Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

A német Amazonról szeretnék rendelni pár dolgot. Mivel a Maestro kártyámat nem fogadja el, ezért beállítottam a bankszámlámat, hogy arról vonják le. Egy termék volt, amit külön szereznek be egy külsős cégtől, viszont ma hajnalban, kaptam egy emailt ettől a cégtől, hogy nem tudták levonni a számlámról a pénzt. Kaptam tőlük számlaszámot, hogy oda utalhatom. Viszont a többi cuccot az Amazonnak hogyan tudom kifizetni, ha ők sem tudják majd levonni a pénzt? Ők is küldenek szla számot?
    Amúgy most megnéztem az Acc.-omban már nem szerepel a beállított számlaszám.

Szia,

Vannak csalók az Amazonon is! Senkinek ne utalj ilyen módon pénzt, főleg ne külföldre! Probléma esetén senki nem fog tudni segíteni visszaszerezni a pénzedet!
    Ha nem tudsz közvetlenül az Amazon rendszerén keresztül fizetni akkor vagy kérj segítséget magától az Amazontól vagy a számlavezető bankodtól!

Egyébként meg oda van írva, hogy csak ausztriai vagy német bankszámlát lehet csatlakoztatni!

Customers with a valid bank account with a German or Austrian bank can pay by direct debit (eligible delivery addresses only within Germany and Austria).

Ha az Amazonról akarsz vásárolni akkor kénytelen leszel rendes bank-/hitelkártyát (Visa/Mastercard) kiváltani!

Új hozzászólás Aktív témák