Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
A 980M-et nem lehet alulfeszelni,Pascaltól felfelé lehet MSI AB-ben.
Őszintén mondom neked, egy ilyen 10 éves gép vásárlása már orosz rulett kategória.
Nem tudod hány gazdája volt,mit kapott,mennyit mókolták,mennyit kínozták.
Én amikor vettem az enyém ismerőstől vettem első kézből és működik még,de az évek során nem egy megdöglött R3-R4-gyel találkoztam már,kretén Tomi meg mégtöbbel..
Ha kifogsz egy olyat amiben nagyon jól sikerült lap van,bármeddig működhet,de ez pont fordítva is lehet hogy nálad akár 1 hónapon belül fog elhalálozni.Lapcsere megoldja,de az már nem kevés plusz költség,illetve már nagyon vadászni kell ezekhez a gépekhez a normális alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest