.
Írtam nekik hogy a drágábbat visszaküldeném aminek az árát kifizettem. Erre az indiai ügyfélszolgálatos részleges refundot (kb 2/3 ár) visszaküldési opciót állított be. Nem érti hogy két cucc van itt nálam a drágábbi áráért és hogy nekem nem kell a két cucc, tehát a különbözetet kellene refundolni visszatérítés fejében, vagy full refund és visszaküldeni a drágábbat és visszafizetnem az első árát.Másnál is előfordult már ilyen és hogyan lett megoldva?
-
kicsiPistike
tag
Köszönöm a jótanácsokat, legközelebb, ha lesz legközelebb, nagyértékű, fontos cuccnál valószínűleg az általad említett módon elgondolkozok.
(Másik szállítási opciót nem is találtam náluk, de lehet nem vettem észre.)(#9314) pethYeti köszi, már megrendeltem drágábban, már nem irkálok nekik
-
kicsiPistike
tag
válasz
kicsiPistike
üzenetére
Megjött a refund, persze a cuccot újrarendelni már 30%-al drágábban tudtam. Köszi Amazon!
Sajnos máshol nem találtam azért voltam kénytelen innét, de ezután is hanyagolni fogom ahol csak lehet. -
kicsiPistike
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem tudom mi lesz a csomaggal, csak refund gomb volt nekem, így rányomtam.
Így küldtek egy mailt, hogy teljes visszatérítés lesz, nem tudják újraküldeni és ne vegyem át ha mégis megérkezik, vagy küldjem vissza.
Nekem kell a töltő, hiszen nem tudom használni az órát. Most mit csináljak, nem tudom, főleg ha megjön a mégis a csomag. Mi az eljárás, hogy a jobb szerintetek? -
kicsiPistike
tag
Igen, Dispatched from and sold by Amazon-os cuccot vettem.
Nem lepődök meg a késésen, de a körülményeket furcsállom.
Köszönöm a segítséget, még azt szeretném tudni, itt is van-e valamiféle (30napos) vásárlói védelem illetve várakozási idő, vagy könnyű kifutni a refund-ból és se cucc, se pénz. -
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Első Amazonos rendelésemnél kérném a segítségeteket!
November 22-én rendeltem a német Amazonról egy okosóra-töltőt, amit kifizettem és vártam.
Az elsőre megadott kb 1 hetes érkezési idő, megváltozott 2x is, állandóan hosszabbodott, most jelenleg azt írja, ha ma nem kapom meg akkor refundolhatok holnap.
Ugyanakkor nem világos hogy a tracking ID egy 25 számjegyből álló szám, ami alapján a csomag az Amazonos saját nyomkövetésen kívűl sehol sem követhető, a kiszállító meg az osztrák posta. Azt sem értem hogy November 25-én Németországból átkerült a Lengyelekhez azóta ott dekkol. Ez normális?
Érdemes még várni picit vagy nem, illetve hol-hogyan kell refundolni azt sem tudom.Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest