- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
Liukang
csendes tag
válasz
Bordoi #10329 üzenetére
Volna egy problémám!levi1108 kollégának 08.21-n küldtem egy geforce gts 250 kártyát,amit tagad h megkapott holott a postai azonosító szerint megkapta!na most mi a teendő?35 ezrem kárba vész ez a csaló pedig továbbra is itt garázdálkodhat!Kérem ügyem elbírálását és a csaló végleges törlését az oldalról,az ilyenek teszik tönkre a ph-t!@@@
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Bordoi #10466 üzenetére
Ez lesz! Remélem foglalkoznak majd velem! Ja és remélem nem az lesz, hogy megtalálják, perre viszik a dolgot és én szopok! Ez alatt azt értem, hogy netán megnyeri ez a patkány a pert és én, mint "vesztes" fizetek!
botkadavid91, aram01: Srácok, úgy látszik igen nagy a válság! Fel se tudom fogni, hogy hogy lehet valaki/valakik ilyenek!?
Felfordul a gyomrom!
-
mísz
csendes tag
Idézet a topic első hozzászolásábol, amely azt részletezi, mi célt szolgál ez a topic:
Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád, vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna, annak helye az Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topicban van.
Te mint moderátor nem értesz egyet a topic céljnak leírásával és felulbírálod azt?
Az inkorrektségéhez további adalék, hogy az előbb kuldött privátot, amelyben közölte, hogy a nekem ígért 2 GHz-es processzor már nincs meg neki. Hozzátenném, amikor privátban beszélgettunk, akkor még megvolt neki. Ez azt jelenti, hogy ideígérte nekem, majd eltűnt, és mire újra megjelent, másnak adta el a nekem ígért processzort. Ez pontosan olyan info, amelynek megosztásáért ezt a topicot létrehozták.
Joces: Nem szukséges anyagi kárt okoznod ahhoz, hogy itt írjak a linkségedről.
-
Dr. Romano
veterán
"A gond csak az, hogy azt hiszitek a fekete pont osztogatással, majd jól kiszűritek a csalókat."
Miért? A rendőrök azt hiszik ha a trafipakszozással megszűnnek a gyorshajtók az utakon? Vagy ha a dohányárura ráírnak pár elrettentő szöveget, akkor senki nem fog dohányozni?
Senki sem ilyen naiv, de kell ez a rendszer (még ha nem is tökéletes -létezik egyáltalán olyan?-), mert jobb mint a semmi (ha már egy ember megmenekült egy átveréstől amiatt, mert látta hogy van egy/több feketéje az illetőnek és úgy döntött inkább nem, akkor szerintem már múkodik
)
-
XaraX
addikt
Hm,érdekes meglátás ez azért mindenesetre,nem?
Tehát,ha nincs anyagi kár,minden rendben?
Ne merüljünk mélyen a topicba,csak az utolsó egy-két oldal...
Van itt olyan,aki azt sem tudja,mit is ad el,de fel van háborodva,ha számonkérik rajta,hogy hetek alatt sem rendezi.
Aztán a játék cserebere...
Ha feladja,akkor bebukta minden bizonnyal.
Csak akkor írjon ide,ha ez megtörténik?
Nem hiszem,hogy ezt így gondolnátok tényleg.
Lényegesen több értelme van ennek a topicnak,mint "Az akikkel érdemes......"
Ott aztán röpködnek a piros pontok,legtöbb esetben csak azért,mert a jogosan elvárható magatartás valósúlt meg(értsd ott volt,kifizette,hazavitte).
Hplnap meg nem ezt teszi lehetséges(mint nem egy-két példa volt már erre),de ott még nem láttam egyszer sem,hogy valakit megszóltak azért,mert pontot adott a másiknak.
Ez az én véleményem természetesen,ha nem ez a normális,akkor sorry,Én vagyok a hülye. -
finest
addikt
Nem felesleges, az utóbbi hetekben én 2 ilyen megbízhatatlan emberbe is belefutottam, pedig régóta itt vagyok. Az elsőnél ért is anyagi kár, mert lefoglalt egy lapot, amire közben két másik is jelentkezett, de nem adtam el, mert lefoglalta. Ezután napokig nem is hallottam róla, a többiek meg időközben megoldották másképp. Ez nekem kár, mert szükségtelenül hátráltatott és meggátolt az eladásban. A második esetben legalább kaptam egy SMS-t.
Van egyfajta viselkedés minimum, amit azért teljesíteni kell. -
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez igy van. Én sem nézegetem senkinek az értékeléseit, pedig nem ma kezdtem a "bizniszelést" éns em
Nyilván aki "közismerten gázos arc", azokkal óvatos vagyok. De pont emiatt még djtoomi(tudja a rák akkor éppen hány "o"-val irta
)-val is volt sikeres üzletem. Persze az előzetes "hirnevének" megfelelően jártam el
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest