Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Két vitorlás került az aksiba pont 1 hete.
A kisebb folyamatosan az egyik sarokban kuporgott, nem tudtam sokáig mi baja, miért nem érzi jól magát, majd megláttam, hogy a másik kergette. Nem igazán evett, nem is úszkált napokig, úgy látszott fél a másiktól, de azért szépen-lassan ő is kezdte kiismerni magát az akváriumban és tegnap már nem is hagyta magát beszorítani a sarokba, ő is úszkált, lerázta a másikat. Örültem is nagyon, hogy csak kialakul a helyzet. Mondjuk enni nem nagyon evett.
Ma arra jöttem haza, hogy az áramlat sodorja szegényt, majd az aljzaton feküdt. Na mondom ennek annyi, de nem felkelt és úszkát, csak hát össze-vissza, nem tud irányt tartani és elég erősen veszi a levegőt. A másik is érezheti, hogy baj van mert már nem hajtja, nem is tudna védekezni. Az összes halas bolt bezárt, nem tudtam szegénynek hozni semmitKivettem egy befőttes üvegbe, de gondolom vissza kell tennem, mert felszerelés nélkül meg fog fulladni. Függőlegesen lebeg szegényke, vagy az oldalán úszik. Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest