Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
obligat
senior tag
illetve ez után a hozzászólásom után sikerült rátelefonálnom, azt mondja, kedden lesz feladva, csak nem elsőbbségivel, és a ragszámot majd megsms-ezi, vagy felhív.
Nos, minden papírt eltettem, a weblapot(a privi váltást az üzletről) elmentettem, a címét tudom. ha jól számolom keddi feladással, csütörtökre itt kell lenni a motyónak, legkésőbb köv. hétfőn feljelentem, ha nem. 1 hónapja kötöttük az üzletet egy videókarira. előző hozzászólást lehet szerkeszteni valahogy? (új vagyok)ha mégsem vág át, bocsánatot kérek majd. de elegem van.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest