Új hozzászólás Aktív témák

• Mahrenburg

őstag

Mindenkit szeretnék megnyugtatni, a (#140)-es hozzászólásban szereplő prototípus természetesen a belépő-szint belépő szintje, hiszen csak 4+2-es a tápköre, ezért csak és kizárólag a 1151-es foglalathoz érkező új 1 mag/1 szálas, maximum 1,5 GHz órajelen működő, 5 W TDP-vel rendelkező, szorzózáras Celerepenetrium G 0,121-es CPU alá ajánljuk, a kétmagos CPU-khoz minimum 8+2-es, a négymagosokhoz legalább 16+4-es tápellátású alaplapok készülnek... :K

DonSasss (#141) - "kicsi a SaS es nagy a pingvin" - Nézd meg jobban, a Sasssnak csak a fejét ábrázoltuk, ha a testét is odaképzeled, akkor arányosan nagy. A kép jelentése az hogy a Nagy(fejű) Sasss, ha nincs is éppen az Antarktiszon, azért szigorú tekintetét távolról is rajtatartja az alaplapgyáron. A Sasssfejre mélységes tisztelettel felnéző pingvinfigura jelentését meg talán nem is kell magyaráznom...

Jim - Szerintem az összes felmerült CPU-elnevezést védessük le, ki tudja, jól jöhet még valamikor...
    (Esetleg nézz utána, hátha az Intel elfeledte megújítani a "Celeron" és a "Pentium" névhasználati jogát, akkor védesd le ezeket is, s akkor kaszálunk... :)) )

Vezérigazgató Úr (#143) - "Na meg valami ledes izé sem árt majd rá... " - Mármint világító ledszalagra gondolsz? Hááát, nem is tudom... :F

Nocsak, csendben szorzózármentes CPU-ra váltottál? Megyen rajt' az 5 GHz?

(#145) - "Nem vagyok AMD ellenlábas, de jelenleg ez a köcs.g Intel felel meg legjobban az igényeimnek!" - :DDD Ezzel jól jellemezted a helyzetet.
    (A végén még kiderül, hogy tudat alatt AMD-fan vagy... :D )

Dr. Iftking (#146) - "NapiLap" - Ez jó! Akár egy topicbeli rovat címe is lehetne. :C

Végül megvetted?

Popes (#147) - "libafosződ" - Egy újabb szakszó, amely méltán kerülhet közszájra, mint a "Balatonkorlátkék"... :))

CJ4től7ig (#149) - Ha tömeges igény mutatkozik rá, mi sem természetesebb... :K :D

Új hozzászólás Aktív témák