- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik_akcio_ajanlasakor_akcio_hashtag_kote/hsz_14512-14512.html
ALZA kupon UPDATE 2.0
újabb kuponfüzetbe újabb kuponkódok...
(kérdés, hogy most pl. akkor lelőtték a "régieket" ami rosszul számolt és akkor már csak az újak élnek majd "helyesen"?)
ALZA kuponok:
3E - Audio video (min. 20E): 3PK88A24 & 3WR92AFB
4E - Háztartási kisgépek (min. 16E): 5LI57D41 & 1HE38C5A
7E - Monitor (min. 70E): 2VMB55EE & 4MU61C21
2E - Szépség és egészség (min. 13E): 6KL88A34 & 1HQ4CC3A
5E - Digitális fotó video (min. 50E): 8JMEA88E & 8GC7C7EA
5E - Mobiltelefonok (min. 50E): 9UEE9866 & 8CW59439
7E - Laptop (min. 160E): 8VQAD195 & 8NFE79F6
4E - Kiegészítő (min. 12E): 0YR1F5F6 & 1UN3EFB2
7E - Tablet (min. 55E): 5YQ38D1D & 6IVFBCBE
7E - Televízió (min. 120E): 2BIEF798 & 6BT2E454
4,5E - Nyomtatók és skennerek (min. 35E): 9IR0DF51 & 2CHD2D24
4E - Okosórák, okos eszközök (min. 30E): 1RY7793E & 0FEA3E56
3,5E - Smart okoseszköz (min. 25E): 3IQ40C70 & 8VM901D9
2E - Játékok (min. 15E): 0IN288DA & 7RUCC43A
2E - Lego (min. 16E): 2AJE21E2 & 1DSD2576
2E - Interaktív és robot (min. 10E): 2GL638CC & 9EYEA02B
2E - Autó, motor (min. 16E): 2MX33354 & 2CV56527
2,5E - Barkács, kert (min. 25E): 6RL81B69 & 8UC0D0B5
4,5E - Sport, szabadidő (min. 32E): 2AX6E80B & 3NH2B93E
15E - Elektromos járművek (min. 100E): 0TN19D93 & 8DGED161
Érvényesség: 2019.okt.1 - dec.8.-ig
alza.hu/kuponfuzet
alza.hu/kuponfuzet-marketingkampany -
mucsácsó
tag
fúúú srácok, nagyon szépen köszönöm, királyok vagytok!
micsoda lifehack lehetőségek vannak itten kérem :'D -
Chaser
legenda
-
törölt tag
Az ONLINEFIZETEK kupon talán 12500 forinttól működött, most az ONLINEFIZETES működik 25000 felett.
(#344) mucsácsó
Itt egy 35000 fölötti monitoros leírás 2 db kuponnal 7000 forint kedvezménnyel. A vége fele a segédlet linken találod az összes kupont. -
mucsácsó
tag
Sziasztok!
Nem akarok pofátlan lenni, de esetleg van valakinek elfekvőben egy nem felhasznált monitoros kuponja (70k fölött érvényes)?
Ha esetleg van valakinek, és nincs rá szüksége, akkor azt nagyon megköszönönném! -
GeRbo_92
csendes tag
Használt/újszerű/felbontott alaplapokkal van tapasztalat mennyire ajánlott ilyet venni ?
-
Speed®
titán
válasz
Corleone33 #340 üzenetére
Hozzáadtad az ONLINEFIZETEK-et..?
-
Corleone33
senior tag
az Alza azzal reklámozza magát hogy a kuponkódjukkal +25 ezer forintos vásárlás felett az összes szállítási mód ingyenes, ehhez képest 60 ezer forintos telefonnál postapontos ezres pluszt mégis felszámítja.
Most akkor hogy is van? ingyenes szállítás csak mégsem?
Már nem azért a szaros ezer forintért, csak basszus, döntsék már el.
-
L4mie
veterán
válasz
zsida.kornel #338 üzenetére
Jó, hogy van ilyen, az a baj, hogy itthon ez pozitív példa nem pedig a normális.
-
zsida.kornel
tag
Na visszaküldtem a ramomat, vagyis kérdeztem az ügyfélszolgálattól telefonon hogy mi a menete, nagyon készségesek voltak, egyből szólt is, hogy ha érdekel azonnal elindítja a folyamatot, jött is egy mail, az oldalon olvasottakkal ellentétben futárt küldtek a ramomért a saját költségükön. Nagyon elégedett vagyok velük. És még az AMD GAME BUNDLE kódomat is megkaptam ami valahol útközben elveszett. Kellemesen csalódtam, eddig gyorsak, korrektek, egy szavam nem lehet rájuk.
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok,lenne valakinek a szàmomra kuponja?
Privátban érdekelne -
L4mie
veterán
válasz
stickermajom #335 üzenetére
profilodból letöltheted.
-
stickermajom
addikt
Alzánál az ÁFA-s számla mikor/hova érkezik? Tegnap átvettem egy terméket, de csak egy sajtpapírt kaptam, a csajszi azt mondta, hogy "számla majd később jön".
-
-
maestro87
őstag
válasz
MaxxDamage #332 üzenetére
És a vissza posta ingyenes? Szállítási költséget le kell nyelni vagy hogy van ez?
-
válasz
zsida.kornel #331 üzenetére
Kifizetik
-
zsida.kornel
tag
-
maestro87
őstag
Sziasztok
Rendelés véglegesítése előtt a számlázási adatoknál a cég email címét és telefonszámát kellene megadni? Egyáltalán miért kell megadni? -
rayman2006
tag
válasz
zsida.kornel #321 üzenetére
Nézed meg fiókodba ott szokot lenni Könyvtárnál a ajándék játékok .
-
válasz
zsida.kornel #326 üzenetére
Eddig mindent megoldottak nálam.
Volt hogy + kábeleket kaptam tápegységhez. -
zsida.kornel
tag
válasz
MaxxDamage #325 üzenetére
Na de itt kezdődik a bibi, az ügyfélszolgálatuk egy rakás szar :D
-
válasz
zsida.kornel #323 üzenetére
Akkor passz!
Írd meg nekik, hogy te semmilyen kódot nem kaptál, így pótolják azt feléd. -
zsida.kornel
tag
válasz
MaxxDamage #322 üzenetére
Persze, van ott valami sorozatszám vagymi, de az nemigen fér be az aktivációs kód mezőbe. Valamint az AMD oldala sem veszi be mint licenszkulcs.
***-*** típusú kódot kér. -
válasz
zsida.kornel #321 üzenetére
Számlát nézted már?
-
zsida.kornel
tag
Na végül én is megrendeltem a videókártyám, elvileg jár hozzá 3 hónapos Xbox Game Pass, ott is van a licenszeim között. Na de valami aktivációs kódot kér, amit nem tudok értelmezni mi lehet, kell egy kód hogy megkapjam a kódot
, Alza weboldalán azt írják hogy a termék csomagolásán vagy a borítékon találom a kódot, de sehol nem volt semmi. Mikor emailt kaptam akkor meg azt írták hogy a mellékelt dokumentum végén találom a kódot, na oda meg a dokumentumot nem mellékeltek. Most akkor hol is találom azt a kódot, amivel megkapom a másikat?
-
LukyHun
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget, tapasztalatot, ötletet szeretnék kérni.
Garanciális videókártya javítás az ügy. 08.22-én kapták meg ügyintézésre,vették át javításra (postával küldtem). Kaptam sms-t. 09.15-én kaptam sms-t, hogy javítva, Budapesten átvehetem. (Ha minden igaz, alapból vissza kellett volna postázniuk.) Másnap írtam nekik, hogy postázzák le, tök gyorsan reagáltak. Írták, hogy küldik, kaptam csomagszámot is. Magyar Posta rendszere felismeri hogy az övék, de azóta minden nap 2x néztem és soha nem találtam még meg. Pénteken, 23-án írtam nekik, hogy mikorra várhatom, a csomagszám nem létezik. Ugyanazt a levelet kaptam, hogy várhatóan 09.20-án vagy 23-án. Türelmet kérnek. Aztán hívtam őket telefonon 23-a után pár nappal. Azt mondta az ügyintéző, hogy továbbította az ügyet a budapestieknek. Azóta még két levelet írtam, de nem válaszoltak eddig. Egyiket tegnap, másikat ma reggel. Alza rendszerében a lezárt ügyeknél van a javítás, státusza: "vásárló átvette". Asus rendszerében azt látom (RX 570 volt javíttatva), hogy javítva, amennyiben személyesen hozta be átvehetem a terméket, ha futár hozta pár napon belül visszaszállítja (gondolom Alza bp-i központba, onnan küldték ki, mert ha minden igaz nem itt javították.).
Ilyenkor mi a teendő, meddig vagyok köteles még türelmesen várni? A vége lehet az lesz, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok. Ja, nem kaptam semmi jegyzőkönyvet a javításról sem, ha kellett volna.
Várom az ötleteket,Köszi!
Üdv,
Zsolt -
Marosko
csendes tag
válasz
zsida.kornel #317 üzenetére
Igen
-
L4mie
veterán
Persze.
-
zsida.kornel
tag
Sziasztok!
Alzán tudok úgy rendelni, hogy számlával, de a kiszállítási címnek és a személynek nincs köze a számlához? Más boltokban működik hogy külön van számlázási cím meg szállítási, de itt csak akkor tudnám megnézni ha elindítom a folyamatot, amit pedig nem szeretnék még. Valakinek van erről valami tapasztalata?
Kösziköszi! -
Reméljük sikeresen lezárul az ügyed.
Sajnos fogyvéd.-el sokra nem mész, de többre mint a békéltetővel talán
Én csak 2 hónapja várok a (pénzre) aztán kiderült, hogy az nem séta galopp, így inkább nagykertől gépet választom... ez így egyszerűbb és gyorsabb. Esetemben volt hazai gyártó, holland gyártó (mint EU központ) és szakszerviz, 2 nagyker (EU és magyar) meg a kisker aki már nincs a piacon, de adószám alapján aktív, de nem egyszerű folyamat lenne a kp. vissza, mert az eredeti számla cég névre szól.. tovább nem mesélem, mert bonyolult ezröviden/tömören ha érdekel. [link]
-
erx470
csendes tag
válasz
MaxxDamage #312 üzenetére
A héten még nem hívtam őket. Hívom és várok, csak gáz hogy az ember ennyire ki van szolgáltatva.
Vagy lehet az én felelőtlenségem, hogy kipróbáltam Bitcoin-ban fizetni, de gondoltam nagy cég és hypolja(ták) is a Bitcoin-t. Nálam ez sokkal kisebb összeg egy 40k körüli tétel, remélem nem tanuló pénz lesz.
Köszönöm a jelzésed és remélem Neked is megoldódik az ügyed.A legutóbbi mail-ben amit írtam, írtam már a fogyasztóvédelmet is, hogy oda fordulok, de szerintem nem hatotta meg őket.
-
Szerintem nem tehetsz mast mint vársz tovább.
Tudom már vártál eleget, de nagyon mást nem tehetsz. Max. hetente 1x felhívod őket. Én is hasonló cipőben járok (bár ez 100x bonyolultabb), 700k+ értékben, hazai nagyker/beszállítóval és lassan le is zárul az ügy (remélhetőleg) kp. Vissza az körülményes és hosszú esetemben, így csere gép lesz, új.Alza nálam eddig csillagos ötös.
Mindig kp.-ban fizettem igaz, de ez ezután is így lesz! 😊 -
erx470
csendes tag
Bitcoin-ban vásárolt már valaki az alza-tól?
Párszor vásároltam már tőlük bankkártyásan semmi probléma nem volt velük.
Jelenleg már több mint két hete vásároltam tőlük egy terméket. BitcoinPay felületen keresztül ment a fizetés, maga a tranzakció kb. 10-15 perc volt, a legvégén szép zöld pipa és Paid felírat fogadott. A fizetés az alza webshop szerint is rendben lezajlott („kifizetve – várjuk a tranzakció megerősítését a megrendelés kiszállításra készen áll”), továbbá különböző Blockchain Explorer-eken is jól látszik megtörtént a tranzakció rendben (átkerült a Wallett címükre az utalásom a Wallett-emből), igazából magam is meglepődtem, hogy így pikk-pakk ment a dolog. De eddig volt minden szép és jó…
Szinte 0 reagálás volt a cég részéről felém a továbbiakban. Írtam az info@alza.hu-ra, kérték küldjem el a tranzakció sikeresség screenshot-ját, elküldtem, semmi reakció. Majd ügyfélszolgálatuk első hívásakor, kb. annyit tudtam meg, amennyi az oldalon is látszódott („kifizetve – várjuk a..."), ill. kérte az ügyintéző, hogy küldjek mail-t a tranzakció screenshot-járól, ismét elküldtem itt már linkeket is átküldtem a Blockchain Explorer-ben látható tranzakció sikerességéről is. Meg mondta, hogy gondok vannak a Bitcoin-os fizetéssel. Teltek a napok, belépve a webshopba az alza törölte a megrendelésemet :(. Írtam újból és kértem utalják el a pénzem, ha már úgy törlik a megrendelésem, hogy nem is tájékoztatnak a pénzem meg lassan egy hete náluk (tudom ilyenkor már nem Bitcoin-ban kapom meg a pénzem, ezt írják is az oldalon). Majd pár napra másodszor is hívtam az üf. szolgálatot, itt a hölgy azt mondta, jelez az illetékeseknek ill. a pénzügyre várnak, hogy jóváhagyják, elfogadják a Bitcoin-os fizetésem. Ill. itt is említett valami központi hibát a Bitcoin fizetéssel, meg én vagyok már aznap a második ilyen ügyfél az ügyben, amúgy ez az ügyintéző legalább segítőkésznek tűnt. Újból napok telnek el, ezek szinte tojnak rám. Harmadjára is telefonos üf. szolgálat, itt nem mondok semmit csak egy megrendelés számot, azt mondja ez törölt megrendelés, mondom nézzen már utána, ki van fizetve, és látja a jelzett reklamációmat. Most meg látja IT hiba van, IT-nál a labda. Az ügyintézőknek főnöke nincs visszahívást nem lehet kérni, bepanaszolni nem lehet, felügyeletei szerv a békéltető testület ahova fordulhatok (de szerintem tőlük fel is).
Milyen arctalan, balkáni és nem 21. századi, nem európai, hanem egy sötét középkori cég már ez?
Azóta semmi jelzés, csak volt pofájuk küldeni egy sablon mail-t, hogy értékeljem a vásárlást.
Ja és a Bitcoin-ban vásárlás lehetősége még mindig kint van az oldalon információként is a fizetési módok között és még mindig lehet Bitcoin-ban fizetni is van ilyen opció.
Szerintetek? Merre menjek?
Köszi. -
L4mie
veterán
Van egy garis szorim nekem is, G603-as egér görgője rottyant össze kollégánál.
Titkárnőnk visszavitte, doboz, gari számla minden megvolt.
Céghez már egy vadonatúj G603-al érkezett vissza,
szerencsére volt az üzeletben másik darab, így némi bevizsgálás után meg is kaptuk a cserét. -
4C
csendes tag
Most először vásároltam it alaplap+proci+ram kombót. Mikor hazahoztam és utánanéztem, hogy hogy és mint kéne "szakszerűen" összerakni, szembesültem azzal, hogy a választott processzorom és az alapalapom nincsenek túl jó viszonyban egymással.
Rögtön el is határoztam, hogy akkor ez az alaplap mégse kell, amit péntek este jeleztem is az üzletnek. Ma délelőtt visszavittem a terméket, és mindenfajta görcsölés nélkül visszaadták a pénzem.
Csak azért írom le, mert eddig mindig abban a boltban vásároltam, ahol egy akvárium volt kiállítva az üzletben. Na, nekik is visszavittem egyszer egy billentyűzetet, ami töredéke annyiba került mint most az alaplap, és ők két hétig rugóztak rajta, és csak azután hívtak, hogy mehetek a pénzemért.
Ez viszont nem volt szép!
Bár remélem, hogy garanciális problémám nem lesz, de egyelőre pozitívan csalódtam.
Így kell ezt csinálni.
-
qgevic
csendes tag
Sziasztok,
Pénteken vásároltam meg az MSI MEG ACE x570-es alaplapot. Ami tegnap sajnos elhalálozott (psu teszt meg volt, ram kivétel/csere, cpu kivétel, cmos reset stb. semmire se reagált.). Windows telepítés közbeni egyik újraindítás után már nem indult el.
Beküldtem a reklamációt még este, a kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben is el tudok állni a vásárlástól vagy ez már inkább garanciás lesz esetleg cserélik?
(Külföldi fórumokon találtam hasonló eseteket, ott egyből vagy visszakapták a pénzt vagy cserélték, de itthon nem tudom mi a folyamata.)Előre is köszönöm.
-
L4mie
veterán
most szivat az alza vagy nem tudom mi
azt írta a memória kitre, hogy csak októberben kapom meg, oké úgy is rendeltem mást megvárom...jó áron van, tegnap elmentem a többi cuccért.
Erre most jön az e-mail, hogy holnap mehetek majd a memória kitért -
L4mie
veterán
válasz
MaxxDamage #303 üzenetére
Tudatos vásárlók nem futnak bele... amíg ügyfélnek kezelnek vásárlás után is, addig nincs gondom...az összes magyar cég kamu akciós...alza meg főleg a fenti példákkal elkélne az orra koppintás.
-
-
C64
őstag
Az Alza egy ugyanolyan tisztességtelen nyomorék cég mint a legtöbb. Hülyének néznek, hogy mennyi akció meg kutyaf*sza van, miközben átb*sznak és ugyanúgy drágán adnak mindent. Csak a marketing, ezzel a fikafejű űrlénnyel, az megy. 🤣 Az emberek meg erre buknak...lol 🤨
Sok sikert azoknak akik tőlük vásárolnak 😂😂😂
-
Exodion
senior tag
Néztétek a "Black Friday" -os akciókat? Nekem személy szerint ez a kedvencem: https://www.alza.hu/sony-bravia-kd-65xf8596-65-televizio-d5287965.htm
Leértékelve 829490Ft -ról, ami szép és jó de piacradobásának pillanatában sem került ennyibe a készülék ami kimeríti a "fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat, üzleti döntések tisztességtelen befolyásolása" kis cukiságot amire a GVH szép kis bírságokat szokott kiszabni, lévén elég sokat eladtak belőle és még csak nem is akciós áron ugye, Írtam nekik erről egy levelet de hát kit is érdekelne amíg sokan bedőlnek ennek a remekbeszabott akciónak. Bár aki megveszi az meg is érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest