- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ok, ok. a következő frissítéskor úgy is belekerül pár hardverajánlós topic linkje.

(#296) Mahrenburg
Még szép!
-
Mahrenburg
őstag
Nédda, megváltozott a topic címe, most már csak Drift linkje őrzi az eredeti változat emlékét... Úgy tűnik, egyfajta egységesítés "áldozata" lett. De azért hogy itt is megmaradjon
:Nem (csak) azért mert én kereszteltem el, de nekem jobban tetszett az eredeti címe, frappánsabb s kompaktabb volt.

(De ha már így esett, akkor úgy tűnik, ezzel hivatalosan is az anyatopic off-topicja lettünk, akár bekerülhetne a linkje az anyatopicba oldalt a Téma tudnivalókba, mint a többi anyatopic esetében...
) -
DR|FTK|NG
veterán
-
bluyoo
nagyúr
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
Hát ha megkérdeznéd az oldalbordámat mást gondolna erről a(z ön) hatalomról (Ő a főnök!?).
Ergo én nem vagyok köcsög, csak az, akinek nem kezeli nő a f...át!
Nálad mi a helyzet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#290) Mahrenburg
A Magyar Honvédségből tizedesként szereltem. Nekem az is sok volt a "jóból".
Azért köszi!
Bár azért kicsit jó érzés, hogy az akkori "kopaszokkal" ha összefutok, nem beintenek, hanem leülünk beszélgetni egy sör mellett.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Apropó, gondolkodásmód, nem tudom ismeritek-e:
Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Pistike.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik:
- Tanárnő én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett?
Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jegygyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja! -
Mahrenburg
őstag
Pont a gondolkodásmódod miatt (is) gondolom, hogy jó vezető lennél, persze a legjobb szándék mellett is eltolódhat egy emberben a belső értékrend, ha hatalma van, de szerintem azon kevés emberek egyike vagy, aki jó eséllyel a szó nemesebb értelmében véve Ember maradna akkor is, ha nagy hatalom lenne a kezében.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hatalommal a kezében mindenkiből egy k.csög lesz! Én meg nem akarok köcsög lenni! Így lehet mégis csak a magam ura maradok!

-
Mahrenburg
őstag
"Szerencsére a pápasággal nemigazán lesz szükség arra a tanfolyamra!", " Elég még egy ember aki elismeri diktátori mivoltomat máris kész vagyunk! A többi megy magától!" -

Tényleg felesleges a tanfolyam, tudod Te magadtól is, hogy mi a dörgés.

(Magunk közt szólva, ha olyan emberek lennének az emberiség vezetői, mint Bluyoo, nagyságrendekkel jobb világban élnénk... )
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Tudod, soha nem voltam igazán jó tanuló! Szerencsére a pápasággal nemigazán lesz szükség arra a tanfolyamra!

(#284) miklosss2012
Látszik, hogy külföldön élsz.
Nézd meg Viktort, nincs finanszírozás, nincs hadsereg, ..... 
(#285) Mahrenburg
Elég még egy ember aki elismeri diktátori mivoltomat máris kész vagyunk! A többi megy magától! -
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
"Na..azert nem mindenki." - De igen! Azért az Igazgatótanács tagjaitól elvárnánk, hogy támogassák a Vezérigazgató Úr ingatag önbizalmának megerősítéséért tett erőfeszítéseinket!

" ...nincs diktator nincs tanc." - Ez igen egyedi végkövetkeztetésnek tűnik, csak nem egy új filozófiai irányzat megalkotásán fáradozol?

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Na..azert nem mindenki. Ha nincs finanszirozas nincs hadsereg...nincs hadsereg nincs diktator...nincs diktator nincs tanc. Max esotanc...pedig a macska a masik topicban mar profin tancol.
A kek osztrigaba lathato
-
Mahrenburg
őstag
Akkor esetleg az altatás helyett az ébresztés folyamatának elősegítésére hasznosíthatnád az énektudásodat...
Na de Vezérigazgató Úr, kezdem úgy érezni, hogy kidobott pénz volt, hogy beírattunk a "Hogyan váljunk jó diktátorrá?"-tanfolyamra...
Ha Te mondasz valamit, akkor az úgy is lesz! Főleg, ha előkerül BomiBoogie, és vele együtt a Topichadsereg és a Topictitkosszolgálat is, melyeken keresztül könnyedén elérhetjük, hogy úgy táncoljanak, ahogy Te akarod... 
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Valóban említettem már! Viszont nem tudok énekelni!

Azért évről évre egyre erősebbek, sokaknak már most elegendő a teljesítményük.
Ahogy én látom erősen ráálltak a fejlesztésére, így esélyes, hogy hamarosan én is megelégszek egy iGPU teljesítményével. De nem vagyok jós, majd meglátjuk merre visznek minket.
-
Mahrenburg
őstag
"Akármilyen hihetetlen... " - Nem hihetetlen, már említetted meghitt kapcsolatodat az AMD-s vasakkal.
" ...nem egy AMD-s vasat tartok karban." - Mint anya a gyermekét? Altatódalt is szoktál énekelni nekik?
"Természetes, hogy felmerül." - Arkhimédész törvényének ismeretében csakugyan magától értetődik...
Ha a jövőbeni alkalmazások támogatni fogják az APU-kban lévő GPU segédprocesszorként való hasznosítását, akkor tíz év múlva is lesz létjogosultsága a dVGA-nak, hacsak a jövőben nem kerül külön GPU co-processzori szerepkörben, és egy másik a grafikai megjelenítésre a "kupak alá"...

-
bluyoo
nagyúr
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
Nem, a Skylake-et biztos kihagyom.

(#277) Mahrenburg
Dehogy is, csúnya szavakat nem használnék!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akármilyen hihetetlen nem egy AMD-s vasat tartok karban. Természetes, hogy felmerül.
Volt VGA-m nem a legjobb hűtéssel, + egy 10K-s hűtés máris jó VGA lett (HD4870). Ebbe a hibába nem kívántam újra beleesni.
Hát én még mindig a külön VGA-ban látom a fejlesztésem irányát. Majd talán 10év múlva ....
-
Mahrenburg
őstag
"Mondjuk ASRock-ék nem vitték túlzásba, hozzácsaptak egy bővítőkártyát a meglévő lapokhoz és szia." - A szándék a lényeg!

" ...szolid lap (és még finom voltam)... " - Fogadjunk, hogy az "sz" után eredetileg mást akartál írni...

"Sok elvárást nem nagyon lehet vele szemben támasztani." - Éppenséggel lehet, de ha meg akarjuk magunkat kímélni a csalódástól...

"Ha kicsivel hamarabb váltok anno, FX-em lenne és azt pátyolgatnám." -

"A VGA terén meg végül a hűtés döntött... " - Sokkal egyszerűbb lett volna, ha légkondícionáló berendezést szereltetsz a szobádba...
Nem lenne rossz, ha majd lenne Zen-sorozatnak egy 30e-s ár alatti APU-változata, melynek CPU-része 4 (natív) magos, egy szálon hozza az Ivy-Celeronom teljesítményét, GPU-része kb. egy 7750-es teljesítményét, mindezt kb. 45 W-os max TDP-vel, nekem elég is lenne. Talán nem is elrugaszkodott ezen elképzelésem...

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Mondjuk ASRock-ék nem vitték túlzásba, hozzácsaptak egy bővítőkártyát a meglévő lapokhoz és szia.

Mondjuk így van Tipe-C port is ...
A B75MA-E33 -al kapcsolatban, ránézésre látszik, hogy szolid lap (és még finom voltam
).
Sok elvárást nem nagyon lehet vele szemben támasztani.
Soha nem gubóztam be az egyik oldalra. Ha kicsivel hamarabb váltok anno, FX-em lenne és azt pátyolgatnám.
De amikor a váltásra került a sor, én már az Intelt láttam jobb választásnak.
A VGA terén meg végül a hűtés döntött, szerencsére később sem bántam meg.
Így utólag a GeForce Experience meg nagyon hasznosnak bizonyult.
De várom az új AMD sorozatot, lassan nálam is váltásra kerül a sor, meglátjuk lesz-e csere. -
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#271) - Mivel sajnos az AMD a legjobb esetben is csak kb. egy év múlva jön ki új "power" CPU-val, kénytelenek AM3+ -alapokon "elsütni" az új feature-öket (csak szépen, magyarosan...
), mint az ASRock is az AM3+ Fatalityk "3.1"-változataival. (Killer/3.1, Performance/3.1)" Remélem mihamarabb kapható lesz." - Vélhetően szép ára is lesz...
Ha láttok valami újdonságot ne habozzatok megemlékezni róla e helyt!

Ha a B75MA-E33-ra ráhelyez egy Mugen 2-t elforgatva, dVGA-val, s neadjIsten még egy bővítőkártyát (mondjuk hangkártyát) is, akkor már szinte nem is látszik maga az alaplap...
Donsasss (#272) - Váratlan váltás lenne...
Talán még élveznéd is, ha visszavedlenél "tuningőrültté", lelkileg éveket fiatalodnál... 
Vezérigazgató Úr (#273) - Első pillanatban azt hittem magadnak vetted. Kiderült, hogy a Zenre vársz, most meg a Radeonnal kacérkodsz, még a végég hithű AMD-s leszel...

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szep lap, jo dontes volt az MSI-tol...mindjart kedvet kapok egy FX-re

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Hm, nem gondoltam volna hogy az AM3+ részt még frissítenem kell majd.

Tisztelet az MSI-nek, hogy gondol az "igényesebb" FX tulajokra. Remélem mihamarabb kapható lesz.
Lassan át kell nevezned a topikot AlaplapOff és újdonságok -ra.
(#270) Mahrenburg
De ráment ....
Vagyis lehetne jobb is, de ez van! 
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#70616) - "De az a lényeg, hogy megfelel az igényeidnek." - Dehát épp az előbb írta, hogy a szűkös elrendezés miatt nem felel meg az igényeinek...

-
Mahrenburg
őstag
Teaway (#70614) - Akár E-ITX lapnak is nevezhetnénk...
Bár e "kategória" egyik "bajnoka" a jelenleg használt lapom, ITX-es szélességgel, ATX-es magassággal.DonSasss - Eszembe jutott, hogy majd poénból az AM1-es MSI-lapot beteszem az E-ATX házamba, festői látványt nyújtana...

___Nocsak, ez eddig elkerülte a figyelmem: 990FXA Gaming
-
Mahrenburg
őstag
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
Én is azt gondolom, hogy designelemként funkcionál.
Esetleg még az sem kizárt, hogy fényvisszaverő anyagból készült, s a Vezérigazgató Úr kérésére került a foglalatra, hogy az új ablakos házában ennek segítségével az ablakpárkányra kitett muskátlik hátulról is kapjanak napfényt...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Mi az az izé a PCI-E foglalat körül?

-
Mahrenburg
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Pont ilyenre gondoltam!

-
bluyoo
nagyúr
A legközelebbi vasnál, még a végén ablakos házat veszek!

-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
.. hatod!
A medvedisznórozsomákember téged is keresztbe lenyelne! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mahrenburg
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Rágni kell! Pfuj!
(#254) Popes
Á a Gösser Ice, igazi nyári frissítő!
Mondjuk valójában nem vagyok alkesz, még a bagót is letettem. De a jó sör az jó sör.
Érdekes módon Prága belvárosában csapolt Staroprament nem kaptunk, csak Pilsner Urquell -t. -
Popes
őstag
A Stratopramentel most elbizonytalanítottál, ezért gyorsan vettem is egyet.

Stratopramen Granát Beer (félbarna) Gyártja: Pivovary Stratopramen s.r.o., forgalmazza Borsodi Sörgyár KFT Megnyugodtam, ez még eredeti.
Régebben Gösser Ice volt a kedvenc,(ezért lett csak MSI nem EVGA
) de a Pilsner se rossz folyékony kenyérpótlóként. 
Amúgy tavaly egész nyáron kibírtam sör nélkül de most a nagy melegre való tekintettel, meg hogy el ne felejtsem az ízét, május óta lecsúszik egy-kettő.
-
Mahrenburg
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Tényleg érdekes egybeesések! Perelünk!

A sörnél nincs egészségesebb! Sajnos a munkahelyen ezzel nem értenek egyet!
Minek próbálgassak mást, a sör bevált!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#248) - "Egy borda alakú hűtőborda!" - Lehet, hogy a (#221)-esben lévő kép ihlette meg a tervezőket...(Ezek az alaplapgyárak tényleg figyelik az anya- és az off-topicot, egymás után nyúlják le az ötleteinket, mint például a 970 Fatality s a H81 Gamer esetében, de persze a mi jogdíjainkról szépen elfeledkeznek...

Ha most majd kijön valami Maximus H110 Extreme, vagy valami hasonló, akkor már tényleg perelünk, ezt nem hagyhatjuk annyiban!
)Popes (#249) -

Ezek szerint az EVGA a turizmust is támogatja...
Vezérigazgató Úr (#250) - "Én évek óta Pilsner Urquell -en élek." - Készséggel elhiszem, hogy a Pilsner minden szükséges tápanyagot tartalmaz, de azért néha próbálj ki mást is...
-
bluyoo
nagyúr
-
Popes
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nálam a fogyasztás fordítottan arányos a megtett kilóméterek számával.(minél többet fogyasztok annál kevesebb kilómétert tudok megtenni) Szóval az EVGA használatával kitágulna a világ is.

bluyoo Ja hát aki 2%-os sört iszik meg prilukit szív attól mit vársz
Inkább iszok egy Staroprament mint öt 2%-os sörrel szennyezett vizet. 
-
bluyoo
nagyúr
Hát az én tapasztalatom pedig azt mutatja, hogy 1K-n megy a sírás, miközben pöfékel, és vásárolja a 2% -os sört .... Ja és itthon minden sz.r.
Na mindegy a lényeg, hogy évekre vásárolnak dolgokat és sokszor (nem mindíg persze) eszetlenül spórolnak. Ami persze sokszor drágább lesz a végén.(#245) Mahrenburg
Hoppá! Egy borda alakú hűtőborda!
-
Mahrenburg
őstag
Nem is gondoltam volna, hogy az EVGA ilyen környezettudatos cég, hogy a termékeinek használata csökkenti a fogyasztást (meg vélhetően akkor a károsanyag-kibocsátást is). Egyébként Te mennyi üzemanyagot fogyasztasz 100 km-en, illetve mekkora fogyasztáscsökkenésre számítasz EVGA-hardverek használatával?
-
Popes
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem kell ahhoz sok sört inni!

Nem is értem amikor 2-3K -megy a spórolás, gondolkodás egy több évre vásárolt hardver esetében, miközben pár sör, rosszabb esetben 2-3 doboz cigi ....(#243) Mahrenburg
Nincs semmi a linkeken. -
Mahrenburg
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Még szép, hogy nincs! Csak is hideg sörre!
Annyira hűt, észre sem veszed és leégtél ..... 
-
Mahrenburg
őstag
De legalább, ha más nem, emelt órajelen sem forr fel az agyad, s a legnagyobb hőségben sincs szükséged a fejedre irányított ventilátorra ahhoz, hogy egyenletesen leadja a kobakod a felesleges hőt a környezetének, legfeljebb a külső hámréteged színében áll be némi változás, mint azt a topicban már alaposan kitárgyaltuk...

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Na igen! Mostanában igencsak lusta vagyok!

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
"A Bazi FX Off-ban történt..." Hát néha valóban, paprikás a hangulat ....
Bár én már egy ideje csak passzívan látogatom. -
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#232) - "Azt hittem elírtad a CPU-m!" - Gyanítottam...

"De gondolom a tied sem menne passzív üzemben." - Az FM1-es szorzózármentes APU-k CPU-részének tuninggal elérhető maximális órajele nem túl kiemelkedő, az enyém például 3,5 GHz, ezt könnyedén hozza a gyári alatti feszültségértéken is, tehát vélhetően nem lenne gond egy megfelelő bordával, de nekem elég alapórajelen is.
Dr. Iftking (#235) - "Low budget" tuninglapnak végül is elmegy a Z170-HD3, az audio-része sem tűnik rossznak, persze csak ha sikerül jól belőniük az árát.
"Jóslat: A Giga B170M-D3H egy nagyon jó, és ajánlott lap
" -
Lehet, hogy viszi tovább a hagyományt... -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Asus Z170 Pro: Tetszik-tetszik.
Gigabyte Z170-HD3: Ez már nem annyira.
Gigabyte H170M-D3H: Jóslat: "A Giga B170M-D3H egy nagyon jó, és ajánlott lap
" -
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
"Erre nem is gondoltam!" - Ne is gondolj, csak tréfa volt, részint biztosan mindkettőjüket ugyanúgy fogod szeretni, részint amennyire tudom az ikreknek szinte egy a lelkük, számukra ismeretlen az egymás iránt érzett féltékenység.

"De a másik keresztapának is szép hivatása van, mégpedig kocsmáros, szóval szoros a "verseny"... " -

" Azt lehet tudni pontosan melyik eszmecsere miatt?" - A Bazi FX Off-ban történt...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Erre nem is gondoltam!
De a másik keresztapának is szép hivatása van, mégpedig kocsmáros, szóval szoros a "verseny".. 
"A Te 3570K-d vagy az én 3870K-m?" Azt hittem elírtad a CPU-m!
De gondolom a tied sem menne passzív üzemben.
"Zsivaagoo - Ég veled Öreg Harcos! " Kár, hogy nem finomított kicsit. Azt lehet tudni pontosan melyik eszmecsere miatt? -
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr - "Kislányok (ikrek)" - Az igen, sok boldogságot kívánok Nekik!
" ..."csak" a fiatalabbik hölgynek lettünk a keresztszülei." - Aztán nehogy később féltékenységet szüljön, hogy a kishugi keresztapja az első pápa, aki 200 fős háremet tartott a Vatikánban...

"Na igen, tuningolva nem is menne el passzívan!" - Mármint melyik? A Te 3570K-d vagy az én 3870K-m?

Jim (#230) - Alaplap-orgia!
Megérdemeljük, rég volt "szüret"... 
Zsivaagoo - Ég veled Öreg Harcos!

-
jim bcs
nagyúr
Elkezdődött
,még egy pár hét és televágják a piacot. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére

Köszi szépen!
Kislányok (ikrek)! De osztódtak a kötelességek "csak" a fiatalabbik hölgynek lettünk a keresztszülei.
" Igen, csak hát ... " Na igen, tuningolva nem is menne el passzívan! -
Mahrenburg
őstag
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
Hoppá, a képmellékletben mik vannak még:
ASRock Fatal1ty H170 Performance
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Mahrenburg
őstag
" ...hétvégén már voltam templomban is." - Nagyon helyes, szokd a légkört, mert ha pápává választanak a Szent Péter bazilikában fogsz lakni.

(Reméljük nem fogják rossz néven venni, ha viszed magaddala házis...a feleségedet, s a 200 titkárnődet is...)"Keresztapa lettem!" - Gratula! Boldog életet kívánok a keresztlányodnak/keresztfiadnak!

"Erre az I5-öm is megfelelő!" - Igen, csak hát mint tudjuk a 3870K mégiscsak jóval nagyobb teljesítményű...

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére

Haladunk ..., hétvégén már voltam templomban is. Keresztapa lettem!
"Bár végül is az FM1-es APU-k alulfeszelve, megfelelő hűtőbordával elmennek passzívan is... " Erre az I5-öm is megfelelő!
-
Mahrenburg
őstag
"Az isten áldjon meg!" - Megtisztelő, Vezérigazgató Úr, ha jól keverjük a kártyákat, akkor ez az áldás hamarosan pápai áldásnak fog minősülni.

Régebben sikerült ugyanezt a mássalhangzót dupláznom, amit csak később vettem észre, így lett az eredetileg "halhatatlan"-ként leírni vágyott kifejezésből "hallhatatlan platform".

Bár végül is az FM1-es APU-k alulfeszelve, megfelelő hűtőbordával elmennek passzívan is...

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szerintem is, bár elnézve a mostani lapok/tuninglapok "bordázatát", inkább dísz mint hűtő!

Az isten áldjon meg! Mi vagy te, nyelvtantanár? Senki nem vette volna észre, hogy lemaradt egy "l"!
-
Mahrenburg
őstag
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
Dr. Iftking (#217) - Köszönöm!
Vezérigazgató Úr (#219) - "Bár kicsit combosabb tápkörök, de csak csupasz." - Tényleg... ...hát nem tudom, azért elfért volna ott egy borda, legalább jelzésértékűen...

(#220) - " ...és nem halott.... " - Ez így kicsit diszkriminatív hatású, igazán nagylelkű gesztus lenne, ha nem csak az élőket engednék játszani...
-
bluyoo
nagyúr
Ha esetleg valaki szeretne egy új monitort, vagy Wi-Fi routert (és nem halott róla).

Játék az Oázis Computerrel egy Asus monitorért! -
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
"Nem lenne rossz, ha az ASRock a tizenezres lapjait is 5 év garanciával adná," Az az idő nem fog eljönni.
A garancia drága mulatság a gyártóknak.
Itthon a 3-5év garanciás lapokat is 2-3évvel árulják. Sok esetben nem is Magyarországra/Európába szánt termék ...
" 2+1-es tápkörrel "kelletnék magukat"" Bár kicsit combosabb tápkörök, de csak csupasz.
Asus CS-B, TROOPER B85.
Véleményem szerint a garanciaidőt erőltetnék a gyártók, nem a gamer marhaságokat. -
CJ4567
nagyúr
Szép alaplapok

-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
És az MSI, ebben a topicban: [link]
Mint ahogy tudjuk, a dizájnjuk változhat.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#213) - A 1150-es változatokból kiindulva jó eséllyel most sem nyúlnak mellé. Vagy a kinézetükre értetted?
Ha valaki talál képet, azonnal be vele ide a topicba!!Dr. Iftking (#214) - Tudsz valamit? Hacsak nem írtál alá titoktartási szerződést, akkor rögvest kérünk részletes leírást, fotókkal illusztrálva!

Vezérigazgató Úr - "Bocsánat érte! Nem ez volt a szándékom!" - Tudom, csak hülyültem.

Nem lenne rossz, ha az ASRock a tizenezres lapjait is 5 év garanciával adná, vélhetően akkor nem csupasz, 2+1-es tápkörrel "kelletnék magukat"...

"Olyat soha nem írnék!" -
- Ezért is döbbentem meg egy pillanatra, de aztán rájöttem, hogy még nem kezdett ellenkező irányba forogni a Föld... 
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocsánat érte! Nem ez volt a szándékom!
Az OC Formula-ra ráadásul 5év gari van mint a TUF deszkákra!(#212) Mahrenburg
Olyat soha nem írnék!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Vajon az MPower vagy a Gaming 7/9 milyen lesz?
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr - Na jó... Belekötsz az élő nyákba is...

Az első, amelyik elérhető lesz Európában is... Így már jó lesz?

Emlékszel, hogy anno az első Z77-es lapról szóló hírekben is egy itthon nem kapható lap szerepelt?
Dr. Iftking - Azért az ASRock is tud, ha akar...

-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szépek, főleg az 1.
Kár, hogy ASRock.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Egy hónapja Jim bcs rakott fel pár képet .... Az egyik (nem csak nekem szúrt szemet). Kicsit utánanéztem ..
Colorful Unveils First Skylake Z170 Chipset Based Motherboards – Features Socket LGA 1151, Officially Launching in September.
Így az ASRock 2.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De pl. a Biostar is [link].
Nem kell ide több sor. A két lapban egy közös van a CPU foglalat.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szépek

-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss - Szoktasd magad a gondolathoz, elvégre két év múlva ilyenkor már ASRock-alaplapod lesz...
Reméljük akkor már elégedett leszel a választottaddal.Ha találsz valami újdonságot a többiektől, ne habozz betenni ide!

Vezérigazgató Úr - Jóvanna, most mit csináljak, ha hagyományosan az ASRock nyitja a sort, ha van infód a többi gyártó újdonságairól, oszd meg velünk, azért (is) van ez a topic, örömmel látnék bárkitől új versenyzőt.

Hosszú évek alatt felépítettük az "imidzsedet", hogy felelősségteljes vezérigazgatói feladatköröd ellátása mellett, valamint 200 titkárnőd természetes igényeinek kielégítése mellett, miközben (s talán ez a legnehezebb) megfelelsz oldalbordád egyre növekvő elvárásainak is, mindenre marad energiád, tehát bőven belefér, hogy írsz egy mindössze pár száz szavas összehasonlítást két alaplapról...
Ne kelljen csalódnunk... 
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Te ez nem az ASRock topic!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#202) Mahrenburg
Lustaságból nem .....
"Aki nem hiszi járjon utána!" 
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Jol neznek ki....kar hogy Asrock...
Kivancsi vagyok majd az MSI es Asus illetve Gigabyte felhozatalra.
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#70551) - "Hagy ne soroljam fel neked tételesen... " - Ha nem akarod a helyet foglalni az anyatopicban, ide nyugodtan leírhatod részletesen, itt nem zavar senkit sem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha Te mondasz valamit, akkor az úgy is lesz! Főleg, ha előkerül BomiBoogie, és vele együtt a Topichadsereg és a Topictitkosszolgálat is, melyeken keresztül könnyedén elérhetjük, hogy úgy táncoljanak, ahogy Te akarod... 

"Aki nem hiszi járjon utána!"