Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Eloszor is szerintem hulyeseg venni amazonon mas eladotol barmit.
Eloszor is egy csomo jogtol elesel megbonyolodik stb. Ezeknek fele kamureggelt kinai elado kb olyan mintha kinabol rendelnel.
Nekem uk amazonon cegre vasarolva volt mar olyanom hogy mikor afas szamlaert csapkodtam az asztalt inkabb visszautaltak az afat az eladok. Az amazon meg tudja ki afas ki nem mert a vegen az afareszletezore nyomva minden latszik megsem jeleniti ezt meg automatikusan meg a termeknel, ami eleg szivatos.Nem tudom nemetben van e olyan ami ukban hogy nem amazonos de fullfilled by amazon ami azt jelenti hogy az amazon kezeli a elado raktarkeszletet meg az is egy fokkal jobb mint a sima mezei akarhonnan jott elado
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air 13" M1 8GB 256GB A2337 ÚJ AKKU
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- MacBook air 13 2024 m3 8/256gb garancia
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest