Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Na velem most fordult elő először hogy visszaküldésért fizetni kellett. Rendeltem egy rossz kindle tokot. Postán feladtam, visszatérítés összegéből 9 eurót levontak. :/
Lehet arra kell figyelni, hogy indoknak ne az legyen, hogy "rosszat vettem" hanem valami mást.
-
pethYeti
addikt
válasz
kicsiPistike
üzenetére
Próbálj meg chaten rájuk írni, lehet feladják ugyan annyiért.
-
pethYeti
addikt
Na Amazontól refund után csak megjött a termék amit rendeltem. Ha nem küldöm vissza akkor legrosszabb esetben később beterhelnek a megrendelés összegével ismét?
-
-
pethYeti
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Elvileg ugyan úgy van, innen ugye tovább küldöd Magyarországra, és ha nem tetszik akkor visszaküldöd magyar postán ingyen. Mailboxde díjat persze bukod.
Én is csak azért mailboxde-zek mert reklámos kindle-t nem küldenek MO-ra.
-
pethYeti
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Lehet, ezt a DPD viszi elvileg, ami akkor nem csak nálunk de ott is "minőségi" szolgáltatás

Ez egy Kindle lenne, a hozzá tartozó tok spanyolból már odaért DHL-el a mailboxde raktárába.
Na mindegy chaten azt írták ha nem kapom meg szerda estig akkor elküldik újra vagy refund.
-
pethYeti
addikt
Amazonon tudok nem saját néven lévő bankkártyával és vagy paypallal fizetni? Vagy ilyen esetben külön acc kell és giftként kell megvenni pl egy kindle könyvet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest