Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
"Rendben, szerintem akkor megegyeztünk, ugye?"
"Meg, igen"
Ati968 újonccal lezsíroztam egy mobiltelefon cserét, majd fél nap múl van írt, hogy bocs, de mégsem. Nem akarom tovább ragozni, anyagi veszteségem nem lett belőle csak hát az adott szó...[ Szerkesztve ]
-
vatomi
aktív tag
Fekete pont MR.processor számára. Sok telefont hirdet itt, Pécsett a Budai Vám Tesco üzletében tart fent egy kis lyukat a balekoknak. Jelentkeztem egy E66 hirdetésére, amit itt a Ph-n adott fel, személyes átvételben egyeztünk meg - nekem ez oda-vissza 100km durván. A tuti telefonnak természetesen nem volt meg a garjegye, brutál ramaty állapotban volt - amiről persze egy szó sem esett a telefonban - és a kipróbálás során derült ki, hogy az egyik hangerőszabályzója sem működik. Mivel lukra futottam, kinéztem gyorsan magamnak egy elég jó állapotban levő N85-öt. Alaposan leteszteltem, garjegy ehhez sem volt, de egy számlát irattam velük és kaptam is egy ígéretet, hogy ha máshogy nem megy, vállalnak minden garanciát de amúgy a "Nokiába nem kell a papír". Itthon fedeztem fel, hogy sajna a fényképeknél valami 2 pötty van a képeken és videókon, de nem kívűlről a takarólencse felől koszos. Rákérdeztem a kaposvári Nokiában, megnézték, magyar garis de a garanciapapír nélkül nem küldik sehova, merthogy a kamera hibás, helyben ez nem megy. Hívtam, kinyomta majd fel sem vette végül írtam neki privátot és megfenyegettem, hogy beírok ebbe a topikba róla, a válasz csak ennyi volt:
MR.processor
(újonc)mi a telefonnal a problem?irni meg.mert nem volt semmi amit észleltem volna.nyugodtan irj ezt itt szeretik .
Egy ígéret még jött, hogy akkor inkább előkeríti a papírjait, de 3 napja csend! Nehogy másokat is megvezessen, inkább ne adjon el semmit. Majd beírok a Pécs topikba is! 90ezer volt a teló, ennyiért már nem elvárom, hogy nem legyen ilyen hibája!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest