Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz fjudors #32167 üzenetére
Egyik korábbi (#32122) kérdésemet én is ilyen megfontolásból tettem fel:
"Ilyen vagy ehhez hasonló világítást vásárolt már valaki? Tudom, hogy ez elsősorban növényes akváriumokhoz szükséges és sokan még a növényes akváriumot gondozók közül is csak sima fénycsöves világítást alkalmaznak, de ez így ebben a formában teljesen megfizethető az itthon erre a célra használatos eszközök árával szemben."
Ez egy nagyon rövid, nem egészen szakmai válasszal le is lett zárva. Félreértés ne essék, nem (#32125) Alg hozzáértését kérdőjelezem meg csupán a válasz jellegét Természetesen én sem fő világításként gondoltam hanem kiegészítőként amit feltehetően a fővilágítás nagyrészt elnyom. Gondolom igénytelenebb növényekhez felesleges, bár gondolom ártani azoknak sem árt. Nekem is pár db. igénytelenebb növényem van, így feltehetően nálam sem lenne jelenleg indokolt. igazából tippnek szántam de az első és egyetlen válaszra az jött le, hogy hülyeség, most pedig azért is reagáltam mert más által újból felhozódott a téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest