Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9938) naga


naga
senior tag

Most eljött sajnos az idő, hogy sok sikeres üzletkötés és pozitiv tapasztalat után nekem is fekete pontot kell adnom valakinek: [BroodStar] "kollégának"
A sztori nagyon egyszerű, volt egy eladó XBOX 360 HD AV kábelem, amire ő jelentkezett priviben. Meg is állapodtunk, hogy dec. 31-én postázom neki utánvéttel :W , így jan 5-e körül kapja meg, ez az ő kérése volt, én előbb is elküldtem volna neki.
Feladtam 31-én reggel, postanyitáskor a kábelt, még munkába menet előtt, mivel tudtam, hogy csak 12-óráig van nyitva aznap az összes posta az országban. Délelőtt 11:49-kor írt egy privit, hogy bocs nem kell már neki, mert közben szerzett máshonnan egyet. Erre írtam neki válaszban, hogy már feladtam korán reggel, és remélem átveszi. Ezután nagy hallgatás következett. Január 6-án írt, hogy kapott értesítést a postáról és átveszi. Gondoltam lesz benne annyi gerinc, hogy tényleg átveszi. Vártam a pénzt, ami csak nem akart megjönni. 1 héttel az utolsó privije után, érdeklődtem a posta telefonos ügyfélszolgálatán, ahol mondták, hogy a kecskeméti postán csücsül a csomag, megpróbálták kivinni megint, de nem vették át. Ezután írtam neki megint, de újabb jó pár nap sem volt neki elég, hogy elmenjem érte, ezért 10 munkanap után a posta visszahozta nekem a mai napon. A veszteségem: 1280Ft postaköltség, és a szomorú tapasztalat, hogy ezután itt csak komoly, "öreg motorosnak" fogok utánvéttel küldeni bármit is.
Minden meg van priviben, a visszajött csomag meg itthon, azt hiszem nehéz lesz neki megcáfolni, ha lesz egyáltalán valamilyen reakciója. :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.