Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm.

Buta voltam, és mérgemben írtam egy google fordítós panaszlevelet, majd másnap egy németül jól tudó ismerősömmel egy másikat, és így ugye 2db nyitott ticketem volt.
Mindkettőre válaszoltak, de az egyiknek ott volt az alján, hogy ez egy automatikus válasz, erre ne válaszoljon.
A másik alján nem volt ott és látszólag ember írta, arra válaszoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy megkapják-e, mert fura volt a címzett mailcíme.
Akkor várok egy kicsit, hogy reagálnak-e.Hétvégén is van support?
U.i.: Amúgy szó nélkül küldtek egy másik lemezt a kibontott/kilopott lemezem helyett, legalább is az order státusz szerint úton van.
Ez tényleg korrekt dolog, kicsit fura is, hogy ennyire bevállalósak, és semmi megkérdőjelezés nincs bennük.Már csak az a bajom, hogy a hirtelen mérgemben nyitott ticketemet visszaküldés, újraküldés címszóval írtam, és az automatikus válaszlevél szerint vissza kellene küldenem az üres tokot, mert ha nem teszem, 30 nap múlva rámterhelik azt is.
A supportos emberke meg azt válaszolta, hogy nem kell visszaküldenem semmit, küldik simán a pótlást, ami érthetőbb is lenne, hisz mit kezdenének egy üres tokkal...
Szóval most ezt kellene tisztáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest