- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
fjudors #32167 üzenetére
Egyik korábbi (#32122) kérdésemet én is ilyen megfontolásból tettem fel:
"Ilyen vagy ehhez hasonló világítást vásárolt már valaki? Tudom, hogy ez elsősorban növényes akváriumokhoz szükséges és sokan még a növényes akváriumot gondozók közül is csak sima fénycsöves világítást alkalmaznak, de ez így ebben a formában teljesen megfizethető az itthon erre a célra használatos eszközök árával szemben."
Ez egy nagyon rövid, nem egészen szakmai válasszal le is lett zárva. Félreértés ne essék, nem (#32125) Alg hozzáértését kérdőjelezem meg csupán a válasz jellegétTermészetesen én sem fő világításként gondoltam hanem kiegészítőként amit feltehetően a fővilágítás nagyrészt elnyom. Gondolom igénytelenebb növényekhez felesleges, bár gondolom ártani azoknak sem árt. Nekem is pár db. igénytelenebb növényem van, így feltehetően nálam sem lenne jelenleg indokolt. igazából tippnek szántam de az első és egyetlen válaszra az jött le, hogy hülyeség, most pedig azért is reagáltam mert más által újból felhozódott a téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged