Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Hát azt hiszem nem leszek sűrű vásárló
Rendeltem egy porszívót, hozzá porzsákot, kihoztam ingyen szállítással, erre a tegnapi nap kaptam 2 csomagkövetési számot... konkrétan feladták a porszívót 1 csomagba és a porzsákot is 1 csomagba. Mai nap megjött a porzsák, mondom a futárnak , hogy kettő csomag lenne elvileg, igen ő is látja hogy 2/1 csomag, rá van írva a címkére, de sajnos nincs nála a másik nem volt kirakva neki, biztos elkeverték. Hát jó mondom, arra is 24h-s kiszállítás volt ráírva. Most nézem a csomagkövetést ennyi szerepel benne
-
Rison77
senior tag
válasz
maj-viktor #2515 üzenetére
Igen, konkrétan ez a szituáció ajándéknak szánnám, és nem igen tudom átvenni. De ezek szerint akkor lutri, hogy milyen csomagolásban adják fel, marad a csomagpontos átvétel.
Köszönöm a tapasztalatokat. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Az alzának általában milyen a csomagolási módszere? Egy porszívót szeretnék vásárolni, ezt szerintetek becsomagolják egy nagyobb kartondobozba, vagy csak átfóliázzák az eredeti csomagolását?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest