Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz Tamoo #2127 üzenetére

Bp, céges weblapok frissítése, hétről hétre akciós ajánlatok elkészítése PS-ban és AI-ban, ezeket fel kellett rakni a honlapokra, ha volt valami rendezvény, arra szórólapokat kellett készíteni, szintén a honlapra meg nyomtatott szórólapot is belőle. Névjegyek, névtáblák, kitűzők, meg matricavágó plotterrel egyedi feliratok kivágása és felragasztása. Közben a céges adatbázisba is állandóan pötyögni kellett az új ügyfeleket meg fényképezni és feladni a hirdetéseket újra és újra, hogy mindig friss legyen és elöl legyenek. Családi vállalkozás volt, papa pici fiai cégének is állandóan melózni kellett és úgy, hogy a papa ezt nem akarta, ezért állandóan cseszegettek minden oldalról. Állandóan anyag gondok voltak, ha szóltam előre, akkor lecsesztek, hogy elég ami van, ne álljon benne a pénz (mintha olyan hatalmas összeg lett volna), persze elfogyott, akkor meg azért ordítottak velem, hogy miért nem szóltam, hogy rendeljenek. Ha mégis jó napja volt a főnöknek és felfogta, hogy kéne anyag, akkor is hetekig várni kellett rá és közben ment az ordítás, hogy miért nincsenek felmatricázva a verdák. Azt hittem sose birok megszabadulni tőlük. Az elődöm is ennyit keresett ott, de ő 100-ra volt bejelentve, a többit kézbe kapta, én csak az elején voltam feketén. Most bár nagyon keveset keresek, emberi a főnök, korrektek, nem hátizsákból kell élnem, hanem van rendes helyem, senki nem ordít velem és hamarabb végzek. Szóval alapvetően nyugodt vagyok most, ha találok másodállást, akkor a pénz is majdcsak megoldódik. :)

Új hozzászólás Aktív témák