Aktív témák

• colos890721

tag

Csatlakoznék DeepDish kollégához és támogatom a döntését és a véleményét is.
    Mivel lala98 egy olyan ember akinek nincs itt helye.
    Ez az oldal egy sztem komoly üzleti oldali.
    lala98-al megegyeztünk egy cserében epson stylus sx105 - noti.
    Már szarakodott vagy egy hete amikor kért egy adás-vételit amit elkészítettem neki.
    Megnézte, jó akkor kinyomatatja és küldi a csomagot.
    Ehelyett azt kaptam a pofámba hogy eldata kp-ért és így neki jobb.
    Remélem elbírálás meglesz ellene.

• audiofil

tag

Sziasztok! fekete pontot szeretnék kérni [mad_mellow] kollégának.

Egy hp 6820s laptopot és egy xbox 360at cseréltem el vele egy pc konfigurációra.
    november 5-én megbeszéltük a csere minden részletét és a csere másnap november 6-án meg is történt. November 8-án reggel a számítógép tápegysége tönkrement mindössze 24 óra használat után, minden előjel nélkül kikapcsolt a számítógép és többé nem lehetett bekapcsolni, a számítógép így használhatatlanná vált. Ki lett próbálva másik gépben is, de azzal sem indult el. A kár kb 10 000ft lehet, a tápot nem cseréli ki. Szerinte ő korrekt volt velem...
    :F :W

• Darth_Revan

veterán

válasz Curse #11494 üzenetére

"Kiváncsi vagyok hogy ha visszaér a csomag hétfőn vagy kedden kell-e még azért fizetni hogy visszajött?."

Igen, kell fizetni a visszaszállításért is.

• colos890721

tag

bobykapitany-nak mehet a feketepont mivel egy megbízhatatlan, halasztom-húzom, nem küldök semmit, átverem a többit és megszegem a megállapodást figura ő.
    Megállapodtunk egy kormány-táp cserében de azóta is küldi a kormányt.
    Kb. 3 hete igérget.
    Gondoltam most már írok.
    Elvileg nincs ideje, sok a munka, meg a barátnője használja az accountját....stb
    Szóval ő ilyen.

• runner 125

nagyúr

Szeva all!

Nem gondoltam volna, h valaha osztanom kell feketét, de úgy látszik eljött az idő.

A konkrét eset; r.norbert hirdetett egy SE W580i-t. PÜ-ben ki is alkudtunk közösen egy árat, már a találka helyszínét egyeztettük. Amikor rá 1-2 nappal rám írt, h mégsem eladó nekem, mivel valaki más 2k-val többet ajánlott érte. Már alapból az sem volt fair húzás, h miután megegyeztünk, nem vette le a hirdetést. Mellesleg lecsúsztam emiatt egy másik készülékről, amiért már haverom elindult autóval. Természetesen a benzinköltségét rendeznem kellett. :(((

Ezek után megírtam neki, h ez így nem korrekt lépés, mire válaszolta, h ok akkor legyen az enyém...

..erre másnap, írt egy olyan üzenetet, h barátnője kocsiját feltörték, és ellopták belőle a készüléket. :) S a barátnője már ment is a rendőrségre.

Valahogy nem tudtam megsajnálni, de gondoltam ha beszkenneli nekem a személyes adatokat cenzúrázott rendőrségi jegyzőkönyvet - sajnos 1 hónapja mi valóban kaptunk ilyet, 2 készülék miatt - akkor megértem a helyzetét.

Erre jött, h ok akkor adjak neki a feketét. :)

Várom az elbírálást.

Köszönöm!
    Üdv.M

• Curse

tag

Hali!

Fekete pontot X-byte-nak.
    Következő a helyzet:Árulok egy VGA-t amire ő jelentkezett hogy megvenné le is beszéltem vele telefonon mindent,utaltam a csomagot utánvétesen ami nekem közel 2000ft-ba került és a csomag el is ment idejében ezután jöttek a gondok.Hívtam hogy átvette-e a csomagot majdnem minden munkanap erre mindig kitalált valami hülyeséget hogy miért nem tudta átvenni a csomagot.Kérdeztem tőle telefonon hogy mi a gond miért nem veszi át,nincs pénze vagy mi van?Esetleg talált mást?Megnyugtatott hogy nincs ilyen probléma át fogja venni ha lesz 20 perce de ez nem történt meg.Valószínüleg azért nem vette át mert utánvétesen küldtem,biztos vagyok benne hogy ha belemegyek abba hogy küldöm a csomagot és ő majd utána utalja a pénzt a bankszámlámra akkor nem ez a 2000ft kár ért volna hanem 29000ft.Szóval ez egy megbízhatatlan ember akivel nem érdemes üzletelni. :(
    Kiváncsi vagyok hogy ha visszaér a csomag hétfőn vagy kedden kell-e még azért fizetni hogy visszajött?.

• romero28

senior tag

válasz romero28 #11492 üzenetére

egyenlőre ne írjátok jóvá a fekete pontot Gianni27-nek , mert felajánlott egy új g5-ös egeret .

• romero28

senior tag

Fekete pontot kérnék Gianni27 - bazárosunknak .
    Történetem vele a következő : Elküldtem neki garanciális ügyintézésre egy Logitech G5 refresh egeret , melyre még több mint 1 év gari volt . Dobozban , driver cd-vel és súlykészlettel , persze mellékelve a garipapírt és a hibaleírást , amit kért . Majdnem 2 hónap után visszaküldött egy leharcolt g5-öt , aminek el volt szakadva a kábelvédő szövete és jóval kopottabb is volt annál amit küldtem neki , meg persze a tartozékok sem voltak sehol . Azt mondta , hogy elvitte a nagykerbe és onnan továbbküldték a logitech szervizbe ahol megcsinálták . Jeleztem neki , hogy ez bizony nem az én egerem volt , képeket is küldtem neki mail-ben . Aztán felhívtam a logitech magyarországi képviseletét , ahol azt az információt közölték , hogy nekik szervizük nincsen , javítással nem foglalkoznak . Ha garis probléma van , akkor cserélik a hibás terméket . Más szerviz meg nem nyúlhat hozzá az ő termékükhöz !!! Az egér amit küldött 100% hogy nem volt szétszedve javítás céljából , mivel sértetlen a hátulján lévő matrica és a teflontalpak , amik alatt a csavarok vannak .
    Egyszóval : garanciában járt volna nekem egy új g5-ös csereegér , ami helyett kaptam tőle egy használt és leharcolt egeret , mindenféle kelléke nélkül . Privikben össze-vissza beszél , folyamatosan ellentmond magának . A srácnak van már 5 fekete pontja , ahogy néztem és azok is garis ügyek miatt . Kerülendő a vele való üzletelés . Addig minden szépen , rendben megy amíg gond nincs a tőle vásárolt termékkel , pontos gyors stb , csak nehogy elromoljon a tőle vásárolt cucc...

• robertkill

aktív tag

válasz deicide #11490 üzenetére

oh, köszönöm az ajánlatot és a lehetőséget, lehet élni is fogok vele talán,
    egyenlőre várom, hogy reagáljon az utolsó privire amit írtam...

• deicide

veterán

válasz robertkill #11479 üzenetére

Ha tudod a címet és nem akarsz utazni, akkor én meg tudom látogatni, minden szombaton Fehérváron vagyok.

• B-L-A-C-K

titán

válasz kaller1 #11488 üzenetére

Oké, de én senkinek se akarok adni feketét, sőt én vagyok az eladó, csak ilyen helyzetben még nem volt részem...

• kaller1

veterán

válasz B-L-A-C-K #11487 üzenetére

Ne itt kérj véleményeket,mert ide csak a károsultak írhatnak.Javasolnám az Üzleti vita topikot,amire tudtommal nincs ilyen "korlátozás" bevezetve.

Továbbá ha ezt olvassa egy illetékes,valamilyen formában a bejelentők tudtára kellene adni,hogy ne itt kérjenek tanácsot,mert azzal esetleg más,segítő szándékú embereket hoznak kellemetlen helyzetbe.

Remélem ezért az építő jellegű postom miatt nem kapok "pihenőt"... :U

Köszönöm a figyelmet!

• B-L-A-C-K

titán

Hali a kérdésem a következő lenne, ha eladtam a vinyot, és aki megvette egy progival talált rajta 4 hibás szektor, amelyek a tartalék területre lettek áthelyezve, én azt köteles vagyok visszavenni?

Természetesen garancia van rá, és olvastam gyártásnál is elöfordulhat ez hogy van rajta iylen, és ha átlett helyezve a tartalék területre az azt jelenti hogy azt a vinyó nem fogja már használni többet...

Előreis köszönöm a válaszaitokat... :R

• Szonyka

csendes tag

válasz nemethati #11481 üzenetére

Ezzel én is hasonló képpen vagyok, bár engem "csak" 3700 ft kár ért. A bejelentésem és pár reagálás [itt], az illető válasza [itt] az én utolsó reagálásom pedig itt található. Azóta eltelt ~2 hónap, ha jól emlékszem kétszer is volt már írva, hogy "eddig könyvelve a feketék", és mégsem látok semmit :(((

• lakisoft

veterán

A legelső sötét fekete pont amit adok ati012 kolléga érdemli (megdolgozott érte) - engem még csak 1x károsított meg, de több kísérlete volt már.
    Ténykedései itt találhatók:
    topikjai
    Apróhirdetései

A másik "díszpinty":
    adi mester
    - ati012 "munkatársa"
    Aprói

Postát felejtsd el velük kapcsolatban! - Még személyes átvételnél is megpróbálnak sumákolni.

Gyűjtöm a károsultakat és rendőrségi feljelentést fogunk tenni ellenük.

Részleteket, Infókat privátüzenetben küldök az érdeklődőknek.
    Ennél jobban nem akarom áztatni őket.
    Még én érzem rosszul magam amiért bemószerolom őket.

• kispéé

senior tag

válasz kispéé #11477 üzenetére

Továbbra is fenntartom a fekete pontot pisti88+-nak, tegnap megígérte, hogy ma befizeti a bankomba a maradék pénzemet, amivel sikerült lehúznia, de ezt nem tette meg, a saját ígéretét sem tartja be, nagyon megbízhatatlan,nagy ívben kerüljétek el. magad alatt vágod a fát pisti, de nagyon

• Pokolika

tag

Szép nagy fekete pontot neki: Renatinyo
    Mégpedig azért mert eladó ramot hirdetett pontosan ezt: A ramok
    És az a srác is én lennék akinek jegelve lett.Csakhogy a ram nem érkezett meg,pedig DHL-el adta fel még tegnap elvileg......+ a levelkre se válaszol mellébeszél.

• z-tracker

csendes tag

Yoda-Z: Egy hatalmas fekete pontot kérnék az alábbi üzletért:Acer9920

31 üzentben lezsíroztunk mindent majd amikor arra került a sor hogy hol tudnánk véghez vinni az üzletet eltünt!
    Többször bejelentkezett , sokszor ráírtam hogy akkor most mi lessz és hogyan
    egyszer sem válaszolt!
    Komolytalan !
    Itt semmi helye sincs!
    Legalább annyit vártam volna tőle hogy bocs de nem aktuális már vagy ilyesmi!

• nemethati

senior tag

Szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen mire is jó ez a topik?
    Én írtam, kérvényeztem egy fekete pontot, ami nem került kiosztásra.
    Huszonötezer forintomba került egy itteni üzlet, az eladót nem érdekli.....Titeket sem érdekel!
    Tulajdonképpen már engem sem, de legalább kapja meg a pontját amit kiérdemelt, és nem érdekel hogy másokkal mennyire korrekt volt, mert most nem róluk van szó!
    Nehéz dönteni? Nem tudni melyik félnek van igaza? Nem túl hálás feladat ez, ha nem megy zárjátok a topikot, mert semmi értelme.
    Kíváncsiságból megnéztem egy illetőt, már ketten kértek neki feketét de az összesített lista szerint neki nincs!
    Azt hiszem írhatok ide, mert valós anyagi kár ért!
    Az eset pedig itt volt [link]...

• robertkill

aktív tag

ÚJ FEJLEMÉNY

bikfic999 már a rendőrséggel fenyeget engem hogy ÉN ne zaklassam ŐT az engem megillető pénzem miatt... izgi...

• brutaka

tag

válasz vhiskas #11475 üzenetére

Azért szerintem arra nyugodtan válaszolhatsz amit én írtam!

• kispéé

senior tag

válasz kispéé #11469 üzenetére

Akkor a visszavonást is szeretném visszavonni és ismét fekete pontot adni pisti88+-nak, miszerint kiderült ,hogy csak szórakozik velem, fel sem adta soha a SSD-t. Ha ez nem így van akkor bizonyítsa be. Azt hogy hülyének néznek azt nagyon nehezen viselem el, úgy hogy lesz ennek következménye.

• juhig12

tag

wulf_tomi-t senkinek sem ajánlom, mert tegnap lebeszéltem vele, hogy ma találkozunk és megnézem a mobilját, aztán függetleníti és megveszem, előre lezsíroztunk mindent, erre a találkozó előtt 3/4 órával felhívom és erre közli hogy eladta... :(( FEKETE PONTOT NEKI.
    nem értem, hogy mért nem lehet szólni, ha már lemondom az egész estés programomat hogy ezzel a sz.rházival találkozzak -.-"

(bocs a stílusért, de ideges vagyok eléggé) :W

• philoxenia

MODERÁTOR

vhiskas ne hozz nyilvánosságra privát üzenetet! :(((

• brutaka

tag

Még párszor végig olvastam a nyilvánosságra hozott beszélgetésünket..
    Korrigálnék pár dologgal az előző hozzászólásomba.
    A neked küldött üzeneteimből egyértelműen kiderül az, hogy nem tagadom, hogy nem kaptad meg még a töltődet, de mivel pénzel lógsz nekem eszem ágában sem volt ezt átküldeni neked. Korábban kerestelek telefonon de nem voltál hajlandó felvenni. Amikor utoljára beszéltünk akkor az egyik barátom telefonjáról hívtalak, azt felvetted, utána hiába hívtalak, nem vetted fel.
    Az üzeneteimből az is nyilvánvalóan kiderül, hogy bármilyen szálat megmozgatnék azért, hogy a már rég ideígért dobozokat, számlát papírokat megkapjam, de amennyiben ez nem lehetséges, legalább egy szériaszámot. Nem hinném hogy valaki ilyen szintig elmenne azután, miután az üzleti partnere eltűnik 2 hétre fizetés nélkül, nem válaszol a leveleire, sms-eire...
    Nem értem, hogy miért okoz neked problémát (ha valóban rendelkezel vele) megadni nekem a szériaszámot! Kérdeték tőlem, hogy honnan van a notebook, mondtam hogy itt vettem, tőled, és van írásos beszélgetésem veled amit ez az oldal rögzített, és a beszélgetésekből egyértelműen kiderül, hogy elcseréltük a noteszeket. Szerintem ez tiszta sor, hogy mivel kérdeztek válaszoltam.
    Azt sem értem miért vagy felháborodva TE azon hogy felajánlottam, hogy lejáratom magam és leszedlek a feketelistáról ha kell pozitívan is értékellek, mikor az egyetlen ember akinek ez rosz lett volna az én lennék, mert mindenki előtt beégettem volna magam, de tudodmit nemérdekelt, mert nekem KELL A LAPTOPOM és ha ez az ára annak a k*szott szériaszámnak akkor ez!

• shteer

titán

válasz vhiskas #11470 üzenetére

ez feleselges volt, mert privát üzenetek nem hozhatók nyilvánosságra :N

• brutaka

tag

válasz vhiskas #11470 üzenetére

Tudod
    1. személyes üzeneteket bemásolni TILOS, tehát újabb problémát vétettél.
    2. Írtam neked, nemtudom, az holvan, hogy mondtam neked, hogy azért nem kaptad meg azt a töltőt még mert lusta voltál átutalni és otthagytál pesten a x*rban alig tudtam hazajönni.
    3. Én eleve így vettem az MSI-t, és az előző tulaj mondta hogy így meg úgy meg amúgy, és azt leírtam neked, Jubiii megbízható. Ha ő aztmondja, hogy szervizben volt a gép akkor ott, és nemkell kamuzz.
    4. Mint kiderül, de ha nem, mert nem erősséged az átlátás, megítam neked hogy ez annyira vészhelyzet, hogy bármi áron is de meg kell szereznem a szériaszámot, és még azt is felajánlottam neked, hogy inkább a saját hibámra vállalom a feketelistát, mert te annyira csipogtál érte, pedig azt a részt elfelejtetted bemásolni hogy 2hétig eltüntél, és PÉNZEL TARTOZOL NEKEM!
    5. Nevetséges a zsarolás dolog, egyszerűen nincs más megoldás, mert belőled elveszett az emberi tisztesség utolsó szikrája is, és más módon nem vagy hajlandó segíteni, így inkább úgy voltam vele, hogy nekem mind1, tőlem gondoljon bárki bármit elengedem a tartozásod, megkapod a töltőt amit azért nem kaptál még meg, mert nem fizettél. És írok a topiocba hogy töröljék a hozzászólást...Ez nekem lett volna ciki, nem neked, te mégsem vagy képes egy ilyenbe sem belemenni, pedig nyilvánvalóan lejárattam volna magam egy szériaszámért!
    6. Állítólag ellopott notebook. Hamarosan személyesen is megtudod, hogy nem csak állítólag.. Ezt értsd ahogy akarod..
    7. Már nem azért de szerintem te is vagy loptad vagy hazudtál a száramazásáról mert elég régóta várom már azokat a "dobozokat.. papírokat..." amik a "nagybátyádnál" vannak..

• kispéé

senior tag

válasz kispéé #11462 üzenetére

Sziasztok!
    Kérem, hogy Pisti88+ -nak visszavonni a feketepontját, a mai napon rendezte azt ami ígért, megkaptam az utalt összeg felét. Mégegyszer köszönet Neki! És elnézést kérek a gyanúsítgatásért! :R

• Anal

tag

válasz SpyK333 #11370 üzenetére

Nem akarok túl magyarázni semmit:

Kipróbáltam, nálam tökéletesen ment, ugye nem akartam zsákbamacskát árulni.

Mondtam neki, hogy nincs rá garancia, mert elveszett, de adok rá 7, azaz HÉT napot, ahogy kipróbálja írjon mert az ördög sosem alszik ez így van így mondtam szó szerint.

Aztán felhív, illetve msn en megkeres, a 8, azaz, NYOLCADIK napon, hogy nem megy nála

Megkérdeztem mért nem próbálta ki azonnal, azt mondta nem tudja, illetve az ágya alatt vagy valami ilyesmi helyen volt, de ezt ÚTÓLAG, msn-en tudatta velem, hogy nem használta eddig, a vásárláskor azt mondta hogy persze visszaszól, ahogy hazaér, illetve erről akkor nem volt szó, amikor megvette hogy nincs lapja :S

Msn-en váltottunk pár szót persze kultúráltan, normálisan, a lényeg a kérdezte, hogy most akkor mi lesz: én erre azt mondtam hogy 7, azaz hét, napot adtam neki próbára, de ismétlem nálam GIGABYTE P35 DS4 rev.2.1-lapban tökéletesen működött.

Aztán jött ez a "csalóság".

Azért nézzük már meg a phmegbizhatosag.atw.hu-t, illetve a kivel érdemes üzletelni topikban kérem szépen és keressünk rá az Anal-ra :Y

Sosem szoktam írogatni hogy nézzék meg de most arra kérem az érintetteket, hogy csak nézzük már meg na.

Várom a válaszokat!

:R :R :R

• robertkill

aktív tag

ÚJ FEJLEMÉNY...

bikfic999 eddíg mém mindíg nem válaszol semmien levelemre sem ráadásul az emailcímén blokkolt engem így ÉN még írni sem tudok neki... sebaj én lelkes vagyok...

UI: kis utánanézés után kiderült hogy amit eladott nekem 8 ezer+postáért azt ugyanitt egy másik felhasználü 3 ezerért árul... na ez a csalás mintaképe...

messziről kerülje mindenki ezt a felhasználót...

• snoopy43

csendes tag

válasz Dialovo #11381 üzenetére

Remélem azt is leírod hogy becsülettel rendeztem a dolgot.Köszönettel:Robi.Nem vágtam át másokat,csak nem vagyok köteles elcserélni a dolgaimat olcsóbb szarokra ha időközben érkezik korrektebb ajánlat.

• Denes550

csendes tag

válasz #48351796 #417 üzenetére

Nohh erre az esetre visszatérve valami csúnya félreértés történt anno Sanyi2007 , nem pedig átbaszás. Ha már össze vissza írkálsz akkor azt is beírhattad volna h azon a héten elmentem hozzád érte, és azóta is itt van a 400Ft-os floppy meghajtó nálam: Denes550 -nél. Ennek már lassan 3 éve! :DDD

• kispéé

senior tag

Sziasztok!
    Fekete pontot kérnék Pisti88+ -nak.Az én sztorim nagyon hosszú és teljesen augusztusig nyúlik vissza.
    Történt,hogy árult egy transcend slc 32gigás ssd vinyót. Lerendeztük a dolgokat én balga elutaltam neki a kért pénzt 18500 forintot és ő egy hét késéssel állítólag postára adta a cuccot. De a cucc nem érkezett meg soha. Rákérdeztem és ő azt mondta, hogy ő feladta, hogyhogy nem jött meg. Elkértem a levél ragszámát utánaérdeklődtem a postán,(elviekben a tulajdonosnak kéne) és ott azt mondták hogy ilyen ragszám nem létezik és nem is volt. Újra beszéltem pistivel azt ígérte,hogy másnap bemegy a postára és érdeklődik. Úgy is volt bement engem utána felhívott és elmondta, állítólag a postán hibáztak rossz számot kapott a levél és valószínű eltűnt útközben (magyarul ellopták) mivel nem volt értékbiztosítva nincs kártérítés csak az ajánlott levél feladási díjának a 15-szörösére ha jól tudom. Elkérték a papírját és lefaxolták pestre, hogy majd 30 munkanapon belül értésítik. Értesítés azóta se jött elmondása szerint, persze mindig én hívtam szinte minden héten, hogy történt-e valami. Javasoltam neki,hogy menjen be a postára és személyesen érdeklődjön,mert maguktól nem csinálnak semmit, ígérte, hogy bemegy,de azóta se ment be. Megegyeztünk,hogy a 18500 forintnak a felét visszautalja, hogy legalább közösen bukunk. Most ott tartunk október eleje óta, hogy ígérgeti a visszautalást, de ő nagyon elfoglalt és amint tud utal.Nem vagyok naiv, én szerintem nagyon korrekt voltam vele, nem fenyegettem semmivel, gondoltam felnőtt ember módjára el lehet ezt intézni,de pistiben csalódnom kellett, nem is értem, hogy lehet így élni, hogy egy másik embert meglopok és folyamatosan hitegetem. Aztán már az is megfordult a fejemben,hogy ez a történet nem is igaz, mert lehet, hogy el se postázta,egyszerűen csak kitalálta az egészet, mert semmi bizonyíték nincs nálam (a nem létező ragszám ez támasztja alá). Tehát buktam 18500 forintot, se SSD, se pénzem. Ha olvasod pisti, ne haragudj de ha továbbra is szándékod van utalni akkor mihamarabb utalj légyszíves, ennyire elfoglalt nem lehetsz, hogy ennyit nem vagy képes megtenni értem.
    Kérdésem,hogy van-e értelme a rendőrségi feljelentésnek?

• mitulabattyi

aktív tag

Üdv!
    Feketepontot kérnék [kiskutya21]-nek!
    Egy 512MB-os ecc-s SD-ramot "vett" tőlem.
    2009.szeptember 14-én beszéltük meg az üzlet részleteit:
    2000forint volt az ár, amiben megállapodtunk, plusz a postaköltség, azt mondta, nem utal előre, ajánlva és utánvéttel adjam fel, a hét folyamán bármelyik nap.
    Szeptember 15.én adtam fel a csomagot elsőbbségivel, de nem uttánvéttel, mert átalakítás volt a postán, és túl sok időt kellett volna várni. A postaköltség 130forint volt.
    17.én írt egy levelet, hogy rendben, küldjem el a számlaszámomat egy mailben. 21.én elküldtem neki priviben, és emailben is... és érdeklődtem, hogy megkapta-e a csomagot.
    22.én válaszolt, hogy igen, megkapta és hogy mennyit utaljon akkor.
    29.én írt megint egy levelet, hogy "káosz van nálla", de aznap mindenképp utalja.
    Majd október 2.án újabb levél jött, hogy elutalta és szerinte aznap már meg is kapom.
    5.éig nem érkezett meg a pénz, ezért jeleztem neki, hogy ha tényleg megtörtént a tranzakció, akkor valószínűleg "el-utalta".
    12.én írt mégegy levelet, hogy ő rontotta el az utalást, mert vett egy mások ramot is itt PH-n és véletlenül oda utalta az én pénzem is, de dolgozik az ügyön.
    Azóta 3 levelet küldtem neki, egyikre se reagált, pedig naponta többször is fellép.

Egy 2003 december 5.én regisztrált PH-tagtól nem erre számít az ember.
    Ha utánvéttel adtam volna fel is kb ekkora kár ért volna, mert nem is tartózkodott otthon, és fizethettem volna a dupla postaköltséget (ami persze nem 2*130 forint lett volna). :(((

• ErőVarázsló

aktív tag

drunk kolléga elfelejtett jönni és nem veszi fel a telefont 400km utazás (odavissza) barátnőm rokona ment érte nem csak anyagi de időbeli veszteség kelebia-bp és bp-kelebia

pedig csak ezt lapot kellett volna elhoznia [link]

az úri embert nem ajánlom senkinek

szóval jogosan jár a fekete pont!

• robertkill

aktív tag

szépjónapot minden idelátogatónak...

bikfic999 felhasználónak szeretnék egy hatalamas feketepontot adni...
    senki ne vegyen tőle semmitsem SOHA...

a történet annyi hogy bármilyen színű Apple iPod Shuffle 2 gigás lejátszókat árult itt a PH-n 8 ezer forintért. Nos én rendeltem tőle egy Narancssárga színűt, fel is adta a csomagot, teljesen korrektnek tűnt a srác. Megérkezett a csomag és egy kínai hamisítvány érkezett valami clone, microsd kártát tette mellé egy 2 gigásat, és a haba a tortán hogy mégcsak nem is narancs hanem KÉK.
    Én visszajeleztem neki hogy ez így nem OK, és vegye vissza a terméket mert én nem ezt rendeltem meg tőle, ő napokig válaszra sem méltatott, aztán 2 privit írt amiben elnézést kér mert sok embernek postáz és elkeverte a színeket, valamint hogy Ő nem is tudta hogy ez nem APPLE :D . Azt írta hogy visszapostázza a pénzt, na ez már nekem gyanus volt, de mondom neki hogy OK, egy hét eltelt és semmi. Leveleket írtam neki mélen és a mai nap válaszolt, és kikérte magának hogy én miért panaszkodom éshogy megkaptam a lejátszómat, hogy ne fenyegessem őt mert nem lessz jó vége + azt is írta hogy mennyek el hozzá székesfehérvárra és rendezzem le vele személyesen, hát ez nekem 300 kilőméter, és ráadásnak bevallotta hogy mások is panaszkodnak rá... nem is tudom miért :D

teljesen inkorrekt ember... nemérdemes semmien üzletelésben sem megbízni bennem...

további szép napot... én pedíg megpróbálom kihajtani a postaköltséggel eggyütt kifizetett 9 ezremet... :O

ÜDV... RoberT...

• BlOO

csendes tag

Szeretnék "piros pontot" adni -kisember- ph-s kollégának a gyors és korrekt üzletért! :K

• brutaka

tag

Úgy látszik vonzom a bolondokat! 2 hét alatt már ketten próbálkoztak be!
    Fekete pont jár [ljani19] nek, anyagi kár okozásáért és gerinctelenségért.

Mint más korábban is írtam, cserélgetem a notikat, így amit megszereztem a másik csalónktól, meghirdettem: [itt] .
    Rámírt [ljani19] hogy ő elcserélné a saját Amilo Pi 3540-es típusú noteszgépére. Utánajártam, hogy mire képes a notesz, de sajnos nagyon elmaradt attól, amit én ajánlottam és ezt jeleztem neki is..
    Nem telt el sok idő egyből rámírt, hogy vett bele új 2.4 Ghz es (64 BITES!!!) processzort, és hogy ezt így gondoljam meg, és szó szerint idézek: "igény esetén adja a másik processzort is".
    Ezután felvett MSN-re is... Annyira akarta, hogy végülis gondoltam jófej leszek, annyira nem lett volna rosz üzlet nekem sem, hát igent mondtam. Mondtam neki, hogy sajnos a winchestert ki kell cseréljük a 2 gépben mert nem tudom hova tenni az adataimat, és még annyi lenne hogy találkozzunk Szolnokon, és fizesse ki az utiköltségem, többet nem is kérek. Linket is küldtem neki, mennyibe kerül pontosan az utiköltségem.
    Nagyon megörült, mondta hogy arra számított, hogy 20.000 -et mondok, hogy rádizessen, azt mondta, hogy persze, hogy elfogadja!!
    Rendben. Írta, hogy megkérdezi a szüleit (kiderült, hogy 21 éves, szóval nem is nagyon értettem) állítólag a kocsi miatt. Még aznap este visszajelzett, hogy jó neki minden csak találkozzunk Békéscsabán így nincs utiköltségem és bla-bla-bla, tehát nem fizet rá semennyit. Már itt gondolkoztam, hogy próbálkozik a kisfiú, de mondom.. Jólvan legyen. (20.000re számított, és amikor az utiköltségemet ki kellett volna fizetni, akkor már nem is jó?O.o pedig az igencsak kevesebb lett volna 20k.-nál.)
    Rendben igent mondtam, bár volt egy kis hezitálás, mert már tényleg gyanussá vált a gyerek..
    Végül már odáig jutottunk, hogy sem ráfizetni nem volt hajlandó sem odaadni a másik processzort, amit önként ajánlott fel, pedig már tényleg minden feltételt elfogadtam amit Ő adott, pedig én hirdettem... Már nem is szolnokon találkoznánk, nem is fizetne rá, nem is adná a másik procit, mert hirtelen úgy gondolta, hogy mennyivel többet ér a gépe, pedig elmondanám nektek, sokkal kevesebbet...
    Rendben nembaj, mostmár addig játszadoztunk a dologgal (Közben minden a gépemre tett ajánlatot visszamondtam) hogy igent mondtam erre is, és megbeszéltük, hogy találkozunk békéscsabán, szombat este 6 körül. Meg is vettem a jegyet hazáig (mert nem Békéscsabán lakok, csak bizonyos dolgok miatt vannak ott), amire mint kiderült nem lesz szükségem (4000Ft) mert ..
    Kerestem tegnap erre nem írt semmit..
    Kerestem ma.. Ma sem..
    Nemsokkal ezelőtt vállalt egy olyat hogy ja bocs bajvan bobi vagy mit írt... Hogy mással cseréli el..
    Jaaaah mondom, és nekem esetleg nemszóltál volna???
    Már rég megbeszéltünk mindewnt, félre is tettem neki, el is utasítottam az ajánlatokat, el fogadtam az összes feltételét, mindent megtettem amit csak lehetett, és mivel máskor nem lett volna időm a jegyet is megvettem, mert ő 10000000000000000000000% biztosra mondta, hogy szombaton találkozunk. Még a többi üzletemet ami miatt szombaton Szolnokon lettem volna is áttettem, aminek szintén nem örültek, csak emiatt...

Gerinctelen hazudozó. 4000 Forint károm van, mert feleslegesen vettem jegyet miatta. Emellé mások sokkal jobb ajánlatait mondtam vissza miatta, és csak húzta az agyamat. Ezzel az.. "emberrel" szerintem NEM érdemes üzletelni.
    Neve: Lelesz János (Jani)
    Címe: ljani@flashpoint-gaming.hu

• tozo63

tag

Sikerült életem első átverését nekem is megélnem szola [link]jóvoltából!Nem tudom sajna linkelni a hirdetést,mert telefonon beszéltünk és elővigyázatlanságból nem mentettem el,mert megbíztam benne.A lényeg,hogy telefonon egyeztettünk időpontot,egy 2x1Gb-os DDR3-as memóval kapcsolatban,amihez nem volt papír,így gari sem.Mielőtt kifizettem,megbeszéltük,ha valami gond lenne,akkor 3 napon belül visszaveszi.Másnapra kiderült,hogy a pc be sem indul azoktól,de még egy másik gép sem,úgyhogy felhívtam,hogy nem okés a dolog,vegye vissza.Már akkor gyanús lett,hogy csak jövőhétre tudtunk megbeszélni egy találkozót,de természetesen nem jelent meg és érdekes módon mikor hívtam,mindig foglalttá vált a telefon,kivéve,mikor a hívószámkijelzésemet letiltottam.Akkor is csak az első szóig jutottam,ugyanis felismerte hangom és megszakadt a kapcsolat.Ez a viselkedés csak egyet jelenthet,hogy egy gerinctelen egyénnel üzleteltem,aki tisztában volt vele,hogy szar árut ad át és tudta,hogy nem lesz részére folytatás,mert lenyúlja a lóvét!Nem nagy összegről van szó,5 ezer forintról,de lehet,hogy holnapután már 20ezerrel folytatja.A gerinctelen telefonszáma:06303015317

• FRENK1988

veterán

Lehet ide kellet volna először írnom.... :B
    ez lenne az én problémám

• animatrix11

őstag

válasz Foglalt név #11439 üzenetére

Tudod mit további visszavágásokkat megelőzve, a témát ténleg le akarom már zárni:

Tévedésből újnak raktam ki a használt töltőket, mert én azt az információt kaptam róluk hogy újjak, hibáztam, ez van elismerem, az vesse az első követ aki még nem hibázott. :C
    az hogy ki mit írhat ide előzmények és üzlet nélkül megint más téma, de ebbe nem folyok bele továbbiakban :(((

animatrix11

• tatabike

őstag

Üdv. Kellett megint pár cumó, és visszanéztem ide, pedig tavasszal eltökéltem, hogy nem teszem. Engem is átvertek, de senki nem kapott érte fekete pontot, sőt, hogy úgy mondjam le sem tojták a fejem. Egy moderátor felajánlotta, hogy rendezi a dolgokat, 3 privát üzenet után Ő is eltűnt a látókörömből, pedig írtam Neki, hogy ha felvállalta, akkor miért nem reagál vagy tesz valamit? Persze az utolsó bejelenztkezése mai dátumú, ezek szerint a PH-ról nem tűnt el. Ennyit egy moderátor hozzáállásáról, nem csoda, hogy a csalók melegágya ez a hely, ha még az sem tesz semmit, aki tehetne, remélem ez itt nem általános.
    Aki átvert, április óta nem lépett fel a PH-ra, legalábbis azon a néven, ebből is nyilvánvaló a bűnössége, meg be is ismerte. Itt mégsem tett senki semmit.
    Nem egy nagy összegről volt szó, (6k), de könyörgöm, egy rohadt fekete pont sem járt az illetőnek? Röhej. Lehet, hogy azóta más néven másokat ver át, ki tudja. Csak ennyit akartam.

• Foglalt név

addikt

válasz animatrix11 #11426 üzenetére

Mielőtt további személyeskedésbe torkollunk. Tisztázzuk röviden a helyzetet.
    ladyviper-ék többek között ilyen leselejtezett töltőket árulnak.(Az általa linkelt képek elég meggyőzőek ez irányban.)
    Neked mint kiderült egy nem hitelesíthető forrásból vannak, "állítólag" új töltőid.
    Mivel a töltők közt elég sok a hasonlóság, valószínűsíthető, hogy van köztetek üzleti kapcsolat, való igaz, nem ő vett tőled, hanem közvetve te vettél tőlük töltőt.

Eddig külső szemszögből itt áll a dolog. Ezért kértem már többször, hogy(személyiségi jogok miatt, akár privátba) küldj számlát, szállítólevelet, bármi olyan dolgot, amivel igazolni tudod a töltők eredetét(mivel állításod szerint új termék, nem pedig használtan vetted magánemberként valakitől, feltételezem ez nem probléma).

Mivel így is a topik szabályaival ellentétesen beszélgetünk, kérlek mindkettőtöket, hogy a továbbiakban a felesleges és a fölösen terjengős hsz-eket mellőzzük!

• hakos1987

őstag

Helo!

Egy hatalmas feketét kérnék bevésni Xaero88-nak! A történet a következő:

Megkértem, hogy cserélje le a SE W910i telómon a burkolatot. Ezt vállalta is, eleinte korrektül, hogy majd akkor küldjem a telcsit, ha megjött a burkolat, mert rendelnie kell. A pénzt (10K) viszont kérte, hogy előre utaljam, mert csak akkor tudja megrendelni az új házat. Elutaltam a lóvét, majd 3-4 hét várakozás után lett csak meg a burkolat (állítólag önhibáján kívül). Ekkor elküldtem a telót, amire ígéretet is tett, hogy amint megkapja, kijavítja, és max. másnap küldi is vissza. Ez valamikor szeptember elején volt még. Utána nyoma veszett, hívogattam, nem vette fel, ide is ritkán jelentkezett be, sokszor nem is írt. Aztán eltűnt... a teló számát Lasy-tól kaptam meg... ezután hívogattam, több száz(!!) hívás után felvette a b.nője, és mondta, hogy kint dolgozik a srác, nem tudja mi van, de nem szokta lenyúlni a telót. Mondta, hogy akkor szombaton jön haza. Kértem, hogy hívjon fel majd, de persze nem hívott... utána megint rengetegszer hívtam, nem vette fel, egyszercsak b.nőm telójáról felvette.... ígérgetett megint mindent, hogy majd ő feladja, stb... eltelt megint kis idő, megint hívogatás, írtam egy fenyegető sms-t, hogy feljelentem. Másnap jött az üzi, hogy feladta postán.
    ünnep miatt rá 5 nappal meg is kaptam. Gondoltam, na végre, ideje volt. Hát amint megláttam a telót, olyan düh fogott el, hogy gyalog elmentem vna a gyerek után:W
    A telefon totál szétb***va, csúszka nem mozdul, erőltetve lehet tolni, szét van nyílva az oldala, gombok sz*rok, világítás csak a 3-as és # fölött működik rendesen, az egyik széle totál le van kopva, hátulján hiányzik a gumi egy csatlakozó felett, vagyis teljesen használhatatlan.
    Közben kölcsöntelókkal tengődtem, amiket folyamatosan kéregettek vissza, pedig munkámhoz elég fontos, de nem vettem újat, gondolván lassan úgy is visszakapom.... Most pedig van egy használhatatlan telefonom, aminek előtte semmi baja nem volt, csupán kopott volt, ezt szerettem volna orvosolni, erre teljesen tönkretette a telót, 10.000+1200 (pk.) forintért! Továbbiakban nem sikerült elérnem, szokásos telót nem veszi fel senki dolog.... jah és eddig is csak a b.nőjével sikerült beszélnem....
    Nehogy bárki is üzleteljen vele ezek után, mert nem csak átveri az embert, még kárt is okoz!

• I_Am

veterán

válasz ladyviper #11435 üzenetére

Azt, hogy ki repül majd mi eldöntjük, neked semmilyen jogod hozzá, hogy ilyen állításokba bocsátkozz!

• ladyviper

csendes tag

válasz animatrix11 #11426 üzenetére

Kedves Animatrix11!

Úgy látszik te nem hogy hazudsz orba szájba, de még [olvasni] sem igazán tudsz, Én is és a Moderátor is megkért hogy töltsd fel azt a nyomorult képet, illetve igenerős bizonyítékot hogy ezek a töltők teljesen újak. Ezekről a töltőkről még egy ovis is megmondja hogy nem újak, ha valaki kicsit is megnézi nem kell megerőltetnie magát, látszik hogy használt, de ezek szerint ezt az állításodat értsük úgy hogy Te se*hülye vagy az informatikához, nem tudsz megkülönböztetni semmit, újat és használtat egyaránt, mert nem értesz hozzá, meg nehéz, és biztos ezért árultad Teljesen Újként a töltőket? Kérlek szépen ha a laptopboltos ismerősöd azt mondja hogy ugorj a kútba, Te ezek szerint beleugrassz? Próbálod itt a jó népet megvezetni, legalább lett volna annyi eszed hogy bemész egy fuji márkaboltba és megkérdezed milyen csomagolású az ORIGINAL töltő, vagy kérsz párat és átcsomagolod otthon. Szerintem a laptopboltos télapó nagyon jól megmondta neked hogy használtak, de ezúton, írd már meg a nevét annak a laptopboltnak ahol a használtat újként árulják, csak hogy tudjuk mit kell még elkerülni :C és persze ezzel bebizonyíthatnád hogy nem hazudsz megint :R
    -Ha lett volna eszed, megkérdezhetted volna a Fuji-tól azt is hogy egyetlen egy töltőre sem írják rá hogy mikori gyártású, a sorozatszámból tudják esetleg kideríteni, az a 2008. amit találtál egy-két darabon a selejtezés dátuma lehet max, légyszi ezt a képet is töltsd már fel hol találtad rajta, tudod hogy elhiggyem igazat mondasz-e! :N

Sajnos idáig csak hazudoztál össze vissza, mocskolódsz, elbújsz a rangod mögé, viszont még mindig nem voltál képes egy kicsit sem bizonyítékokkal alátámasztani az igazadat, pedig ha valóban igazad lenne már a legelején egy két fényképpel simán bizonyíthattad volna. Veled ellentétben én igencsak megmutattam hogy miket árulsz és milyen áron.
    A reakció idődet tekintve most már kímélj meg mindenkit az önfényezésedtől és csak akkor, ismétlem csak akkor írj ide ha betudod bizonyítani azokat az állításokat amiket kértem (kértünk). Nem akarom Chat topiknak használni a rovatot, nem azért van.

A dupla reges vádaidat, meg hogy lenyomom a konkurenciát, és hogy csak mocskolódok itt, vagy erősen bebizonyítod, vagy bocsánatot kérsz, mert repülni fogsz a cuccaiddal együtt :(((

• DjZaj

csendes tag

soosgabor20 Nagy fekete pont PS2-őt vettem tőle utánvéttel elmondása szerint

PS2 vastag kivitel,2db joyal,chipelve,10játékal!

Nos megkaptam a csomagot volt benne 1joy,vagy 25db üres cdtok,és a kábelek na meg a gép,a gépben 2 csavar,kapcsoló gombok kiszedve abszolút üzemképtelen chip sincs benne stb...stb...

Ne üzleteljetek vele nagy ívben kerülni!!!

• animatrix11

őstag

Kai Hansen egy csaló, annó vettem tőle 3 db sokcet a-s procit, db 2800+t és egy 3000+t azt mondta hogy tesztelve vannak működnek, küldső sérülés nem látszott rajtuk, nekem alktrész hijján nem volt lehetőségem tesztelni, hát 2 totál nem működött egy db 3000+-ról kiderült hogy 2800+ként hajlandó működni, igy ugyfelemmel ugy egyeztünk meg hogy vissza fizetetem neki a 2800+ és a 3000+ közötti különbözetet, mert neki ugy is megfelel.
    Írtam neki hogy szart adott el vegye vissza a 2 dbot illetve a 3.nál az árkülönbözetet fizesse ki, nem volt hajlandó válaszolni, ezért gondolom jár fekete pont, igaz régebben történ nyáron, nem foglalkoztam vele utána, de jobbnak látom mégiscsak beírni, mert kisérletett sem tett hogy helyrehozza a dolgot (lehet hogy ő is jónak kapta) ettől függetlenül vissza kellet volna vennie.

továbbá egy másik kollégával is lehet, hogy lesz egy ügyem, de vele várok még hátha sikerül rendeznünk az még csak fél éve húzódik....

• lawrence2

csendes tag

Nagy fekete pontot adok david9087-nek
    sajnos linket nem tudok adni az ügyünkröl mert minden beszélgetésünk privi ben ment.
    A sztori röviden elajándékoztam neki egy 754 alaplapot ingyen, de kérte hogy postázzam el mert vidéken lakik és kifizeti a posta költségget 975ft -tot de ez a pitiáner alak erre sem képes nem válaszol pü-re az ilyenekkel jobb vigyázni.
    Óvakodjatok tőle

• ErőVarázsló

aktív tag

válasz ErőVarázsló #10002 üzenetére

feljlemény a többi érintetnek is ma jöttek a rendőrök 19évesen megy börtönbe ha minden igaz

• fujifilm1

senior tag

Egy nagy feketepont szatymazi nak aki a hibas alaplapot adott el és a garancia vallalas ellol megprobalt kiterni.

ABIT IC7 alaplapot hirdetett. A hirdetés alapján felhívtam Abonyi Imrét és megegyeztünk 6500Ft-vétel árban. Megkérdeztem hogy hibátlan az alaplap, és hogy vállal e garanciát, mivel mondta, hogy nem tudjuk kipróbálni.
    A megbeszélt időben Október 4. –én Vasárnap este 7 órakor a kollégium előtt átadta az alaplapot. Kifizettem a 6500 Ft-ot és ismét 1-2 nap garanciát kértem. Ezt megerősítette.
    Ezek után másnap jeleztem, hogy nem jó az alaplap el sem indul.

Ekkor sajnálkozott és mondta, hogy persze él a garancia. Azt kérte, hogy kedden még egyszer hívjam, és szerdán jön Budapestre, akkor találkozunk. Én felajánlottam hogy jöjjön el hozzánk és próbálja meg Ő is hátha én rontottam el valamit.
    Ezek után kedden hiába hívtam, nem vette fel és nem hívott vissza, majd SMS-t írtam és email-t. Semmi válasz.
    Szerdán többször kerestem, nem vette fel, és nem reagált a többire sem.
    Ezek után a címe alapján felhívtam a 76-485-216-os számot ahol édesanyjával beszéltem, röviden vázoltam a helyzetet, és kértem hogy szóljon a fiának hogy hívjon vissza rendezzük a dolgot.
    Megígérte és Imre tényleg pár óra múlva hívott is. Elmondta, hogy tényleg nem akart visszahívni, mert úgy gondolta esetleg át akartam vágni. Mondtam, hogy én nem vágtam át, de Ő nem hívott vissza, és megpróbált kitérni a garanciavállalás elől. Erre nem mondott semmit.
    Ezek után felajánlottam hogy visszaviszem az alaplapot és adja vissza a pénzt. Nagyon vonakodott, és valamilyen egri utazása miatt a találkozást kizárta. Azt mondta, hogy átutalja a pénzt. Felajánlottam hogy 2000 Ft-ot tartson meg, hogy Ő se érezze magát vesztesnek. Azt állította, hogy ez az alaplap még pár hete még működött a gépében ahol sokáig volt előtte. (Ennek némileg ellentmond, hogy 2009-09-20 20:28:02 kor vételi szándékkal jelentkezett egy IC7 hirdetésre. )

A 6500 Ft ból 4500Ft ot többszöri keresés, levél és SMS után - amikre nem válaszolt csak a legutolsora - kuldte csak el.

Szabó Róbert, robert1968@gmail.com

• Jarod1

veterán

A kiscsávó emailen keresett meg, szóval a nicknevét nem tudom, csak annyit hogy a székesfehérvári Sanminába dolgozik
    Az elpostázott nyomtatónak csak a felét fizette ki, ugy állapodtunk meg hogy a másik felét akkor utalja amikor megkapja, nem utalta.

semmilyen megkeresésre nem válaszol, szóval baromarcú, vigyázzatok vele
    miski_bela@hotmail.com
    Miski Béla Szekesfehervar Lövölde utca 32. 9/3 8000

• editel

csendes tag

válasz weemes #11424 üzenetére

Nincs igazad mivel vettem tőled 6e.ft-ért egy billentyűzetet de te akkor érsz rá amikor mi nem.Nem szeretnénk már többet semmit se venni.Küld el egy számla számot ahova azonnal elküldjüka 6e.ft-odat.

• animatrix11

őstag

Továbbá kedves forumozóknak szól az üzenet ladyviper többször mocskolódott ebben a topikban, én is célpontja lettem, illetve mások is kizárólag olyanokra utazik fuji termékeket árulnak nagyon valószinű ez azért van hogy a konkurenciát tönkretegye, ami nem szép dolog. Soha senkivel nem üzletet azok közül akiket ide beír. Ez a reg csak kizárólag azért van hogy ide és ehez hasonló tocikba üzletrontó hsz-ket irjon, de már többször figyelemzetetést kapot remélem fel hagy ezen tevékenységével. Vagy neki van két regje vagy valakinek a megbizásából teszi ezt
    Ha valaki meg akar bizonyosodni megbizhatóságomról katt ide: [link]

animatrix11

• animatrix11

őstag

válasz ladyviper #11340 üzenetére

Sajnálom hogy igy gondolod, az hogy nincs zacskoban nem jelentni hogy használt, ha meg selejtezve lenne akkor meg nem működnénnek, ha igy lenne Kymerának lenne oka panaszra, mivel vásárolt tőlem, te meg nem (ezt még nem fogtad fel ugy látom, hogy ide csak az irhat aki anyagi kár ért), amugy akitől vettem illetve egy laptopboltos ismerősöm mondta hogy gyári újjak, ezekre a kijelentésre árulom igy őket, egy töltöről nehezen lehet megállapitani hogy újjak e vagy sem, ha tévedtem hát ez van (továbbra sincs semmi közöd hozzá nem vagy vásárló), ha használként kapom akkor úgy rakom ki, nálad még mindig több évesek a 2008as töltők gratulálok, nem baj olvasni tudni kell... sajnos selejt felirat sincs sehol, hát ez van
    Gondolod a mocsokolóásod után nem adtam el egyet sem :U előtte igen csak 1et adtam el...

Sajnos állithatsz bármit nem vásároltál tőlem, szándékodban sem állt, igy nem lehet fekete pontot adni :P :P :P

• brutaka

tag

Sziasztok!

Hosszú huza-vona után, végülis úgy döntöttem, hogy leírom ide a történetet, és szeretnék feketepontot kérni [vhiskas] "kollégának", anyagi károsításért, és illem tudatlanságért.

Sztori:
    Mint már tőlem megszokott, a notebookjaimat szivesen cserélgetem, volt pár sikeres üzletem itt, és ehhez a fajta notesz cserélgetéshez tartva, feltettem "legújabb" szerzeményemet is, amit [Jubiii] kollégától szereztem (Korrekt, tisztességes, rendes cserében), ami nem más mint egy MSI EX600 as masina, amit bővítettem is, újabb procival, ramokkal, de ez a történet szempontjából lényegtelen.
    A hirdetésemre felkapta a fejét [vhiskas] és dobott nekem egy levelet, hogy elcserélné a Szép, karcmentes állapotú Fujitsu Siemens Amilo PA 3553-jára. Természetesen papírjai dobozai megvannak, efelől ne aggódjak.
    Megbeszéltük a részleteket, megadtam neki a telefonos elérhetőségemet is, minek folytán felhívott, és elmesélte, hogy ő ezt a laptopot a nagybáttyától kapta ajándékba, és sajnos amikor Ő a MCDonald's ban ebédelt (ahogy az jellemző egy új laptop tulajdonosára) elment WC-re, és "ottfelejtette" a laptopot, és valaki galád módon eltulajdonította az akkumlátort belőle. Nem a gépet vitték el, csak az aksit.
    Mint később kiderült, innen szerezte a laptopot, nem a újonnan kapta ajándékba..: [link]
    De még ha nem is innen szerezte volna, elgondolkoztató, hogy valyon miért írt kommentet, hogy kell neki a notesz, ha ugyan olyat kapott? :U :F
    A történet folytatódik.
    Elmondtam neki, hogy sajnos mivel én még tanulok, és kollégiumban vagyok, nem tudok akármikor felmenni. Problémásnak találta a dolgot, ezért azt mondtam, egye fene, hazamegyek előző nap, és otthonról indulok fel Budapestre, reggel 3kor... Csak, hogy neki jó legyen. Sajnos a vonatomat lekéstem így nem a 3as hanem a 4es vonattal mentem, de felhívtam, és nem talált problémát a dologban..

Korábban rá akart venni, hogy menjek el hozzá, Tatára, ahol elmondása szerint lakik, ezért fizetett volna nekem 5000 forintot.
    Mondtam, hogy sajnos nincs pénzem, és sokba kerül eleve a pestre utazás, így még meg kell gondoljam. Utána jártam, elég bonyolultan tudtam volna megoldani, így mondtam hogy pesten találkozzunk, megkértem, hogy állja az utiköltségem felét, ami igazából 5000Ft volt, azt mondta rendben. De gondoltam csak 2500at kérek a többit megoldom... Sajnos nem volt több pénzem így szóltam neki hogy mindenképp adja ide, vagy nem tudok hazautazni.

Eljött a találkozás időpontja. Szépen az eredeti dobozában vittem a garanciapapírokkal, szépen, letisztított állapotban az MSI EX600at, megbeszéltük, hogy találkozzunk a West End előtt. Sétálok.. Senkit sem látok akinél laptop táska lenne, vagy laptop doboz... Nézelődök... Kétszer elmentem oda vissza mire érkezik a telefon.. Kiderült, hogy kétszer elmentem mellette, mert utazótáskában hozta a laptopot... Rendben gondoltam nem probléma.. Bár már hiányoltam, hogy akkor mégis hol van a doboz? Vagy hol vannak a papírok?
    Megbeszéltük, hogy keresünk egy helyet, ahol ki tudjuk próbálni. Újra elmesélte a MCDonald's os történetet, hogy hát tőle ellopták... (Később rámírt egy srác ([Gaaabeeeesz]), mert hirdetem ezt a laptopot is, amikor megírtam neki, hogy a MCDonald'sban ellopták, az előző tulaj elmondása szerint rákérdezett, hogy Darth Wader-től vettem e)
    Már első ránézésre feltűnt, hogy nem is magyar a billentyű, és a külseje sem egészen olyan, mint amilyennek azt az ember gondolta volna vhiskas elmondása alapján.. Volt rajta 1-2 nagyobb karc, amiről ő nem egészen számolt be. Amint láttam ment a gép. Amikor kérdeztem, hol vannak a papírok, akkor azt mondta hogy a nagybátyjánál és hogy majd adjak postacímet és elküldi... Gondoltam, hogy egy 2006 óta regelt tag csak nem akar átverni, hát jólvan.

Ekkor jött a lesúlytó hír, ami szerintem hazugság...
    "Sajnos ellopták a pénztárcáját a villamoson". Hozzátenném.. Azt mondta kocsival jön, és azért fizetett volna 5000 FT-t, hogy lemenjek Tatára, hogy kevesebb legyen a benzinköltsége... Kérdezem tőle, hogy dehát hogyan? - "Ő azt nem tudja, egyszer csak megvolt aztán nincs meg"
    Dehát mondom... "Ne csináld már, nincs nállam pénz, ha nem adod ide a pénzem nem tudok hazajönni"
    Gondolkoztam mit tegyek.. Tudtam, hogy pénzt már nem látok tőle, és fent voltam budapesten, és 0 forintból reggel 8kor át kellett volna utazzak az ország másik végébe... Ő nemtudja, sajnálja de kártya sincs nála, mert tőle még azt is ellopták... A forma egy furaán szituált 30as korú férfinek néz ki, rövid haj, fura beszéd, kicsit összehúzva magát, így jár.. Gondolkoztam, hogy mit csináljak.. Eleve hogy lemenjek a keletibe, mert haza onnan lett volna vonatom, 300 Forint BKV jegy a metróra.. 15 perc után kiderült, hogy.. nála van az övtáskája (Kérdem én, hol tartotta a pénztárcáját, mert az övtáska előrehúzva a hasán volt, és szerintem az ember észreveszi hha a t*kénél matatnak...) és egyszercsak talált benne vagy 3 BKV-jegyet, amiből egyet odaadott. Elmondása szerint a Déli pályaudvarra indult, gondoltam legalább nem utazok egyedül.. Egyszercsak a Deák ferenc térnél, ahol ha átszáll a metrón konkrétan a Déli Pályaudvarhoz teszi le a másik metró, mondom hogy itt szállunk... "Nem, ő nemszáll neki a hídnál jobb lesz mert közelebb van"... Dehát mondom, innen közvetlenül oda jutsz ki.. "Nem nem, ő így szokta meg".. Gondolkoztam, hogy hogy szokta meg? Nekem azt mondta, hogy kocsival jár Budapestre..
    Rendben, eljutottam a keletibe, de még mindig 0 forintom volt.. Kezdjek el koldulni, hogy helló diák vagyok, segítene hazajutni? Aztán beleondoltam hogy 5000 Forint a jegyem... Ki adna ennyit? :( :F
    Életem legnagyobb szerencséje történt velem, találkoztam egy régi barátommal, akinek a szülei vasutasok, így ingyen utazik. Tudtam tőle kölcsönkérni 5000 forintot, mondtam neki, hogy majd megadom, csak ellopták szegény srác tárcáját... Elmeséltem neki is a történetet, mondta hogy persze, semmigond... Ő ad, és majd visszaadom.
    Hazajutottam nagynehezen, gondoltam írok neki levelet a PH-n.. Megírtam hogy haza tudtam jutni, kölcsönkértem, és hogy mikor adja meg a pénzt... Mondta hogy amint megjön a fizetése ő megadja azonnal, mondtam hogy rendben... Egyszer csak rámír, hogy "63k" volt az összes irata... (Node kérdezem én.. miért nem utalt nekem hülye 2500at, és honnan volt pénze? Mikor nekem aztmondta hogy az összes pénzét ellopták...? :F )
    Rendben mondom nemgond, megírtam neki a nevem és a számlaszámom, mondtam hogy oda utaljon, minden további nélkül mondta, hogy rendben amint meglesz a fizetése.

(Közben vakított nekem, hogy az ő kapcsolatai révén 7000 forintért tud új aksit szerezni a gépbe.. Mondtam neki hogy csak akkor cserélem el vele az én gépemre ha ennyiért szerez tényleg új akkut, mondta rendben.. Időközben 15 ezer forint lett a 7ből.. Gondoltam írok a srácnak akitől szerezte volna.. A srác vissza is írt, 12-t írt nekem.. Akkor holvannak a kapcsolatai és hogy ő olcsóbban kapja meg? és hova tünne az a 3000 ha vhiskas intézte volna nekem?)

2009-10-12 14:03:49 -ebben az időpontban írta az utolsó választ nekem. Azóta nem kaptam meg sem az Amilo dobozait, papírjait, garanciát.. Nem kaptam meg a pénzemet... Így nagynehezen tudtam csak visszaadni a kölcsönt is, és most így a szüleim felé tartozok... Nem kaptam meg a notebookba az akkumlátort sem.. Ráadásul választ sem ír ezóta. Minden nap 5-6-7-8x fentvan a prohardveren, többször írtam neki. Adtma neki 1 hetet. Adtam neki még 2 napot. Tegnap megírtam, hogyha nem válaszol, és nem kapom meg a dolgaimat, akkor jelzem, hogy csaló. Erre sem válaszolt.

Gondoltam megosztom veletek ezt a történetet, hogy tudjátok, hogy egy csaló, akivel nem érdemes üzletelni!
    Anyagilag is megkárosított, kellemetlen helyzetbe hozott, adósságom is lett miatta, pedig én korrekt voltam, mindent megkapott amit én megígértem.

VHISKAS SZÁMÁRA NAGY FEKETEPONT ÉS SZERINTEM VELE NEM ÉRDEMES ÜZLETELNI

• weemes

csendes tag

editel fórumozónkról szeretnék egy kisebb sztorit mesélni. linket nem tudok bedobni az üzletről, mert a hirdetést már nincs meg ahol beszélgettünk és inkább telefonon beszéltünk.

A sztori:

Vettem tőle egy notit, viszonylag jó árban volt, igaz nem volt hozzá akksija. Kérdezte, hogy szerezzen-e bele, mondtam neki, hogy nézzen utána igen.
    Közben jött egy másik üzletünk, kellett neki egy notebook billentyűt extrasűrgős volt a dolog, én ahogy tudtam vittem neki. Mondta, hogy nem ad érte pénzt, beszámítja a majdani akksimba.
    Erőszakosabbnak kellett volna lennem a kp ügyben ("ne utalj előre"), de lojális voltam a további üzletek reményében, káromra.
    Aztán mondta, hogy kell neki még kettő ebből, és adja a tartozását is. Megszereztem neki ami kell, zaklattam, hogy találkozzunk, de nem vette fel a telefont, ki volt kapcsolva, mindig azt ígérte, hogy visszahív.
    Az akksi végül nem lett meg, mert túl drága lett volna, amit hozott volna, ezért szorgalmaztam a találkozót, hogy adja meg ami jár és vigye, amit kért.
    Tegnapra megbeszéltünk egy találkozót, felhívtam, mondta, hogy még aznap elintézzük még hív, mert nyakig van. Egy órát vártam, vagy 20szor felhívtam és semmi se történt.

Kb 15 pénzre károsított meg.

Én ezért adnék neki feketét.

weemes

• PowerBuldog

veterán

Fekete pontot szeretnék kérni Nándiee-nak.

Augusztus vége fele vettem tőle egy MS Pro Duo 8gb-os kártyát, ami FAKE volt. 8500Ft postával együtt. Azt mondta, hogy a High Speedes kártyák sebessége fölött van. Ezt leteszteltem és sajnos 8mb/6mb olvasás/írás volt a jellemző rá. Így megbeszéltem vele, hogy visszaküldöm neki a kártyát, ő pedig 7000Ft-ot utal vissza nekem. Így jól járt volna ő is, és én is.
    A kártyát ő már 09.17-én megkapta. Ígérte, hogy majd utal. Aztán, hogy elfejeltette, de majd másnap utal. Ez volt 09.21-én. Türelmes voltam, vártam egy hónapot. Közben küldtem neki egy SMS-t is, hogy jó lenne reagálna valamit.
    PH-n nem elérhető, SMS-re nem válaszol. Így ugrott 8500Ft-om.

Fekete Pont!

• ngdr88

tag

Sziasztok!

Hatalmas fekete pontot kérek beírni [TravellTech]-nek

Egy ideje fentvolt a hirdetésem egy régi Samsung CD-íróról. Utóbbi időben nem használtam, de amig igen, hibátlan volt.!
    TravellTech kollega privát üzenetben cserét ajánlott fel érte 1db. Kingmax 512-es DDR ramra.
    (Azzal a feltétellel, ha előre küldöm, hogy ő tesztelni tudja. Ha működik küldi a ramot, ha nem utal 500Ft-ot a postaköltség miatt.)
    Beleegyeztem, elpostáztam az írót.
    Kb. másfél hétig semmi válasz rá.
    Írtam neki, amire közölte, az író hibás nem jön ki a tálcája, ha kézzel kihúzza és berak egy lemezt felsem pörög.
    Megegyeztünk, utal 500-at. Megadtam a számlaszámom, több hétig semmi.
    Későbbi privátra annyit válaszolt, hogy oké.
    Azóta hetekig semmi ismét, jelenleg pedig kitiltást kapott a PH-ról.

Amennyiben hibásnak találta az írót, hogy nem adja ki a tálcát, véleményem szerint ezt egy rövid mobiltelefonos videóval bizonyíthata volna. Ehhez képest feszegette, ami hatására a fej is meghibásodhatott.

Kérném a tisztelt PH- szerkesztőségét, engedje vissza a felhasználót, hogy privátba belinkeljem neki ezt, és tudjon rá válaszolni!

Köszönöm! :( :R

• nemethati

senior tag

Ez egy nagy közösség ahol a sok fanatikus egymás között bizalommal nyugodtan kéne üzleteljen mindenki megelégedésére!

És itt a lényeg, mert számomra is az üzlet az, amikor mindkét fél elégedetten távozik.
    Halkan azért megjegyzem, hogy Hulk24 fórumtársnak még mindig nem sikerült felvennie velem a kapcsolatot, és ezért jár neki a fekete ill. a fentebb már leírt történet miatt.
    Elég sokat buktam a vele történő üzletelés alkalmából, de tanultam az esetből.
    Nem muszáj csak garanciális terméket venni, de probléma esetén könnyebb megoldást találni, mint amikor valaki vállal garanciát mégis azt mondja hogy: "há' nálam még ment rendesen"....és innentől kezdve nem akarok az ilyen emberre még egy gondolatot se pazarolni!

Aktív témák