Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#898) - Ez csak akkor lenne érthető, ha valami olyannal rukkolna elő az AMD a közeljövőben, ami hatalmas előrelépés lenne a jelenlegi helyzetéhez viszonyítva... Hát... ...legyen így...
Jelenleg még azon se csodálkoznék, ha a VIA összeszöszmötölne egy új CPU-architektúrát, s véletlenül találna egy bérgyártót is, s szégyenszemre előbb hozná ki, mint az AMD a sajátját...

Még az is félő, hogy mire megjelenhetne a Zen, addigra "elfogy" a cég...
S ezt nagyon nem szeretném... 
Mondjuk akkor a VIA lenne a második legnagyobb x86-CPU-nagyhatalom, s akkor az Intel dicsősége hamar véget érne...

Teaway (#899) - Miért pont 35 ezer?

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
A PH! legjobb topicjaba linkeltem egy hirt. Mikozben a ceg oraiasi vesztesegekkel kuzd...magyarul fetreng a szarban, a top vezetok busas penzeket osztanak maguk kozott szet.
Lizukanak (Lisa Su AMD CEO) : 11.8 millio $
Brian Krzanich's ( Intel CEO) : 11.2 millio $
Jen-Hsun Huang (NV CEO) : 9.3 millio $Tehat Lizukanak kell a penz, nincs mese...tobb penzt kap mint az intel CEO-ja...de azt elfelejti hogy az Intel a Celeronokbol arulja ki a duplajat az AMD osszes bevetelenek.
Valami nincs itt rendben...lehet erzik a vesztuket es tomkodik a zsebeket amig lehet.
Az AMD reszvenyei a melyponton vannak...$2.4-rol sulyedtek $1.7-re....15 darab AMD reszveny er annyit mint 1 darab Intel...szoval van baj eleg....Lizuka meg a tobbiek tomkodik a zsebjuket.
Intel
NASDAQ:INTC
$27.54
- $0.82
(-2.91%)Nvidia
NASDAQ
VDA
$22.16
- $0.83
(-3.61%)Advanced Micro Devices, Inc.
NASDAQ:AMD
- $0.10
$1.70 -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Megint nedveset almodtal?

Jo reggelt!
-
Mahrenburg
őstag
-
DR|FTK|NG
veterán

Mahrenburg

-
MiklosSaS
nagyúr
Jó reggelt, pásztorok!
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss - Unalommentes Szép Jó Napot!

Teaway (#887) - Bármilyen magasabb órajelű memóriát beletehetsz (feltéve, ha "egyoldalas"), de csak "1066 MHz-es DDR3-nak megfelelő maximális átviteli sebességgel fognak működni" 4 memóriafoglalat használata esetén.
CJ4567 (#888) - Ha jól rémlik, megfelelő időzítésekkel még gyorsabb is a DDR3-as 1333 MHz-es memóriáknál.
-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ez akár igaz is lehet, de ki használ manapság 1066 MHz-es DDR3-at?
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo napot!
-
Mahrenburg
őstag
Teaway - Vélhetően a H81-Gameren is csak egy van, a négy memóriafoglalatot csak megkötésekkel lehet használni: Specifikációk/Memória: "Az Intel® lapkakészlet korlátozásai miatt az alaplap csak egyoldalas memóriákat képes kezelni, ha mind a négy memóriahely be van töltve, és ezek 1066 MHz-es DDR3-nak megfelelő maximális átviteli sebességgel fognak működni."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
En is remelem...nagyon sajnalom az MSI-t

-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
-
Mahrenburg
őstag
-
Popes
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ezt hívják úgy hogy estebéd?

De azért ezt se kapkodd el mert soká lesz még vacsora.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Jo etvagyat!
-
bluyoo
nagyúr
Jó étvágyat!
"Jó ebédhez szól a nóta"
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Neked is!
-
Mahrenburg
őstag
-
Popes
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ráéreztél, négyszer szoktam nyomni a szundit a telefonon,(ennyit enged) és ha nem keltem fel, be van állítva 10 perccel későbbre egy újabb ébresztés agresszívabb dallammal.
(pedig régebben amíg nem voltam ilyen kimerült simán a kávét ittam mire megszólalt) -
Popes
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#858) - Gyerekkorom óta nem reggeliztem, a kávé kiütéssel győzött...

DonSasss (#859) - Hello!

Popes (#860) - Ez már valami, már keményebb nótákat szeretnél....

A hard rock+kávé kombónál nincs jobb ébresztő!

Teaway (#866) -

Ez a félmondat mintha rólam szólna: "Az a pillanat, amikor megvásárolja a lapot, hihetetlen boldogsággal tölti el, szervezetében endorfin szabadul fel... "

-
Teaway
veterán
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Megvenni egy MSI lapot, amire régóta vágysz, nagyon jó érzés. Miként az a tény is, hogy módodban áll pénzt kiadni olyan dolgokra, amelyekre nincs feltétlenül szükséged. Önmagunk ilyesfajta kényeztetése helyénvaló, elvégre miért is dolgoznánk éjt nappallá téve, ha nem élvezhetjük munkánk gyümölcsét – a pénzt és az általa teremtett lehetőséget. Az egészséges határ megtartása azonban nagyon nehéz.
Az alaplapmániás számára a pénzköltés, a sokszor felesleges lapok csereberélése már régen nem erről szól. Bár eleinte valóban a szükségletek kielégítése a cél, az alaplapmániás egyre inkább úgy érzi, minden MSI-re szüksége van, amit meglát. Az a pillanat, amikor megvásárolja a lapot, hihetetlen boldogsággal tölti el, szervezetében endorfin szabadul fel, ugyanakkor, miután otthon unboxingot hajtott végre, pánikszerűen venni akar még egy MSI lapot. Egy jobbat, szebbet, újabbat.
Az MSI mánia pótcselekvés, amely mögött többnyire az egyéb márkák háttérbe szorítása áll. Hogy miért éppen a vásárlás pótolja az érzelemhiányt? Az ok egyszerű: a fogyasztói társadalom szépen lassan arra nevel mindenkit, hogy lapkat cserélgetni jó dolog. Az egy hónaposat már érdemes lecserélni, a régit eladni, de a legjobb az, ha egyből mindenből kettőt tartunk otthon, és lehetőleg mindkettő MSI legyen. Nem csoda, ha a márkafüggőségben szenvedő ember így próbálja meglelni boldogságát.(forrás: Lám Luca és Teaway: Függőségi betegségek - alaplapmánia)

-
Popes
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Nálad valami árulás van mert ahogy néztem a PH-s tesztet ott azért megvan a 4.7ghz 1.3v alatt. Sajnálnám ha pont ezt cseszte volna el az MSI, de a lapcsere után kiderül hogy a kocka vagy a lap hunyó.(mondjuk lehet még egy kis játszadozás után rájössz a Skylake trükkjére mert még elég friss az élmény
) -
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Szevasztok!

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindig nagyon boldog vagyok amikor uj alaplap gyarto probal betorni a monoton quad uralomba (Asus, Gigabyte, MSI, ASrock). Jo hir szamunkra amikor a Biostar vagy az Ecs probalkozik...de meg az eVGA is rendben van, hiaba aranyban merik lapjaikat...es a bios-uk eleg gyermek cipoben jarnak.
Visszont amikor egy nagyon komoly gyarto probalgatja szarnyait a "customer" szegmensben annak kifejezetten tudok orulni. Sajnos mar az Epox (nagy kedvencem), DFI, Abit....mar csak legenda az oreg motorosok koreben....az Intel sem gyartja tovabb a hulladek alaplapjait....
A mai nap megtalaltam ezt a lapot....Supermicro C7Z97-OCE. Stabil es minosegi alkatreszekbol osszeallitva, vagyis hozzak a szerver iparban hasznalt minoseget.
Igaz nem egy kifejezetten tuningra keszult lap, de annak aki jo minoseget szeretne es nem csilli-villi "gamer" alaplapot annak nagyon jo alternativa lehet. Kulonosen hogy 169 $ koruli az arcedulaja.
Meg ha csiszolgatjak picit az UEFI-t, a VRM-et akkor volna benne alternativa....kulonosen hogy szerver minoseget kepvisel.Egyenlore tapsot erdemel a probalkozasaert.

U.I. Es maris van ket darab Z170-es lapjuk:

Mondjuk az UEFI-je szamomra kicsit meg meredek kinezetre, de szerintem hasznalhato. Egy atlagos tuning (4.2 - 4.5 GHz) szerintem gond nelkul rendben volna.

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Meg van merszed megszolalni? Mit csinaltal abbol a gyonyoru alaplapbol? Rab@sztad azt a kinai fake Asus matricat...meg fekete diamond....meg sovany kurv@....

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hová fajultak el a dolgok.....

-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Kifolyik a szájából a tökleves...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Tényleg kezd ütős lenni!

-
Popes
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Alakul, csak valami jó csajt is tegyél mellé aki reklámozza.

-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére

5 perc volt. 10 perc alatt szebb is lehetne, de lusta vagyok.

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Black diamond!

-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Most már tetszik

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem hiába vagy oszlopos tagja az alaplapgyárnak! 
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ezert remelem eleted vegeig VIA processzort meg alaplapot fogsz hasznalni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Na most mar eleg! Ne eroszakoljatok neg tobbe a szeretett MSI lapomat!
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ebből a lapból még te sem tudsz kihozni többet!

Pont azt emelted ki ami tetszik benne (a RAM foglalattól kiágazó csíkok). -
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hú de ocsmány ROG lap!!

-
Teaway
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem kell ROG, a mostani sem olyan.

-
Popes
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Asus feliratot is kért a megrendelő, ez így nem megy át a minőség ellenőrzésen.

-
MiklosSaS
nagyúr
Nem tudod ki a PS-Guru?!...ezert meg fognak korbacsolni a topicban.
Mondjuk en jelentkezem ....szivesen megcsinalom a piszkos munkat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mahrenburg
őstag
-
Popes
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
A G.SKILL gyorsabb csak az a kérdés hogy melyik a tuningosabb, mert G.SKILL még nem került a kezem közé de ha a Kingston olyan mint DDR3-ba akkor szép eredményeket produkálhat.
Pont azon csodálkoztam valamelyik Asus Z170 tesztben hogy a DDR4 XMP-s beállításánál az én 1600-os Kingstonom ami 1.5v-on 2133mhz-en megy jobb eredményt ad az Aida64 tesztben.(utána meghúzták egy kicsit és úgy már szétalázta
) -
MiklosSaS
nagyúr
Az az egyik kiszemelt. A masik meg ezek.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nincs kizarva

-
Mahrenburg
őstag
Teaway (#795) - Nem probléma, ha bármi vallási előírásba ütközne, a Vezérigazgató Úr ha már elfoglalta a pápai trónt, majd elsikálja...
Teaway (#797) - Akkor probléma...

CJ4567 (#798) - Egyetlen feltétellel, ha megfelelően kozmetikázott teszteredmények kerülnek napvilágra...

Vezérigazgató Úr (#799) -

Teaway (#800) - Keressünk egy szervdonort?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 2x 256GB NVMe SSD magyar vbill gar
- SK Hynix 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

S ezt nagyon nem szeretném... 

VDA

(pedig régebben amíg nem voltam ilyen kimerült simán a kávét ittam mire megszólalt)
(ezt néha meghallgatom) de sokat hallgatom ezt a rádiót is 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)