Hirdetés
Aktív témák
-
SpyK333
tag
Csalót szeretnék bejelenteni. Azt hiszem hogy hozzávágtam 10K-t othello, újonchoz, mert amióta elutaltam a telefonja árát, azóta nem látom sem a telefont, sem a gyereket. Nem válaszol MSNen nem reagál a privátokra, emailekre.
-
SpyK333
tag
Figyu, az 1 év során amióta benn vagyok a PH-n, nem volt semmi gond. Én is nagyon sokáig újonc voltam és bennem pl senki nem csalódott. Tudom nem kell mindig magamból kiindulni, de akkor is. Az ember egy kicsit elvárná hogyha ő becsületes akkor mások is legyenek vele legalább egy kicsit...
De hát barom voltam... Hidd el többé nem esek ebbe a csapdába! Az egyszer tuti!De ha esetleg valaki tud a csókáról valamit azt szívesen meghallgatnám( gondolok itt a telefonszámra, vagy esetleg egy lakhelyre...
-
SpyK333
tag
-
SpyK333
tag
Bejött az IWIW!
Megvan a rohadék!!
Nem ismeri valaki ezt a srácot?
Pesti, ha esetleg valakinek ismerőse szedje már ki belőle vagy a 10K-mat, vagy a telomat, vagy legalább a címét adja meg!!
Előre is köszi!
-
SpyK333
tag
Csak nem APEHos vagy véletlen?
Mark75: Mint azt már mondtam csak azért nem néztem utána a gyereknek, mert tényleg nem volt még idáig gondom ebből, de elhiheted hogy ezután rászánom az idő és utána nézek a gyereknek. Én most 300kilot készülök nemsokára utazni. Csak azon agyalok hogy a nevemmel kezdjem meg a bajommal, vagy csak akasszak le neki egy k*rva nagy fülest úgy kezdetnek!
Szerinted?[ Szerkesztve ]
-
SpyK333
tag
Hihetetlen bakker, hogy az emberek abból húznak hasznot hogy másokat átvágnak, meglopnak... Nagyon sok a k*cs*g! Komolyan mondom ezek szerintem valami kis tizenpár éves köcsögök lehetnek akik csak hepciáskodnak meg verik a nyálukat hogy így meg úgy és ha meg őket vágnák át akkor küldenék anyucit meg apucit...
Káprázatos!
-
SpyK333
tag
Újabb csalóval futottam össze az elmúlt héten itt a fórumon.
Anal néven fut itt a fórumon.
Azzal a kijelentésével árulta el magát hogy " Szóljak amint kipróbáltam mert az ördög sohasem alszik. "
Mindenki vigyázzon vele.
Tisztelettel.: SpyK333
-
SpyK333
tag
válasz Silent77 #11369 üzenetére
Elnézést.
Kapkodtam egy kissé.
A következő a lényeg. Hazavittem a karit beraktam a szekrénybe ( mellesleg hangsúlyozom ágyneműk voltak a szekrényben ) mondtam a gyereknek hogy kb 1 hét múlva tudom kipróbálni mert akkor lesz hozzá alaplapom. Mire annyit mondott hogy ok nem probléma az egy hét próbaidő. Nem piszkáltam a karit meg más sem nyúlt hozzá. Mikor beraktam a gépbe amibe szánom nem akart képed adni. Aztán elvittem még 2 másik configba hát ott sem akart bekapcsolni.
Miután megkerestem a gyereket a problémámmal ( az tény hogy egy nappal kicsúsztam az egy hétből de sajna így tudtam alaplaphoz jutni ), a válasz cask annyi volt rá hogy "Nálam még működött."Így már érthetőbb a dolog, remélem.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest