Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Elsőként egy kis hibajavítás, tehát Magyarország
.
Annyit csináltam, hogy végigmentem a lépéseken, mintha vennék egy processzort. Az utolsó lépés az, hogy véglegesítem a rendelést. Ezt az egy lépést nem tettem meg, mert akkor majd le szeretné vonni az árát...
A ''rendelés'' során pedig minden rendben ment. Nem írta volna, hogy az adott címre nem tud küldeni, sőt, még azt is kiírta, hogy január 30 és január 31 között kerül postára. Mármint kerülne, ha én kifizetném/megvenném.
Szerintem érdemes egy próbát tenned! Ha nem tudják kipostázni, akkor úgy sem vonják le a pénzt... Nincs mit veszteni, maximum egy átutalási költséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.