Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
Kézzel foghatóvá tettem pár fotót.
75x50
Meglepő módon teljesen elfogadható a minőség. 180DPI körül van. Nagyon közelről amúgy sem nézem, pont egy méterről kényelmes vizslatni, amihez passzol a 180DPI. Nyilván jobban bejönne 300-al persze. Tényleg nagy. Arcon csap. Érdekes mert eddig úgy gondoltam nem túl jó kép. Több mint egy évig eszembe sem jutott. Most elővettem megint és úgy érzem nagyon erős a komp. Tetszenek a háromszögek benne, a háttérben a kidőlt fa, a mohás sziklák és a két erős tölgy. Meg hogy nagy
topikk: Jajj azok a hegyek mit vétettek? Palacsinta serpenyővel ki lettek lapítva
A korábbi editen fényévekkel jobbak. Ahogy az előttem szólók mondták nagyon HDR-es / lapos. Egy embert oda kellett volna ültetni és máris értelmet nyer a komp. Kár hogy nem volt fényed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- Akciókamerák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt az ASUS első BTF 2.0-s alaplapja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest