Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Elég sokmindent szoktam az amazonról rendelni és most futottam bele először, hogy sérülten érkezett az egyik termék. Logitech g613.
Visszapostáztam nekik, jeleztem, hogy sérült és szeretnék egy csere terméket.
Fel is adták az új terméket. De múlthéten pénteken láttam kiírva a terméknél, hogy sérült a csomag ezért visszaküldik a feladónak.
Ezt jeleztem az amazonnak és feladtak még 1 terméket egy chates beszélgetés után.Viszont közben, az-az ma megérkezett a sérültnek vélt termék... a DHL által.
A kérdésem az lenne, hogy megtarthatom e azt a terméket amit pluszban küldenek (vegyem karácsonyi ajándéknak), vagy postázzam vissza. Levonhatják e azt a terméket amikor az nullan van kiírva és én feladtam az első terméket ami sérülten érkezett.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Windows 11
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest