Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Spanish007
csendes tag
válasz VinoRosso #7579 üzenetére
Sziasztok.Nekem is lenne egy problémám.Vettem egy sráctól itt P.H-n egy videókártyát beszámítássalGigabyte 8600gts).[link]
Részletezem
Adtam neki
1db Asus EN7300TC512Mb-os videókarit mindennel együtt
1db PixelView Tv/Fm Tunerkártyát.
+8500ft-ot utaltam a számlájára.
Az utalás múlt hét hétfőn volt és rá fél órára a csomagot is feladtam.
2nap után megkaptam a csomagot.(hozzáteszem elsöbbségivel 2 nap volt,(pedig elsőbbségivel másnap ott van a cucc akárhol is legyen az illető)
Reggel hozta az MPL ajánlottan de sajnos dolgoztam így csak délután a postán tudtam átvenni.
Hazahoztam,kipróbáltam.Eleinte amikor betöltött a windows semmi baki sem volt.De ahogy elindítottam egy játékot a kártya iszonyatosan elkezdett visítani!Pontosabban a tekercs rajta.
Ezt jelezni akartam az eladónak de csak másnap tudtam elérni a sokadik próbálkozásom után.Ő azt mondta nem nagyon próbálgatta játékokkal csak megnézte ,hogy működik és kész.Mondtam neki,hogy ez így nem pálya,mert a hirdetésben nem hibás kártya szerepelt.Ő erre felajánlotta egy MSI 7900GTO cseréjét ha visszaküldöm a kártyát+fizetek 4000Ft-ot.Felhívtam csütörtökön,és egyeztettünk.Úgy állapodtunk meg ,hogy elutalom a pénzt,és ő feladja a 7900GTO-t.De én csak a 8600GTS-t szerdán adjam fel mert elutazik.A pénzt ahogy elutaltam,felakartam hívni,hogy az átutalás megtörtént és várom a csomagot ismét elsőbbségivel.Nem sikerült.Még aznap 20x (és szerintem keveset mondok)Próbáltam felhívni.De hiába.Másnap nem érkezett meg a csomag.Még Pénteken sem. Hívtam tegnap a nap különböző időpontjaiban(reggel,délben,este)Különböző telefonokról.Erre ő úgy reagállt ,hogy kikapcsolta a telefonját.Aztán küldtem neki egy sms-t(kézbesítési jelentéssel),hogy tudjam mikor kapcsolja be.Bekapcsolta 11:24 Perckor a telefont.Hívtam.Kinyomta és kikapcsolta a telefont.Azóta nem lehet elérni.Se itt PH-n,se e-mailbe,se telefonon.Ide azóta nem jelentkezik be mióta elutaltam a 7900GTO-ra a pénzt.Mellesleg ezt itt árúlja:[link]Az összes papírom megvan az utalásokról,és a csomagfeladásról(asus+tv/fm tuner)
De nem tudom ilyenkor mi lenne a megfelelő lépés!Várjak még?Vagy írjak neki levelet amit aztán kivisz a postás?!Vagy fordúljak a fogyasztóvédelemhez?Nem tudom.Ehez kérném a segitségeteket.
Előre is köszönöm.Ui:A "korrekt" eladó nick neve -->Atirattivó
Üdv
Spanish007[ Szerkesztve ]
-
Spanish007
csendes tag
Szia.15:37 perckor adtam fel a csomagot,sms szolgáltatással.
Ő reggel meg is kapta.Állítólag az én csomagomat is 4 fele adhatta fel.De hozzám csak 1nappal később jutott el.De nem azzal van a gond ,hogy későn kaptam meg,hanem hogy sz@rt kaptam,a meghírdetettel ellentétben.És nem fogom hagyni magam.21000Ft-az csak 21000Ft+a tudat ,hogy jól átbasztak elég szar érzés.De hátha van valami esély és megtérül a "károm"
"Amikor ment a postára,hogy feladja nekem a csomagot,összeütközött 1 kamionnal.Az ütközés során széttört a telefonja.És most kórházban pihen azért nem tud válaszolni egyetlen levelemre sem.De már várja,hogy felépüljön mert az én csomagom mindennél fontosabb"
Ezt az egyetlen kifogást fogadnám el tőle+ a kórházi jelentéstDe még várok egy pár napot.Utána lépéseket teszek az ügyben.
De addig is kerülje az atirattívo féle topicokat!!
[ Szerkesztve ]
-
Spanish007
csendes tag
válasz sasa311 #7583 üzenetére
Szia
1db Asus EN7300TC512Mb-os videókarit mindennel együtt kb 5000Ft
1db PixelView Tv/Fm Tunerkártyát. kb 3500FTelső utalás 8500Ft
Második utalás 4000Ft
=21000FtA 8600GTS-t ő küldte azért adtam neki a kártyákat +8500Ft-ot.Amikor kiderült ,hogy szar,és eltudtam érni felajánlotta egy MSI 7900GTO cseréjét de erre fizetnem kellett 4000Ft-ot.Mondtam neki szerdán,amikor elutaltam a pénzt(4000Ft-ot) küldöm a 8600GTS-t is.Ő erre a következőt válaszolta:
"Hadjad,nem kell mert nem leszek itthon amikor hoznák mert el kell utaznom,csak a pénzt utald át az a lényeg hogy a számlán legyen és feladom a csomagot,a videókártyát meg elküldöd amikor hazaértem"Elutaltam a pénzt és azóta se hallottam felőle.
Az lesz ,hogy szerdán feladom a megírt levelemet elsőbbségivel ajánlottan a postára így ha tényleg elutazott csütörtökre otthon van addigra meg odaér a levél.Adok neki 48órát ,hogy felkeressen telefonon,ha nem utánna megyek a rendőrségre.Addig próbálkozom a telefonnal meg az e-mailekkel hátha eltudom érni valahogy.
Köszönöm sasa a te segitségedet is.
Üdv
-
Spanish007
csendes tag
válasz kaller1 #7585 üzenetére
Most is hívtam próbaképp.be volt kapcsolva a telefonja.Először nem vette fel.Aztán hívom másodjára felvette de ahogy mondtam kivagyok letette.Aztán mindig kinyomta.És most jelenleg megint ott tartok hogy ki van kapcsolva a telefonja.Nem várok szerdáig.Hétfőn irány a rendőrség.Besokaltam most már tényleg! Elfogyott a türelmem.De még a jövőben amikor Sopron fele járok felfogom keresni egy kis beszélgetésre.
[ Szerkesztve ]
-
Spanish007
csendes tag
Megtaláltam a fasszopót iwiw-en is.Kis gizda pöcsfej
[atirattivo]Fogja még hozni az élet úgy hogy összefussunk valamikor.És feldugom a seggébe azt a kibaszott telefonját,meg a passzív videókártyáját!
Csak az a baj hogy hiába jelentem fel, a pénzemmel meg a kártyáimmal sajnos soha nem fogok többet találkozni.
De majd elválik......Mindenképpen értesíteni fogok itt mindenkit a fejleményekről,illetve az esetleges tapasztalataimról.
Na én mára befejeztem.Megyek bulizni,és jól berugok ennek örömére.
Jó éjt mindenkinek.
-
Spanish007
csendes tag
válasz Ősember #7592 üzenetére
Helló ősember.
Több sms-t írtam neki.Az utóbbi kettőben,megírtam ha nem veszi fel velem a kapcsolatot akkor megteszem a következő lépéseket az ügyben.Erre ő a hívás kinyomásával,és a telefon kikapcsolásával reagált.Hova adjak ennél több esélyt neki?Mellesleg ma 8kor bejelentkezett iwiwre már oda is írtam neki.Így tud a dologról.Még a holnapi nap az utolsó esélye.Azt hiszi csak fenyegetőzök.De téved....
De majd holnap....
Üdv mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Spanish007
csendes tag
Helló.Onnan tudom ,hogy ő az
1 Délután ráértem és kicsit "nyomozgattam" utána!Felvettem 1-2 ismerősét msn-re,hogy biztos kiderítsem ő a megfelelő személy.Már azt is tudom hogy a bejelentett címe alatt a szülei laknak,azaz Győrben.Ő jelenleg a nővérénél lakik Sopronban.
A prohardveres ninckjéhez is Győr van írva.De ahova a csomagot kellett küldenem az Sopron.
2.Az ismerősei között megtalálható egy alittAhtávro nevü illető.
El kell ismernetek ,hogy van hasonlóság a 2 név között!Lehet,hogy ez valami becenév közöttük.Atirattivó/alittAhtávro.
Így 100% hogy ő a megfelelő személy aki átbaszta a fejemet.
Már írtam a nagynénjének is iwiw-en ,hogy megtudja milyen "aranyos" kis keresztfia van,és hogy mire számítson a továbbiakban.Ha kell indítok 1 körlevelet az ismerősei között is akár amiben részletezem a drága jó Takács Attila megbízhatóságát.Írtam már 3levelet iwiw-en is neki.
Kíváncsi vagyok,hogy válaszol e rájuk.
De ez majd kiderül.alittAhtávro iwiw-es adatlapját ITT TALÁLJÁTOK!
[ Szerkesztve ]
-
Spanish007
csendes tag
válasz sasa311 #7603 üzenetére
Holnap mindenféleképpen bemegyek a rendőrségre.És megkérdem mi ilyenkor a teendő.Ugyanis még nálam van az a videókártya amit küldött a szar 8600gts.Ezzel nem tudom jelenleg mit csináljak.Mert ha visszaküldöm akkor még ez se lesz.Erről is vannak tanuim,hogy nem működött "megfelelően"ahogy meg volt itt hirdetve.Még aznap amikor kiderült,hogy serceg bevittem egy szervizbe,hogy vizsgálják be.És csak utánna hívtam fel ezt a pöcst amikor már biztos voltam a dolgomban.
Egyébként nem lehet itt megnézni valahogy ,hogy ki adott neki piros pontot?
Mert ITT nézegettem de nem találtam semmi adatot,hogy ki értékelte pozitívan.Esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni?
-
Spanish007
csendes tag
-
Spanish007
csendes tag
Igazad van.Vaterán nem is kerestem pedig fent vagyok én is.Valakinek egyszer be kéne jelentenie a fogyasztóvédelemnél az arcot.Olvasgattam ,hogy be is vonhatják az eladási jogát xy időre.ha mégis árúlna valamit,és kiderűl akkor komoly pénzbírság illetve ,szabadságvesztésre is számíthat.Amióta beléptünk az Unioba kicsit bevadúltak a szabályok.
Ajánlom az (in)korrekt eladók figyelmébe az alábbi szabályzatot
Már várom a szerdát,amikor "itthon" lesz,és megtudom vele beszélni a dolgokat.De akkor is magyarázatot követelek!Egy sms-akár hol is van belefér simán.
-
Spanish007
csendes tag
Úgy néz ki,hogy az én problémám lassan,de biztosan megoldódni látszik.Igaz ma felhívott az eladó,és még neki állt feljebb.Hogy én miért zaklatom.Meg hogy megfogom ütni a bokámat mert üzeneteket küldtem a "céges" telefonjára amit jelzek.Ő nem említett,hanem ki lett derítve,hogy a telefon céges.Az sms-t meg azért voltam kénytelen írni mert nem vette fel a telefonját.De arra nem adott még magyarázatot hogy miért nyomkodta ki a és nem vette fel.....Majd számon kérem..mindenesetre állítólag feladta a csomagot csütörtökön,csak még nem ért ide.Nyugtassatok meg, ugye jól tudom az MPL-szombaton is kikézbesítí a csomagokat?
Felhívtam a postát és ők azt mondták,ha holnap sem érkezik meg a CSOMAG,AKKOR VALÓSZINŰ HOGY FEL SEM ADTA,VAGY CSAK MA ADTA FEL!
[ Szerkesztve ]
-
Spanish007
csendes tag
Sziasztok.Az én problémám is sikeresen lezárúlt atirattivoval.Igaz a végén ,még én voltam a "hibás" mert mindig hívogattam a céges telefonját.Megjegyzem ő egy szóval nem említette hogy céges.Azt egy kedves fórumtárs nyomozta ki.Nem tudom mi motiválta,hogy felkeressen telefonon.Talán az a napi 40-50 nem fogadott hívás?!Vagy a 14sms?!Vagy az iwiw-es beszólások több PH-tagtól?! Nem tudom.De az a lényeg megkaptam a videokártyát.Igaz 5 nap alatt amit ő a Postára fog,de megjött az a lényeg.Említettem hogy ha dobott volna egy üzenetett azzal a szöveggel,hogy "elküldtem" akkor a félreértéseket ellehetett volna kerülni.Vagy ha egyszer felveszi azt a ki..szott telefonját(a 3-om közül).
Ajánlani ezt az eladót én nem fogom,de nem is rontom a hitelképességét.Így mindenki csak saját felelősségre vásároljon tőle!Kivéve ha kulcstaroról van szó.Azt vehetsz bátran 200Ft-ig
Henry1998-->Én a te helyedben elmennék és felkeresném azt a bizonyos családott,és személyesen rendezném le az ügyet.Persze nő létedre ne egyedűl menj,mert "kiröhögnek".Már bocsi a kifejezésért.
Ahogy elindúltál először menj be a konditerembe és szedj össze valami kigyúrt állatot.Azzal talán nem fognak "kiröhögni" Vagy ha van valaki kedves ismerősöd aki 50-es karral rendelkezzik akkor nyugoddtan hívhatod őt is.
Aztán irány.......Persze ez csak az én szerény véleményem!
És sok sikert a továbbiakban.Hátha ++++++ -an zárúl majd le az eset.
-
Spanish007
csendes tag
válasz henry1998 #7848 üzenetére
Szia henry1998!
Lefényképezted a csomag tartalmát mielőtt feladtad?Egyébként a telefon javítattását meg olcsón megtudtam volna oldani.Ha valakinek problémája akad valamilyen telefonnal,műszaki cikkel szóljon nyugodtan.Elmondja ,hogy mi a panasza és én teszek egy ajánlatot,hogy kb mennyi lenne a szervizelése garanciával.A javítás ideje maximum 2 nap.
Üdv
-
Spanish007
csendes tag
válasz henry1998 #7854 üzenetére
Akkor a postán kellett volna megmutatnod a doboz tartalmát és az ott levő dolgozóval becsomagoltatni!De "késő bánat, eb gondolat".. vagy mit tudom én.Nem értek a lovakhoz.Csak kérdeztem valamit.Lassan én sem tudok igazságot tenni ,de nem is szeretnék!Mellesleg aki üzletelt vele,és esetleg megfelelő cuccot kapott akkor kivételesen neki/nekik szerencséjük volt.Ahogy egy kedves fórumtárs már itt megjegyezte "Alkalom szüli a Tolvajt"
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest