Új hozzászólás Aktív témák

• MiklosSaS

nagyúr

válasz Popes #76 üzenetére

Gigabyte: nagyon sok rettentoen sok gepet raktam ossze belepo szintu es kozep kategorias Gigaval. Eleg rendben vannak most is, nem volt gond veluk. Azert valasztom altalaban a gigat also es kozep kategoriaban mert eleg jol fel van szerelve es olcso. Az utolso tuningos gigam az egy Gigabyte Z87X-UD4H lap volt, jol lehetet benne tuningolni. Nem volt kulonosebb baj vele, csak kicsi idobe telt amig kiismertem mindent az UEFI-ban. Ott meg egy kicsit van mit javitaniuk....de mindent egybe jol sikerult lap volt.

Asus: mint ROG fanatikus, szeretem az Asus lapokat a SaberTooth szeria kivetelevel. Az csak egy sima mezei lap, jo marketingel. Volt egy Z77....nem volt rossz..de nem is valami kemeny lap. Egy atlagos mezei, fekete plasztik szarral rajta....jah, az a thermal armor... :C :W . Az olcsobb Asusokat nem probalgattam mert abban a kategoriaban mindig dragabbak mint a Giga vagy MSI. A ROG szeriabol volt dolgom veluk, nagyon sok ROG lap ment atal a kezeim alatt...altalaban veve szerettem, amig a draga Asus nem cseszte el a szeriat. Addig volt szerintem jo amig a ROG lapok azok az : Extreme (kemeny tuningra kihegyezve, extra csilli-villitol mentes), Formula (az arany kozep ut, kimagaslo tuning teljesitmeny es nemi csilli-vilivel fuszerezve) es a Gene (a kicsi a bors de eros). Most mar van...Ranger...Hero...Impact....mar csak egy Asus Phonepad-ba kellene egy Republic Of Gamers alaplapot csinaljanak.....
    Visszont az utobbi idoben kicsit mintha vissza lenne fogva a minosegbol...es az UEFI megbizhatosagabol....

MSI: hat nem is tudom, volt egy FM2-es MSI-m, de azt szidtam mint a bokrot. Regen skt a, 754, 939, 940, AM2 es 775 platformokon nagyon szerettem az MSI-t...imadtam, nagyon jo deszkak voltak. Volt egy olyan idoszak ahol nem nagyon volt jo valasztas az MSI...de ez szerencsere elmult. Szerintem most a legjobbak egyike.

Asrock: lassan harom eve volt az utolso Asrock alaplapom egy Z77 Eztreme6 neveben. A ventivezerlo az halal volt rajta, 35 fokon ugy dontott hogy maxon jaratja a ventiket....85 fokon tesztekben meg neha levette 600-650 fordulatra. Isszonyat egy hulladek lap volt, tuning benne olyan volt mintha Ladaval mennel WRC-re, pedig anno az 2600K-m nagyon jo kocka volt (4.9 GHz- 1.325 V)...na az Asrock lapban nem volt hajlando 4.5-nel nagyobb orajelre. A Z68-as Gene-ben meg az 5 Ghz is osszejott vele. Egyszoval hulladek, de inkabb nem is irok tobbet rola. Van akinek bejovos....

Biostar, Ecs: ezeket probalgattam meg Z68-as korszakban...nem voltak rosszak csak nem kaphatoak meg itt sem.

Az igazi pedig nekem az Abit, Epox es a DFI volt....de kulonosen az Epox volt a nagy kedvencem. Kar hogy ma mar nincsenek......

Új hozzászólás Aktív témák