- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
Aktív témák
-
andreosz
csendes tag
válasz
danilla #11161 üzenetére
Képeket nézegetni járok a Ph-ra. Egyébként az első hsz-ben ez is benne van "Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád, vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna" amit ezek szerint nem jól értelmeztem. Egyébként ha csak anyagi kár esetén lehet fekete ponttal jutalmazni a partnert, akkor nem sok értelmét látom a Ph megbízhatóság nézegetésének. Én is azt szoktam megnézni mielőtt valakivel üzletet kötnék, de ezek szerint ott semmi nem utal arra, ha valaki nem korrektül üzletel.Felrúg megegyezést, nem állja a szavát, csak azt lehet megtudni a fekete pontból, hogy az illető már tényleges anyagi kárt okozott másnak. Arra pedig nincs időm, hogy több mint 11000 hozzászólást végigböngésszek.
-
Tottika
tag
válasz
danilla #11161 üzenetére
Ez így van és valahol szerintem is meg kell húzni a határt.Persze bosszantó én is bosszankodtam már mert megigérte,hogy nekem adja el és másnak adta.....De sajna az üzletben mindig a pénz az úr és nem más.....és azért lássátok be,hiába van egy eladónak 20pirospontja,de van egy fekete is,rögtön azon fognak mazsolázni,hogy honnan szedte be,mikor is nem volt korrekt!!??....pedig talán csak egy kis apróság miatt kapott feketét.
-
Picco
addikt
válasz
danilla #4326 üzenetére
volt mar olyan hogy egyszerre volt vagy 10 hirdetesed itt feladva es raadasul irtal legalabb 10 embernek privit h ezt vennel, vagy erre-arra erdeklodnel?
na amikor orankent kapsz 10 privit es vegre kezd letisztulni a kep h mit es kitol es mikor veszel meg es adsz el a sajat cuccaid korul neha veletlenul kihagysz egy embert, vagy mert sietsz vagy mert almos vagy, netan ha meg valamit nem tudsz biztosra...es van hogy utana elfeledkezel rola....szvsz elofordul. -
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged