Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rison77 #2505 üzenetére
Tragikus. A 100ezer Ft-os PS4 Pro-t csak körbetekerték fóliával. Alaplapot is küldtek már így, de olyan is volt, hogy beletették egy TV dobozába. Asszony ment be a csomagért a postára, mondtam neki, hogy csak egy alaplap lesz, kis csomag, nem lesz vele gondja. Erre egy méteres TV dobozával jött ki.
Processzort is rendeltem, volt, hogy csak fóliával tekerték körbe a processzor dobozát, volt, hogy egy buborékos borítékban küldték, és volt, hogy egy nagyobb dobozba rakták bele, benne légpárnás tasakokkal. -
fatal`
titán
válasz
Rison77 #2505 üzenetére
Én kormányt rendeltem, benne volt egy plusz dobozban. Sőt, a váltót a boltban vettem át, arra is volt húzva még egy doboz. Legora is (bár abból több darab volt, egy dobozva voltak rakva).
Viszont kaptam már tőlük légbuborékos csomagolást is, szóval sztem változó. Porszívóra sztem csak húznak még egy dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest