Hirdetés
Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...elég paranojás emberke vagyok...no de nem én vagyok a lényeg...
...lebeszéltem egy sráccal egy bizniszt egy prescot procira utánvét 15kért(14.5kküldéssel együtt)...kicsit még is rossz az elöérzetem...hát megkérdem:valaki ismeri ŐT:[link] ...... sNORh ...mármint a nick-je...[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...igen MURÉNA-nál is ez volt... ...azért köszi a linkeket...
...az ember a saját árnyékatól is berittyent...
..."Egyébként: paranoia a szótő, paranoiás pedig az a szó, amit írtál."...
...valóban így van de a félelem+fáradtság...te is láthatod:..."megérkezik a rendel cucc"... ...[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz jetimokus #8138 üzenetére
...szerintem nem te vagy az első aki erre gondolt...az IP blokkolas pedig valamilyen formában létezik:banolás a megnevezése...remélem nem írtam nagy hülyeséget,de ha igen vessetek rám követ...de drágát... ...egy páran már részesültek benne...az egyetlen probléma hogy feltalálták az internetkávézókat...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Ősember #8149 üzenetére
...min lenne ha az adatlapnál mindenkinek lenne egy "ajánlasirész",ahól ha jó üzletet kötök valakivel megjelenik az ajánlásom (+1 pirspötty),és a nevem is,mármint a nick-em (hogy lássuk hogy nem egy kamureges csalás)...egy kicsit macerás de hatásos...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz localhost #8153 üzenetére
[OFF...]igazán nem a pont számitana hanem hogy ki adta...de ha rossz ötlet akkor bocsi,én csak probálok segíteni...csak épp rossz ötletekkel,rossz helyen...no asszem a témárol ennyit részemről...átugrom a jóvátevős totyikba...[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...már nem azért de ez nem a feketepontos totyik az elmúlt 40-45HSZ csak off volt...
...egyébként azért lehet feketepöttyöt dobni mert valaki nem látogatja a saját hirdetését,és nem volaszol a hozzá intézett kérdésekre,pedig rendszeresen itt van a PH-n[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...na igen süllyesztő...de a nem használt-aktualitását vesztett hirdetést be kellene záratni,hogy ne terhelje a PH-t...egyébként szerintem se járna érte fekete,de az egyik ujonc mégis felterjesztette a másikat,de mivel a redpoint-os totyikba linkelte a nevét gondolom piros lett belőle... ez mekkora lol ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...nem...viszont az én procimmal se ment a lap...WICHTSTYL9R forumtársal nemrég üzleteltem,és velem korrekt volt...nem hinném hogy brahiból osztogatná a feketepöttyöket...
...ettől függetlenűl igazad van:mindig meg kell halgatni a másik felet is... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...vettem [link] ezt a cuccost, de nem volt jó a hozzá küldött hőérzékelő, és nem volt kábel a venti szabályzó részéhez se, pedig privibe azt írta minden ok...mondom sebaj, majd szerzek hozzá szenzort, és a hiányzo ventikábelt is megoldom...gondoltam: azért még jár a piros, hisz az elutalt pénzért cserébe egész korekten küldte a cumót...
...most viszont írtam neki egy privibe, hogy nem stimm se a használt szenzorral amit szereztem, se a majdnem újjal, amit vettem...ez utobbit persze műszeresen is kimértem, de hibátlanul működik...de Ő nem is méltatott válaszra tegnap óta, pedig már járt fent...remélem erre már reagál... ...
...jah, azt nem írtam, hogy kaptam egy azenzórt, amire azt mondta hogy még nyilon-ba van olyan új, de amit küldött, az használt, és nem hozzá való... ...
[ Módosította: Bordoi ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest