Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Ma megszületett a lányom 13:32-kor, 4350-el és 52cm-el, bluyoo és miklosss2012 ti jösztök

-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Fel nem használt Rolls-Royce Phantom matrica...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Titkarno benzin nelkul? Jo lesz oda a matyizas...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Na mindegy, ha más nem, beülök a hátsó ülésre, bekapcsolom a légkondit, zenét hallgatok... ...amíg le nem merül az akksi... Végül is soha rosszabbat, mint egy álló Rolls-Royce hátsó ülése...

(Esetleg nem tudnál küldeni egy mindenre kapható titkárnőt? Elférne mellettem az ülésen...
) -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
De van....csak nem szamodra. Maradj a luxus taligaval az utszelen

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Mi'van? Ha ures a tank.....
-
Mahrenburg
őstag
Senki sem akar Rolls-Royce-ba ülni?

-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Nem netezgetni, meg filmet nézni kell vele, arra ott a media-PC...

Tehát maradsz a nagytestvérnél... Sebaj, majd bő egy év múlva jöhet az ASRock, azt már kibírjuk valahogy...
Jut eszembe, mintha valahol említetted volna, hogy AMD-t szeretnél kisgépnek. Újra kipróbálod?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
meg nem biztos az Asrock, visszont nagyon jokat olvastam rola.
A Giga lap egy nagyon jo, brutalis tuning lap. De meg vagyok ra haragudva....van azert kulonbseg az extrem tuning es a minden napi felhasznalas kozott.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Mire lejar a jogsid addigra lehet lesz 10 liter benzin is benne. 2-3 km-re eleg is lesz

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
A topic h.sz. nelkul olyan mint a Rolls-Royce benzin nelkul!
Hogy ertsd, jobb a Suzuki teli tankal mint a Rolls-Royce uresen!
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Most tárgyalok a pingvinekkel, megpróbálom meggyőzni őket, hogy térjenek át a vegetáriánus étkezésre. Az Antarktisz nem éppen dús növénytakarója miatt nincs könnyű dolgom, ráadásul még a déligyümölcs-szállítmány sem érkezett meg, de még nem adtam fel!
15.000 hozzászólás? Ez nem az a topic...
Itt a Vezérigazgató Úr bölcs iránymutatása a mérvadó, azaz nem a mennyiség, hanem a minőség számít... Hogy jobban értsd, nem mindegy, hogy zsúfolt autóbuszjáraton utazol, vagy Rolls-Royce-al... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Milyen tobbiek? 1278 h.sz. 8 honap alatt ?
Na ide azzal a rangal vagy amig nem lesz 15.000 hozza szolas addig nem lesz hal. Es indul a propaganda is a pingvineknel hogy TE miattad nem esznek. Sot, felemelem a napi munkaidot 16-rol 27 orara, aki teljesiti az kap enni, aki meg nem az menjen @Mahrenburg-hoz lazongani!
Meg a vegen hosi halalt fogsz halni! Martirt csinalnak beloled a pingvinek. Tehat jol gondold meg mivel es kivel jatszol!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem olvasod az alaplap OFF-ot?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Megvolt, csak nem voltál itt. Ezek után tudod hogy kell szólitani engem, ugye?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#1266) - Nem rossz, és ezt élőben is meg tudod csinálni?
" ...volna egy apró kérés. Egy darab működő alaplap... " - Rakoncátlankodik a fapad-Giga? Visszaküldjem? Ez Military Class 4-es, ez biztos nem romlik el...

Jim (#1267) - Szájkosár és póráz nélkül szabadon engedtek?

DonSasss (#1268) - Nem olvasod az AlaplapOffot?

(#1270) - Vagyok, Főnök! Mint az ősi pingvin közmondás tartja: Rossz jégcsákány nem vész el, csak ideiglenesen...
Teaway (#1271) - Á, nincs rá szükség, az alaplapgyár körül a rengeteg pingvin még a 2 méteres havat is letapodja...
DonSasss (#1272) - És miben fizessek, halban? Egyelőre én is csak halat kaptam fizetés gyanánt...

-
MiklosSaS
nagyúr
TUF minoseg! 5 ev garancia!

-
jim bcs
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
De bemerném ha szerkesztési időn belül szóltál volna
Nincs szájkosár, szabin voltam 
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
válasz
jim bcs
üzenetére
Jim (#1263) - Fogadjunk, hogy ezt nem mered beírni az anyatopicba...

(#74026) - Nem ismerek rád, mióta finomkodsz ennyire? Régen azt írtad volna, hogy " ...a régi alaplapodat processzorostól harapod ketté."... Csak nem szájkosarat kaptál?

DonSasss (#1250) - Vajon miért nem csodálkozom, hogy erre rögtön előbújtál?

Az lenne a feladat, hogy Magyarországon fehér Karácsony legyen, de úgy, hogy közben nyár van. Ha sikeresen teljesíted, akkor a Bizottság egyhangúan megszavazza, hogy Isten vagy.

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szolitottal ?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
és Apache kézműves termék, ami növeli az értékét. -
Mahrenburg
őstag
Jim (#74024) - Viszont a Tomahawk feje kőből készült, ez mindenképpen a javára írandó...
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Dehogy írtam; a végén még elküld melegebb égtájakra, ott meg 0.00000001 mp alatt elolvad a jégkristály.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#1250) - Csak nem alaplapok tesztelésére kértek fel?

Teaway (#1251) - Nem is kell tudnod pingvinül, ezért írtak a helyi pingvinek Északi-sarki rokonaiknak. Már válaszoltak is, azt írták, hogy nem találkoztak még csak hasonló személlyel sem a felszínen, de utána néznek a felszín alatt, úgyis azt tervezik, hogy bányákat nyitnak, kiaknázandó a környék föld alatt nyugvó kincseit, mielőtt az emberek teszik ezt meg.
Sasssnak írtál már? Állítólag nem nem csak a pingvinek hiszik azt, hogy Ő az Isten, hanem Ő is magáról, ki tudja, hátha tényleg...
Jim (#1254) - A rossz nyelvek szerint Sasss a többit is bezáratta, nem szereti a konkurenciát...
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hidd el, írnék én nekik, de egy mukkot nem tudok pingvinül.
-
MiklosSaS
nagyúr
Olcso Z170-es alaplap. Ha minden igaz 40K HUF korul lesz, tuningban pedig ott van ahol a 70-80K HUF-os lapok. Csak ez az ocsmany BIOS ne lenne....

A Z68/77 Asrock-ra emlekeztett....

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Megkérdeztem a pingvineket, azt mondták, hogy kérdezzük meg a Vének Tanácsát. A tiszteletreméltó pingvinbölcsek véleménye megoszlott a kérdést illetően, egy részük szerint a Télapóhoz, mások szerint Istenhez kell fordulni fehér Karácsony-ügyben. A pingvinek vállalták, hogy északi rokonaikat megkérdik, hogy mi a Télapó postacíme, már írtak is nekik e-mail-t. Viszont azt mondták, hogy az a legegyszerűbb, ha Istennek Te írsz privát üzenetet... (Ezt azért mondták, mert azt hiszik, hogy Sasss az Isten, mivel épített nekik ide az Antarktiszra egy alaplapgyárat... )
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Kinek kell levelet írnom, ha fehér Karácsonyt szeretnék?
Helyszín, ahova a havat várom: Virgo szuperhalmaz ► Lokális galaxiscsoport ► Tejútrendszer ► Naprendszer ► Föld ► Európa ► Magyarország ► Budapest és környéke
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#1232) - "Félreértés ne legyen, nem fogom megvenni!" -

Teaway (#1233) -

Most nincs mivel lefotózzam, de jelenleg ott virít a gépházamon a Reset- és a Power-gomb között, életben tartva a reményt, hogy hátha egyszer lesz még Phenom III...

Vezérigazgató Úr (#1234) - Jól gondolom, hogy azt akartad írni, hogy "Tömegeknek kellene a sok "gémer" reklám... " ?
Jim (#1236) - Sasss még fórumozni is a BIOS böngészőjéből szokott, hogy ne kelljen értékes időt pazarolnia, míg az OS bebootol...
-
bluyoo
nagyúr
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem, hanem erről: „fel nem használt Phenom II matrica”
-
MiklosSaS
nagyúr
Felre ertes ne legyen, nem fogom megvenni!
Ez az elso olyan ASRock alaplap, amit siman bevallalnek ha alaplap kellene. Gigabyte SOC Championt megszegyenito tuning lap, es meg OC foglalat sincs rajta. Ma eloszor lattam egy halvany remenyt hogy a seggszikla is elkezdett normalis UEFI-t csinalni. Remelem igy is marad, meg szuk masfel ev es ki fogok probalni egy lapot.
Mindenesetre reszemrol nagy plussz ennek a lapnak. 5820K - 4.5 GHz-en 1.312 V-ra volt szuksege az en lapomban, visszont ebben siman mukodott 1.28 V-al...

-
Mahrenburg
őstag
A mellékhelyiség csempéjéről, vagy a golfpálya gyepszőnyegének pingvinek általi felszedéséről?

______Mi lett volna, ha... :Ikarus Scolo
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nincs véletlenül egy képed róla?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére

Megnyugodtam, akkor minden rendben, kissé tartottam attól, hogy belekötsz a mellékhelyiség csempéjének színébe... (megkönnyebbült sóhaj)
Egyelőre a repülőgépben lévő futballstadionban csak műfű van, de ez csak ideiglenes, a pingvinek most szedik fel a Királynő saját golfpályájának gyepszőnyegét, elvégre akármilyen fű mégsem boríthatja a pályát...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Tudod, maga a gep jo...de a korcsolya palya miatt tul keskenyre sikerult az uszoda, ezert nem a kedvencem. De karpotol a 4D mozi, meg a kosarlabda palya...
Egye-fene, maradhat...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
A repülõgép jól hangzik. Kicsike de használható!
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Nem egészen, ez egy rövidített tengelytávú luxusbusz, azért fejlesztették ki, hogy a belvárosi szűk utcákban is lehessen vele manőverezni, a rövid tengelytávon kívül semmiben sem marad el korabeli testvéreitől:

Ráadásul a 325-ösből csak egyetlen példány készült, tehát az eszmei értéke vélhetően a magas vételárban is megmutatkozna, tehát nem egy "tucatáru"...
Esetleg egy dupla hátsó tengelyes megfelelne? Ebben már csak elférnétek... :
Vagy mindenki kap egy számozott repülőgépet:

______
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Kicsi...olcsó..fail!
Kicsit jobban mozgasd meg a fantáziádat. Itt a SaSsS fiókáról beszélünk..hallhatad a telefonban is!
-
Mahrenburg
őstag
Ezzel az gyerek-Ikarusszal szállíthatnánk az három újszülött igazgatót az Igazgatótanács üléseire, s akkor nem kell külön babakocsi.
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
„Csak jelképes összeget, 1 dollárt kértek”
Remélem, hogy laponként 1 dollárt

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Na ez az! Igy kell ezt csinalni...
Akkor csinalhatnank ilyen X99-Soc Champion lapot mi is mint a gigabyte, SuperMicro minosegben!

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Megerdemled!
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Most megint írtak, hogy mégsem tetszik nekik, ezért én fizessek jogdíjat a márkanév használatáért...

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Egyébként most kaptam pü.-t a SuperMicrotól, hogy kérek-e jogdíjat, de nagylelkűen azt írtam, hogy nem, nyugodtan színezzék át ilyenre...

-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Tudom, de alapvetően a "gémer-vörös" színeket akartam eltüntetni, s hogy ne legyen túlzottan egyhangú(an fekete), jelzésértékkel kapott egy kis zöldet a PCIe-slotok személyében, hogy nyomokban "gémer" maradjon, de ne "ROG-os", s egyben a zöld szín is képviselve legyen...

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
PS-Guru: a nyákra gondoltam.
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy erdekes alaplap. Kulonosen ha hozza a szerver minoseget/alkatreszeket, mukodnenek mig a vilagvege + 1 nap.

-
MiklosSaS
nagyúr
Reszben igen
....pocakfajas ON...alig alszom...anykaval fel ejszakankent ebren vagyunk. Ma es holnap utolso napok a szabadsagbol...azutan nehezebb lesz...meg a lanyomal is foglalkozni kell. A lurko elszivja az osszes energiankat....Masreszt pedig en meg olyan alaplappal nem talalkoztam amire azt mondjak hogy 100 %-ban elegedett avgyok, mindig volt valami amit nem szerettem, nem volt ok.
Peldaul a Giga X99 SOC Champion remek alaplap, csak neha megbolondul...brutalis tuning lap, altalaban minden rendben van. De neha csak egy sima fesz allitastol is kepes olyan dologra hogy nem indul, vagy boot elott lekapcsolt...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nem vagyok ebben biztos...

Írj a Pentagonnak, hogy továbbítsák a leveled a hazánkhoz legközelebb eső HAARP-hoz