- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
madd dogg #9942 üzenetére
Csak példa: Névre, Címre postáztam, rendőrségen a nő megnézte és nincs bejelentett lakcíme a vevőnek.
Vagy még csak nem is az a valódi neve. Innentől ha megmondod, hogy találjam meg, főleg ha azt állítja a vevőm, hogy jelenleg külföldön van. Akkor inkább felbérellek téged, hogy találd meg verd "rongyá" a tartozásért, majd a pénzt tartsd meg te.
Így legalább az tudatosul bennem, hogy egy jó tettért fizettem valakinek (pl neked).Szóval szerintem sokan várjuk építő jellegű 5leteidet hasonló esetekben. Szerinted kihez fordulhatnánk ha nem a rendőrséghez, annak legalább remény szaga van és írásos nyoma marad. Legalább nem minket jelent fel az illető, hogy esetleg "rongyá" verte valaki, de agyilag sérült szóval csak tippelni, tud hogy mi vertük "rongyá" mert velünk volt problémás üzlete. Ez nem mindig megoldás kolléga, legalábbis szerintem nem az.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- PlayStation 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest