Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Rendeltem múlt héten egy éjjeliszekrényen használatos világítós órát, aminek 100%-ban lehet állítani a fényerejét, de nem is ez a lényeg ...
Elvileg tegnap jött volna meg. E-mailben küldtek követési linket. Ugyanakkor ma reggel kaptam egy refound-os e-mailt, hogy nem jött össze az átadás (felsorol egy rakat lehetőséget, de ugye azt nem konkretizálja, hogy mi volt a gond). A követési linken viszont azt írja, hogy sajnos késni fog a csomag, ma és dec. 6 között várjam. Akkor ilyenkor most mi van?
Én őszinte leszek, addig bármi jött amazonról, a postás hozta. Futárral küldhették és nem voltam itthon, ezért visszavihette? Miért nem hívott fel? Telszám meg volt adva. A többi lehetőség közül még max. a sérülést tudom elképzelni, mert cím és minden adat korrektül van megadva. Miért nem konkretizálják, hogy mi volt a probléma?Közben az ára felment, ill. mi van, ha megint futár hozza (ha egyáltalán az hozta) és nem tudom megoldani az átvételt? Jelzi valahol a rendszer, hogy ki által lesz kézbesítve a csomag?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sí, sielés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest