Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Diligent eléggé felcseszett tegnap este.
Jelentkeztem 6 helyre, mind olyan, amiről közvetetten vagy közvetlenül van ismerősöm. és tudom, hogy minőségi szoftvert csinálnak. Ebből 3-mat visszamondtam, mert nem láttam benne perspektívát. A maradék háromból kettőnél már megvolt a technikai interjú, mindkettőnél nagyon elégedett voltak, és mondták hogy nem árulnak el titkot azzal, hogy offer-t fognak tenni a face check után.
Erre jön a Diligent, eléggé megtetszettek a benefitjeik, így ők lettek a legszimpatikusabbak. A HR után az engineering menedzsereknek is elmondtam ugyanazt, amit az összes többi helyen (és fentebb leírtam), majd azt mondják, hogy szerintük nem vagyok medior szinten, technikai interjú nélkül (!) Úgy, hogy kéthetente 10-15 embert vesznek fel, és ha felnézek a linkedin-re. van náluk csomó bootcampes fél-1 év tapasztalattal, azt ne mondja nekem senki hogy nem ütöm meg az ő szintjüket.
Az meg csak hab a tortán, hogy nem tartották be az ígéretüket a visszajelzésről, bennem legalább van annyi, hogy szólok a cégeknek, ha már nem aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest