Hirdetés
Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Str8 sk8r #8127 üzenetére
Másik topik, rákeresel a nevére és láthatod is. Itt is egyből kidobja a nevét.
Nem 100%-os a rendszer, de ha meg akarod venni, akkor ez van...
Egyébként pedig nem értem, miért kell előre utalni, vagy utánvétezni... Elküldöm, vagy elküldi a terméket, aztán fizet/fizetek, ha korrekten megérkezik a rendel cucc.
Egyébként: paranoia a szótő, paranoiás pedig az a szó, amit írtál.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Str8 sk8r #8129 üzenetére
Most mindenki ettől a murénás esettől fog besz@rni... pfff...
Ő a 3. kivétel. (Legalább is amióta követem az eseményeket.)
HiperG, djtoomi, MurénaTöbb ezer hirdetés van fent a PH-n, itt csak összegyűlik a sok panasz, azért tűnik soknak a csaló. Nyilván akadnak bőven, okosan kell őket kiszűrni.
Ha ennyire nem bízol valakiben (és te rendes, korrekt vagy), akkor beszéld meg az eladóval, hogy küldje el a csomagot, ha épségben megérkezik, akkor fizetsz neki.Nem kell ennyire parázni. Ha ilyenem lenne, akkor ezzel az erővel az utcára se lépnék ki, mert annyi támadás történik manapság, vagy rámzuhanhat egy tégla... Jajjj
Take it easy!
Ha átvernek, elmész az illetőhöz és ronggyá vered (ez nem megoldás), a jobbik eset, hogy megbeszélitek normális körülmények között.
Ha átvernek, feljelented az illetőt (nagy tételnél ez már talán megoldás).[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
localhost
Közösségépítő
válasz Str8 sk8r #8151 üzenetére
Alapjában rossz ez az elképzelés: Nekem talán 6-8 üzletem volt itt. Mind sikeres és bár én mindig pirospontoztam a másik felet, ők nemigen kértek pirosat nekem.
De ha nekem van (volna) összesen 8 pirospontom, akkor én rosszabb üzletfél vagyok, mint az, akinek ötvenhárom van ?Ez olyasmi mint a hozzászólásszám növelés. Nem veszek csak azért egy darab írható cd-t valakitől, csak hogy plusz egy pirospontom legyen, ugye ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Bordoi
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest