Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz danilla #4245 üzenetére
A lista célja nem a személyes ellenérzések vizuális megvalósítása, vagy büntetés. A cél hogy akivel valaki rosszul járt annál legyen ez azért látható. Az hogy nem válaszolt a prividre ezer meg egy ok miatt is történhetett...ugye belátod?
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Picco
addikt
válasz danilla #4326 üzenetére
volt mar olyan hogy egyszerre volt vagy 10 hirdetesed itt feladva es raadasul irtal legalabb 10 embernek privit h ezt vennel, vagy erre-arra erdeklodnel?
na amikor orankent kapsz 10 privit es vegre kezd letisztulni a kep h mit es kitol es mikor veszel meg es adsz el a sajat cuccaid korul neha veletlenul kihagysz egy embert, vagy mert sietsz vagy mert almos vagy, netan ha meg valamit nem tudsz biztosra...es van hogy utana elfeledkezel rola....szvsz elofordul.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Tottika
tag
válasz danilla #11161 üzenetére
Ez így van és valahol szerintem is meg kell húzni a határt.Persze bosszantó én is bosszankodtam már mert megigérte,hogy nekem adja el és másnak adta.....De sajna az üzletben mindig a pénz az úr és nem más.....és azért lássátok be,hiába van egy eladónak 20pirospontja,de van egy fekete is,rögtön azon fognak mazsolázni,hogy honnan szedte be,mikor is nem volt korrekt!!??....pedig talán csak egy kis apróság miatt kapott feketét.
[ Szerkesztve ]
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
andreosz
csendes tag
válasz danilla #11161 üzenetére
Képeket nézegetni járok a Ph-ra. Egyébként az első hsz-ben ez is benne van "Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád, vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna" amit ezek szerint nem jól értelmeztem. Egyébként ha csak anyagi kár esetén lehet fekete ponttal jutalmazni a partnert, akkor nem sok értelmét látom a Ph megbízhatóság nézegetésének. Én is azt szoktam megnézni mielőtt valakivel üzletet kötnék, de ezek szerint ott semmi nem utal arra, ha valaki nem korrektül üzletel.Felrúg megegyezést, nem állja a szavát, csak azt lehet megtudni a fekete pontból, hogy az illető már tényleges anyagi kárt okozott másnak. Arra pedig nincs időm, hogy több mint 11000 hozzászólást végigböngésszek.
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest