Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Hát ettől nem lettem nyugodtabb... Egy kicsit még belemegyek a játékba, puhatolózom egy keveset.
Ha elmegyek egy személyes találkozóra azért még csak nem visznek be... Max ha "hülyeséget" beszélek...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
zoetsa
tag
Jó/rossz tanár: egyrészt a tudás, másrészt h szereted-e a nyelvet. Mert hidd el, nagyon lehet élvezni a nyelvtanulást és -használatot is. És ezt MINDEN nyelvre értem. Én legalábbis élveztem, persze nem annál az 1-2 rossz tanárnál, akivel nem volt szerencsém, a többinél viszont igen.
Az írást pü-ben értettem.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
az öltöny anyaga gyengébb, mint a farmer anyaga. egy csomó hétköznapi helyzet van, ahol az öltöny már szakad, a farmer még lazán bírja. ráadásul egy öltöny igen rondán néz ki, ha beleizzadtál.
egy rendes edzőcipő nagyságrendekkel jobban védi a lábat, mint egy bőrcipő, akkor is, ha a bőrcipő sem gagyi kategória. egy rendes bőrcipőnek pár mm vastag bőrtalpa van, jobb esetben gumisarokkal, az kb. semmit sem tompít az ütéseken. minden lépés veri szét az ízületeidet. hozzá zárt, nem lélegzik, stb. rosszabb esetben nyikorog, lépéskor zajt csap.
ráadásul én nem vagyok egy james bond típus, hogy akár egy megvadult elefántcsorda robog át rajta, akár kínai kínzók pöcegödörbe rakják napokra, akár egy századnyi megvadult amazont kell gerincre vágnia, a választék a hajában mindig egyenes és a nyakkendője is jól áll.
szóval én nem látom az öltöny egyetlen előnyét sem. pláne úgy, hogy azt mondják, öltözz az interjúztatóhoz, és akkor bejön a kisjányka mindenféle ócska plázás ruhában, ami szépnek tűnik és divatosnak mondják (pedig nem az), hozzá olyan sminkben, meg olyan kazalba rakott frizurával, hogy ihaj. a sima fekete farmer + minőségi póló kombóval lazán túlöltözöm.
Szerk: meg úgy kombinálják a színeket, hogy kifolyik a szemem... narancshoz rózsaszín vagy piros, pasikon barnához kék, stb.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mister_X
nagyúr
Én erre rájöttem már, szeretnék is majd olyan munkakörben elhelyezkedni, ahol öltönyt kell viselni/nem néznek ki ha az van rajtam Mondjuk nekem jó alkatom van ehhez. És amit most szabattunk a ballagásra, volt össz. 27.000Ft és csak cipőt nem kértem. Hirtelen meg nem mondom, hogy hány százalékban pamut, de nem gyűrődik könnyen, szellős, rám van szabva, nem kényelmetlen. Ami a legjobban tetszett, hogy a boltban nem szervusszal, hanem jó napot urammal köszönt a pénztáros
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bambano
titán
lol nem fog rendesen kezet... ha én rendesen megfognám a kezét, összetörne minden csontja és padlózna tőle...
remélem, a díványt nem tekintjük autentikus forrásnak (mondjuk azt se, amit hr-es mond, de ez más tészta).Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
ez volt az eredeti két mondat:
"Magánjellegű okok miatt abba kellett hagynom a középiskolát, így most a 11. osztály elvégzéséről van bizonyítványom." és "Középiskolai végzettséget milyen formában írhatom bele?"ő sem akart végzettséget hazudni, megkérdezte, hogy hogyan írhatja bele. a helyes válasz (tőlem): sehogy, mert nincs neki olyanja. iskolalátogatást írhat be, de befejezett végzettsége nincs. a végzettség a hr szlengben befejezett, papírral igazolt iskolát vagy tanfolyami képzést jelent.
-
bambano
titán
úgy nem írhatja be, hogy ami nincs, az nincs, tehát nem írhatja be. van doktorija? nincs. akkor nem írja be. befejezte a középiskolát? nem. akkor nincs középiskolai végzettsége.
az, hogy járt középiskolába, nem középiskolai végzettség. a járást (mint ahogy én is írtam, befejezetlenként), be lehet írni, végzettségként nem.
-
PazsitZ
addikt
Könyörgöm, miért kell ilyeneken fennakadni? Így van hírdetve ennyi.
Amit itt elődatok, meg nyilvánvalóan hülyeség, ez nem a céges-cég által használt email cím , ez minimális IQ-val lejön.
Lehet nincs nyilvánosan hirdetve, lehet toborzási bónusz van vagy akármi.
Ha érdekel, írsz neki és biztos kiderül, aminek ki kell, ha nem akkor meg ne fárrasszuk már egymást...[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
djgeg
őstag
Fogjátok már fel, hogy ő NEM mint CÉG van itt hanem egy magánemberként aki kirakta, hogy: "A cég, ahol dolgozom az alábbi munkakörökre hirdet felvételt:"
Magánszemélyként én is tettem fel ide már állás lehetőséget. Cég név megjelölés nélkül... Ebben nincs rossz.
Semmi köze a nagy világnak sokszor egy akár meg se hirdetett álláshoz. Vagy akár a cég nevéhez!
Normális helyen, nem engedik a külsős hirdetést vagy legalább is a teljes anyag közzétételét stb a kollégáknak, de ajánlani lehet.
Az meg, hogy ő közvetíti az állás lehetőséget abban ne keressünk már rosszat...[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Vadmeggy
aktív tag
(#3259) KMan
Köszönöm a segítséget! A jelentkezésemet már elküldtem és odaírtam vesszővel, hogy gyakornok, én sok jelentőséget nem adtam neki. Egy harmadéves egyetemistának szerintem a gyakornoki fix 20 órás munkaidőn túl nincs lehetősége rendes munkát végezni. Egy junior pozícióban pedig reményeim szerint nem várnak "rendes" munkatapasztalatot...
2 napja küldtem el az önéletrajzomat (még nem kerestek) és utólag eszembejutott, hogy kísérőlevelet érdemes lett volna írni. Nem emelték ki külön, én pedig úgy gondoltam, hogy egy mérnöki állásnál inkább a kompetencia és a szakmai tudás számít, ami a CV-ben megtalálható nem pedig a mesélés.
Szerintetek kell önéletrajz mellé kísérőlevelet írni, minden álláshirdetéshez külön? Én nem vettem a fáradtságot és most kicsit magamat okolom, hogy esetleg ezért nem kerestek még.
[ Szerkesztve ]
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
Mercutio_
félisten
Megkerdezni megkerdezhetik, de nem köteles rá válaszolni, ők meg mondhatjak azt, hogy köszönjük a jelentkezeset Viszlát ilyen ez a pop szakma
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest