Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6801) Szatesz válasza Macka (#6800) üzenetére


Szatesz
őstag

Valószinü hogy azért mert te pécsi vagy...De nekem már 3 hete nemtud visszautalni 9500ft pt...

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#6802) udi válasza poffsoft (#6798) üzenetére


udi
őstag

Tudom,láttam a multkor is.....sajnos vannak nehéz esetek mindenhol :U

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#6803) Hawk1979 válasza Szatesz (#6801) üzenetére


Hawk1979
őstag

Csak 3hét? Még van időd akkor.
Majd jönnek a kifogások.Balatonon volt,csak a barátnője lépeget be a fórumokra,jobb dolga is van annál,mintsem a privátokat olvassa,tovább is van mondjam még? :DDD

(#6804) Jhonny06 válasza Hawk1979 (#6803) üzenetére


Jhonny06
veterán

Mondjad. :DDD

(#6805) Menahem válasza Speed® (#6775) üzenetére


Menahem
tag

Magi20 egy primitív gyökér... Közel 2 méter magas, ettől van önbizalma. Ő még az ősemberek szintjén van, akik erőszakkal intézték el a dolgaikat. De a srác csak magas, ennyi... Anyuci kedvenc fiacskája, akit pénzelnek otthon ezerrel...

[ Szerkesztve ]

(#6806) Macka válasza Menahem (#6805) üzenetére


Macka
veterán

Nekem meg vannak muszklijaim.... ;]

(#6807) Janoska26 válasza Macka (#6806) üzenetére


Janoska26
addikt

hol? ;] :U :DD dekemények vagyunk korareggel Professzorúr :DD

[ Szerkesztve ]

(#6808) Macka válasza Janoska26 (#6807) üzenetére


Macka
veterán

Muszáj munka előtt melegítenem!

(#6809) Szatesz válasza Menahem (#6805) üzenetére


Szatesz
őstag

Lehet akkor kideritem az otthoni számukat aztan szolok anyucinak hogy kuldje nekem vissza apézemet mert a kisfaia rafog fazni ha nem...

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#6810) nesa válasza Szatesz (#6809) üzenetére


nesa
veterán

Kulon lakik ugyhogy ez nemfog menni.

(#6811) Macka válasza nesa (#6810) üzenetére


Macka
veterán

De mi tudjuk is, hogy hol... :)

(#6812) old gray


old gray
addikt

Egy jogi kérdés: (nem tudom hová írjak, vitás ügyekben itt sok normális ember szokott véleményt alkotni, így gondoltam hátha v.ki tud segíteni).

Adott egy 8800GTS 320MB vga. Vettem rá egy AC Accelero Xtreme 8800 hűtést, ami nagyszerűen működött...tegnap estig. A szokásos esti UT3 közben "összefosta" magát a képernyő (értsd csikozódott, teleszemetelődött) és lefagyott a gép. Gép ki majd megint be. A szokásosnál halkabb volt a konfig, így a gyanú alapozottá vált: oldallap le ventiket megnéztem: az accelero 3 ventijéből egy sem működött! Ebből gariztatás lesz gondoltam, ilyenegyszerű. Eszembe jutott, hogy nem-e a vga venti-szabályozása ment tönkre. Ez könnyen kideríthető volt, visszateszem a gyári hűtőt (mindkét hűtés a vga-ról 4pines csatin keresztül kapja az áramot) ha az ok, akkor nincs miről beszélni, szar az accelero. Itt jött az 1. gond: 2 ujjam hólyagosra égett olyan szinten túlhevült a vga nyákja ill. maga a hűtő is. Égés nyomát nem találtam a vga-n ill. égett szag sem volt. Gyári hűtő vissza, működik!

Jelenleg: a gyári hűtő ok, így az accelero megy vissza a feladónak. A vga most, 2D módban hiba nélkül működik, de félek, hogy 3D módban (terhelés esetén) hibázni fog, ezt még most fogom letesztelni. Amennyiben hibázik ez azt jelenti, hogy a szar accelero miattment a vga-m is tönkre.

Kérdés: ha kiderül, hogy baj van jogosan kérhetek-e kártérítést a vga-ra mert a hűtő hibájából adódóan a vga-m is tönkrement? (a vga már nem garis). :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#6813) Jhonny06 válasza old gray (#6812) üzenetére


Jhonny06
veterán

Ha 3D-ben is ugyanezt csinálja, akkor valószínűleg nem is a hűtőkkel lesz a gond, hanem memória hiba. Ha meg megy jól és tényleg az Accelero tette tönkre, akkor szerintem nyugodtan felelősségre vonhatod az illetőt, bár apám jogász, ezt azért még megkérdezem tőle.

(#6814) Rive válasza old gray (#6812) üzenetére


Rive
veterán

Szerintem nagyjából esélytelen vagy. Még, ha boltban vetted, akkor esetlegesen sikeres Kermi-vizsgálat után - ha bebizonyosodik a hűtő szériahibája - pereskedni próbálhatsz, de te magad szereltél, úgyhogy nagyjából esélytelen, hogy bizonyítsd: nem szúrtál el semmit.

Ha használtan vetted, akkor addig tart a gar, amíg az eladó vállalta rá - bár ebben az esetben is kérdéses, ugye, hogy ha jól működött a dolog egy ideig, akkor az eladó ténylegesen hibás-e bármiben is. A VGA után kártérítést kérni ebben az esetben már-már pofátlanság lenne szerintem.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#6815) dunkel


dunkel
őstag

porcukor` elvtárstól vettem volna meg a meghirdetett eszközt.
Lebeszéltem vele 2 nappal előre és még a találkozó napján is felhívtam, hogy minden OK legyen. Fél órával a megbeszélt időpont előtt felhív, hogy bocs, mégsem adja el a hardvert.
Korrekt eljárás :W A hirdetést azóta sem zárta le...

(#6816) old gray válasza old gray (#6812) üzenetére


old gray
addikt

A hűtés garis, újonnan vettem egy bazárból.

Ami a lényeg: ~1 óra játék után semmiféle hibát nem tapasztaltam, ill a GPU Caps viewer is hiba nélkül pörgette a "szőrös fánkot".

Úgy tűnik szerencsém van, már ami a vga-t illeti. A hűtő meg megy vissza garba.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#6817) Weaver válasza old gray (#6816) üzenetére


Weaver
senior tag

de amúgy a VGA kari garija is csak addig tart, amíg az eredeti állapotát megőrzöd. értsd: ha más hűtőt teszel rá, mint ami vételkor alapból gyárilag rajta volt, ugrott a gari. persze ez csak elmélet, mert vissza lehet rakni az eredeti hűtőt a gariba való visszvitelkor. (de legtöbb esetben az üzletben sem hülyék vannak.)

(#6818) Jhonny06 válasza Weaver (#6817) üzenetére


Jhonny06
veterán

Ha nincs semmi külsérelmi nyom rajta a szar hűtő miatt, akkor simán vissza lehet tenni az eredeti állapothoz hasonlóan a hűtőt, nem veszik észre. És ez nem feltétlenül átbaszás, mert ha nem az okozta a hibát, akkor teljesen mindegy, hogy milyen hűtő van/volt rajta, az persze megint egy más kérdés, hogy leszárják, hogy mit gondolsz. :) Egyébként írta, hogy a kártya nem garis.

(#6819) Hawk1979 válasza old gray (#6812) üzenetére


Hawk1979
őstag

Ha jól tudom,csak a gyári ventit szabad a vga-ra dugni,ha cserélsz akkor alaplapra kell dugni,vagy molex játékos,esetleg fanmate verziók....
(Nekem pl. a Chilla leírásában ki is hangsúlyozzák ezt,és szerintem nincs ez másképp más gyártónál sem...)

Ha nem jól tudom akkor toll a fülembe,és kisnyúl....

[ Szerkesztve ]

(#6820) Chaser


Chaser
titán

g@bo kollegától szerettem volna venni egy lapot+procit. Már az elején közöltem vele, hogy postázni kell ha megegyezünk. Kis eszmecsere után mondtam kell, kicsit alkudtam volna, de mivel láttam nincs meggyőzve, nekem meg nincs időm most ilyennekkel foglalkozni, megadtam a hírdetésben kért összeget+postaktsg-et, minimális, talán 100ft-os piaci jelképes alkuval, ill. megadtam volna, de nem jött határozott igen, név és számlaszám. Ez volt jún 29-én, számlaszám név nem jött, 30-án újra rákérdeztem mizu, 1-én kinyögte hogy nincs ideje postázni. A dolog közben megoldódott, vettem olyantól hw-t, aki nem szórakozik mások idejével, de ma kedves g@bo fórumtárs benyögött egy hsz-t privibe, ami kiváltotta belőlem, hogy írjak ide. Ha hozzájárul, szívesen közzéteszem az üggyel kapcsolatos összes pü-t. Nem kérek neki feketét, "csak" az időmet lopta, anyagi károsodás nem történt. Döntse el a nagyérdemű, ki a hunyó.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6821) Savanya válasza Chaser (#6820) üzenetére


Savanya
addikt

Bocsánat ,de ezt miért ide ???? :F A rangodból következtetném hogy van bőven tapasztalatod a ph-n ..... :U

Mobilszámom: 70-516-8068

(#6822) Chaser válasza Savanya (#6821) üzenetére


Chaser
titán

Megbocsájtva :K Szted melyik a megfelelő topik erre?

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6823) Savanya válasza Chaser (#6822) üzenetére


Savanya
addikt

Egyik topic se , tartsd magadban :K .... Amennyien eljátszották ezt velem és forditva hogy lefoglalja és nem viszi el akkor ez a topic másról nem is szólna . :O

Mobilszámom: 70-516-8068

(#6824) littlelion21 válasza Chaser (#6822) üzenetére


littlelion21
addikt

Sztem próbáld meg a privik belinkelése nélkül elmondani, mert csak a szó szerinti közlést szankcionálják, ha nagyvonalakban leírod a tartalmát, azzal nem lesz gond (nem lehet).

(#6825) Chaser válasza Savanya (#6823) üzenetére


Chaser
titán

A topik címéből következtetve, ez a lényege... ha ezt egy pár hetes új emberke eljátssza oké, de nem egy olyan, aki már van itt annyi ideje, hogy tudja a biznisz alapszabályait. Ez minden csak nem korrekt hozzáállás a dolgokhoz, de lehet bennem van a hiba. 1ébként magamban tartottam volna, ha ma még nem fejel rá a dolgokra egy pü-vel.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6826) Nyugdíjas válasza Savanya (#6821) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Simán elfér itt, nyugi:)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#6827) g@bo válasza Chaser (#6820) üzenetére


g@bo
nagyúr

" de nem jött határozott igen "
" csak az időmet lopta, anyagi károsodás nem történt "

Kedves Chaser kollega. Mivel konkrét megállapodás nem történt, téged nem ért kár... nincs miről beszélni. A topik tartalmazta, hogy budapesti átvétel megoldható, posta nincs.

Eladási, vagy vételi kötelezettség senkit nem terhelt, ezalapján panasznak helye nincs.

(#6828) Speed® válasza old gray (#6816) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Lehet, hogy a vidkaritól nem kapott elég naftát a 3 venti, de nem hinném, valszeg 3man együtt is gyengébbek\kevesebbet fogyasztanak mint a gyári.
Volt már ilyen problémája másnak is, de 8800GTXel, ő is gariztatott.
A lényeg, hogy a karid rendbenvan.
Amúgy gáz, hogy passzívan majd megsült azzal a böszme HPs bordával szvsz..

(#6829) Chaser válasza littlelion21 (#6824) üzenetére


Chaser
titán

Röviden elmondtam..ha az úr beleegyezik, mehetnek a pü-k, ha nem egyezik bele, annak nyilván oka van.

#6827 g@bo : Nos, kedves kollega, a topik nem tartalmazta, hogy nincs posta. Júl 1-én írtad vkinek, hogy nem postázol, az hogy az azóta zárt hírdetésed szövegében utólag mit módosítottál, nem hat meg. Igazad van, nem volt konkrét megállapodás, csak pár pü váltás után a kért összeget+postát előre megkaptad volna, ha jól emléxem kifejezetten mondtam, csak amikor ott a pénz, akkor postázd el. Ezenkívül még mi kell egy eladónak? :F Írásba kellett volna külön adnom vagy mi?
Megkérdem itt is, jöhetnek ide az üggyel kapcsolatos magánüzetek vagy nem? Én hozzájárulok ahhoz, hogy akár Te közzétedd. Abból többek között az is kiderülne, bunkó vagyok, ha beírom ide a történteket...

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6830) old gray válasza Speed® (#6828) üzenetére


old gray
addikt

2 óra UT3-at passzívan elbír egy G80-as GPU? Ugyanmárkéremszépen.

És ha eddig kapott naftát rendesen a tegnap este után miért nem kapott? Szal AC megy gariba..eleve hülye voltam, hogy megvettem mert csak G80-as gpu-ra passzol.... :(

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#6831) g@bo válasza Chaser (#6829) üzenetére


g@bo
nagyúr

pl ez a hirdetésem, 5-ös hsz.

esetleg ez.

talán ez.

Elég ahhoz, hogy alapvetően nem postázok. Tehát vélhetőleg valóban utólag módosítottam.

Az óvodás szintből pedig legyen itt elég. :(((

(#6832) Chaser válasza g@bo (#6831) üzenetére


Chaser
titán

Köszönöm, hogy fáradoztál 3 régebbi hírdetésed felkutatásával, nagyon derék..áruld már el, mi köze van ennek ahhoz, hogy az ominózus hírdetésben nem szerepelt a "nincs posta".

"Tehát vélhetőleg valóban utólag módosítottam." lol...és az meg gondolom kifejezetten nem tűnt fel, hogy postával akartam megvenni a motyót? Nah ha óvodás szint, akkor megkérdezlek újra, közzétehetem az üggyel kapcsolatos pü-ket vagy sem? Talán erre válaszolj, lehet a másodszori szövegkiemelés segít, hogy észrevedd.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6833) Jhonny06 válasza Chaser (#6820) üzenetére


Jhonny06
veterán

Tanulság? Ha látod, hogy nem vevő az alkudozásaidra, akkor rohadt 100 Ft-ot ne próbálj lealkudni, mert teljesen fölösleges és a szövegből az vehető ki, hogy emiatt hagyta az egészet a fenébe, bár a helyében én is ezt csináltam volna. Ha meg nem akarsz neki feketét adni, akkor ne írd ide, mert ebben semmi rossz sincs, itt inkább szvsz te voltál a "hunyó". Nem azt mondom, hogy hibás vagy, de ő sem az.

(#6834) Mr X válasza Jhonny06 (#6833) üzenetére


Mr X
veterán

Én sehol nem olvastam ki belőle olyat, hogy az alkudozás miatt nem akart postázni. Chaser szerint megalkudtak, és utána lépett vissza az eladó, hogy nem postáz. G@bo szerint egyből közölte, hogy nem postáz.

A kérdés az, hogy ha nem volt postázási opció, akkor minek ment egyáltalán az alkudozás?

(#6835) Chaser válasza Jhonny06 (#6833) üzenetére


Chaser
titán

Kedves uram, ha nem lett volna világos, nem az alkudozáson múlt, 100ft-ot meg mindenből lealkudok itt, ez a piac...feketét meg azért nem adnék neki, mivel egy másik emberkétől a véletlen folytán sikerült mégis venni amit akartam, és így nem szoptam be / véletlen először rápriviztem, hogy mért nem válaszol, de gabonak szántam, neki meg volt eladó cucca, és lőn világosság, az ő nevét egy másik topikban fogom említeni :R / 3 nap után álmodta meg, hogy mégsem postáz, biztos nagyot hibáztam :K

#6834 Mr X: Úgy látszik van akinek összeáll a kép, bár pontosan akkor lenne kerek a történet, ha első pü-től utolsóig látná a nép, de úgy látszik a másik félnek ez nem akarózik. Ha vkivel megegyezel minden részletben, akkor az már az én kútfejemben azt jelenti, a bolt megköttetik, pénz oda, áru ide, az, hogy a kedves eladó az utolsó részlet után is baszik válaszolni, már egy másik történet. Íme a mai hsz-e, ami azután jött, hogy tegnap szépen elköszöntem tőle, letudva az egészet, ha kivágnak is ide másolom:
"8-ra járok, de a héten a jövöhetet is lenyomjuk, változott a menü.
igen láttam hogy posta, de megnőtt a lustasági tényező. :U" Na ezután írtam be ide, kövezzetek meg, ha bennem van a hiba.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6836) g@bo válasza Chaser (#6835) üzenetére


g@bo
nagyúr

Miért adnál te nekem feketét? Igért neked valaki valamit, fizettél?

Akkor leszel szíves a pofádat mostmár befogni.

Engem meg ne gyanúsítgass, hogy a hirdetésbe mit irtam mit nem utólag, mert a többiben is bentvan, ez a pofátlanság teteje.

Egyébként, 500 forintot cigánykodtál le, és beosztottad mi mennyi a posta, nekem nem felelt meg, és én fogom eldönteni, óhajtom e eladni adott feltételekkel, vagy sem.

Nem óhajtottam. Szal leszel szíves a mártírkodást befejezni.

Egyre pofátlanabbul nyomod. :(((

(#6837) Chaser válasza g@bo (#6836) üzenetére


Chaser
titán

Kedves uram, a stílusa kezd átmenni olyanba, ami megmosolyogtató:) Türelmes ember lévén, nem veszem zokon...ha ezt a stílust óhajtod majd 1x személyesen is előadni, akkor azt mondom okés vagy...
Szóval, azon 1xű kérdésre, hogy idézhetem-e a pü-ket, még mindig nem sikerült válaszolnod. Szövegértelmezési gond? Sebaj, most van egy kis dolgom, aztán idézem az egészet, az se érdekel ha kivágnak. Az 500ft-os lecigánykodás, meg az egyéb nyalánkságok is a nagyérdemű elé állnak :R

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#6838) g@bo válasza Chaser (#6837) üzenetére


g@bo
nagyúr

Szerintem mindennek van határa, és ahogy te nyomod, az enhény genyóság.

Egyébként mit idéznél?

Mégegyszer megkérdem, ígért neked valaki valamit, fizettél?

Alkudoztál, a kutya nem mondta neked, hogy oké, a tied.

Akkor miért jár a pofa?

(#6839) littlelion21 válasza g@bo (#6836) üzenetére


littlelion21
addikt

Nézd, ez mind szép, de a privikről érdekes módon hallgatsz... :U
Így nem tudom mit vársz...

(#6840) g@bo válasza littlelion21 (#6839) üzenetére


g@bo
nagyúr

De mit vársz a privátoktól? :F

" de nem jött határozott igen "
" csak az időmet lopta, anyagi károsodás nem történt "

elküldjem neked? kíváncsi vagy, akarsz mindent tudni, nagyon érdekel?

(#6841) Mr X válasza g@bo (#6840) üzenetére


Mr X
veterán

Nem akarok kötözködni, de nem tudnád a válaszaidat normális stílusban megírni? Többre jutnál...

[ Szerkesztve ]

(#6842) littlelion21 válasza g@bo (#6840) üzenetére


littlelion21
addikt

Hát ezaz...nem tudom, ezért vagyok rá kiváncsi.

Ért egy vád, amit a privik közzétételével tisztázni tudnál.
De ha csak támadsz/tagadsz/hárítassz, csak egy meggyőződést erősítessz a ph olvasóiban...

(#6843) g@bo válasza littlelion21 (#6842) üzenetére


g@bo
nagyúr

Mit kell tisztáznom? Nem, nekem nincs semmit. De felhatalmazom Chaser-t, hogy a privát /kizárólag/ azon részét idézze, ahol egyértelműen neki igértem a terméket, egyáltalán igértem valamit, ahol megköttetett az üzlet, és lebeszéltük a részleteket.

Hajrá.

(#6844) Billu válasza littlelion21 (#6842) üzenetére


Billu
aktív tag

És mindezt bunkó stílusban..... :W

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu

(#6846) g@bo válasza Chaser (#6845) üzenetére


g@bo
nagyúr

De felhatalmazom Chaser-t, hogy a privát /kizárólag/ azon részét idézze, ahol egyértelműen neki igértem a terméket, egyáltalán igértem valamit, ahol megköttetett az üzlet, és lebeszéltük a részleteket.

:((( :(((

De korrekt gyerök vagy.

(#6847) finest válasza Chaser (#6845) üzenetére


finest
őstag

Szerintem, akinek jövő heti munkára már kell a hardver ne cigánykodjon 100-500Ft-ot. Én sem vágom Chaser problémáját, ahogy gabo nem közölte, h hajlandó-e eladni, te sem írtad, h neked ez sürgős. Szerintem kapjon mindkettő feketét, amiért ennyi privit feleslegesen el kellett olvasnom... :P

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#6848) Weaver válasza g@bo (#6846) üzenetére


Weaver
senior tag

végig lett olvasva. igaza van Chaser-nek. egyből azzal indított, hogy postán menne a bolt és több privit és váltottak közben és nem volt kifogás csak később. egyértelmű, hogy neki van igaza. te is jobban jártál volna, ha már az elején azt mondod, h ok csessze meg igaza van, de szarok a postára. a magad vélt igazát hajtottad végig...

(#6849) Weaver válasza finest (#6847) üzenetére


Weaver
senior tag

nézd, ez a "cigánykodás" pár száz forinton téma mindig feb@ssza az agyam. ki az eladó, az atyaúristen h mindenki igazodjon az ő kitudjahonnan vett áraihoz. (ez nem csak erre az esetre igaz.) az eladó kitalál egy árat , a vevő is , ha a kettő találkozik akkor van bolt.

(#6850) Chaser válasza g@bo (#6846) üzenetére


Chaser
titán

Az a szép stílusod rávitt, ha kivágnak érte kivágnak.

#6847 finest : Ha elolvastad akkor láthatod, hogy a kért összegből 130 egész magyar forint jött volna le, mivel piacon vagyok, ennyit alkudok:) De ha már vasárnap este benyögi, hogy mégse postáz oké, de nem harmadnapra, mert ugye én addig nem kerestem mást...De úgy őszintén, a 130ft-on bukott a dolog? :DD Mivel tényleg jövő hétre kell a gép, legvégső esetben meg vettem volna boltban valami lowbudget lap+procit, csak úgy dolgozhattam volna 3 napig ingyen, aztán nekem se a bokorban terem a pénz.
A pü-k kimentek, aki elolvassa, szíve-joga mit gondol :R

Ha kivág ezért egy modi jogos..

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.